Güzellik & Bakım Merhaba arkadaşlar bebe yaği vücuduma sürdüm kıllanma falan yapar mı nemlendirici olarak kullanıyorum vucudum çok kuru? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor selülite çatlağada iyi geliyor muş kullanan var mı? ve kıl yapıp başım ağirmasından korkuyorum Merhaba arkadaşlar bebe yaği vücuduma sürdüm kıllanma falan yapar mı nemlendirici olarak kullanıyorum vucudum çok kuru? Cevapla Selülit Soruları Fal Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Beğen Paylaş Takip Et
pyroin Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl onun yerine sinozun no16 yağını öneririm sadece nemlendirmez cildiniz besler aynı zamanda çünkü içinde 16 farklı kaliteli yağ var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bebek yağı yapmaz da aman diyeyim Hindistan cevizi yağı sürme, deli gibi kıllanma yaptı recep ivediğe dönmüştüm bi ara 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ayyy sonra gitti mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl lazere başladım azalma oldu Yorumla Soran +1 yıl nasil kullandın ki hindistan cevizi yağini şaşırdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bildiğin nemlendirici yerine tüm vücuduma kullanıyordum, göğüslerimde bile küçük küçük tüylenmeler oldu, vücuduna sürdüğün ürünlere dikkat et beni örnek al😀😀 Yorumla Soran +1 yıl üzüldüm ya kıl çok zor bebe yağ yapmaa ama dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl onda sıkıntı yok canım, cilde çok iyi geliyor Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl yapmaz. badem yağı yapar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl eminsin dimi ya Yorumla muratcannn45xxx +1 yıl Değilim Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır yapmaz kuru cilde iyi gelir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler Yorumla
Badici955x Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl sü r ssür 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ay düzenli kullancam Yorumla Badici955x +1 yıl her gün mü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
onun yerine sinozun no16 yağını öneririm sadece nemlendirmez cildiniz besler aynı zamanda çünkü içinde 16 farklı kaliteli yağ var
bebek yağı yapmaz da aman diyeyim Hindistan cevizi yağı sürme, deli gibi kıllanma yaptı recep ivediğe dönmüştüm bi ara
ayyy sonra gitti mi
lazere başladım azalma oldu
nasil kullandın ki hindistan cevizi yağini şaşırdim
bildiğin nemlendirici yerine tüm vücuduma kullanıyordum, göğüslerimde bile küçük küçük tüylenmeler oldu, vücuduna sürdüğün ürünlere dikkat et beni örnek al😀😀
üzüldüm ya kıl çok zor
bebe yağ yapmaa ama dimi
onda sıkıntı yok canım, cilde çok iyi geliyor
yapmaz. badem yağı yapar
eminsin dimi ya
Değilim
Hayır yapmaz kuru cilde iyi gelir
teşekkürler
yapmaz. badem yağı yapar
sü r ssür
ay düzenli kullancam
her gün mü