Hem ameliyat korkum hem bayıltılmw korkum var, ameliyat sonrası çileyi saymıyorum bile. Sizce benim burnum bu çileyi çekmeye değer mi? Üçüncü foto da burnumun önden görünüşü

Hem ameliyat korkum hem bayıltılmw korkum var, ameliyat sonrası çileyi saymıyorum bile. Sizce benim burnum bu çileyi çekmeye değer mi? Üçüncü foto da burnumun önden görünüşü

Ameliyatlık bir burnun yok.
Gayet yüzüne uygun yaptırmış olsan bu sefer burnun yüzüne uymaz.
Benim bir tanıdığım kimseyi dinlemeyip yaptırdı, şimdi burnu kısa ve dudak payı büyük kaldı onu yaptırdı sonra yüzünün geri kalan kısmı gözüne batmaya başladı uyumlu görünmedi tamamen yaptırmayı düşünüyor şimdi.
Ne oldu biliyor musun? Burundan sonra göz çekikliği gitti gözleri resmen yuvarlak oldu sonra Fransız askısı Fox eyes falan onlara taktı.
Yani ameliyat öyle bir şey ki yavaş yavaş tüm vücuduna ilerliyorsun
burnunuzda nefes probleminiz yoksa ilk başta bi dolgu deneyebilirsiniz. çünkü ucu düşük gibi değil, sadece büyük ama hallediyorlar. eğer sıkıntınız varsa yaptırın gibi anasını satayim değiyor 😂
Bana kalırsa burnun yüz hatlarınla çok uyumlu ve biçimli. Kişisel görüşüm burnunu yaptırma, aksine şu doğal haliyle yüzüne daha karakteristik bir ifade katıyor. Öyle bir delilik yapma sakın :)
Sağlık açısından bi sorun yoksa hiç girme ömür boyu başına bela oluyor bir de doktor yapamazsa tekrar olmak zorunda kalıyorsun bu korkudan bende olmuyorum
Cevap
80Cevap
Burnun gayet hoş gadası
Hayır normal bence.
Bu işin içinde biri olarak diyorum. Yıllarca plastik cerrahi de çalıştım. Hiç gerek yok, azıcık kemerden alınsa kavisli tatlı bir burun olabilir ama bu haliyle kimse dürüstçe estetiğe ihtiyacın var diyemez. Naçizane tavsiyem yaptırma, yaptırcaksan bana gel para kazanalım asdgfdsfg
Belki küçük bir burnun yok ama emin ol böyle daha kendine has güzelliğin var. Eğer estetik yaptırırsan sen de yapma bebek olursun, herkes gibi olursun. Kusurlu burun moda olacak yakında demedi deme
Ben oldum ameliyat resmen hayatım değişti. Burnunuz hiç dikkat çekmiyor gayet normal ama yine de iyi bir doktora olursanız yüzünüzü aşırı değiştirir çok daha güzelleşirsiniz. Hele birdr nefes probleminiz varsa gider ve onun rahatlığı bir başka cidden.
Burnun yüzünle uyumlu bence. Bir eğrilik ve büyüklüğü de yok. Boşuna yaptırma. Hem bazılarınin ucunu kaldırıyorlar, sonra domuz burnu gibi duruyor, o daha fena.
neden birilerinin kabulune göre değişim istiyorsunuz. neden yğce yaratıcının tasarıına güvenip sizi insanların böyle kabul etmesini sağamıyorsunuz
siz toplumun oyuncağı mısınız
Hiç gerek yok senin hüsnükuruntun sadece o. Köşeli yüz hatlarına o kadar uygun bir burnun var ki istediğin şekle soksan yüzünde güzel duracak mı oda var bence hiç elletme (3. Fotoğrafı çeken kişi olarak yorumluyorum)
Hayır burnun yüzüne gayet iyi oturmuş hiç gerek yok
Ya aga manyak misiniz estetik olmayan bı ben kaldım heralde niye bu kadar takıntı yapıyorsunuz herkes birbirinin aynısı oldu
Bence hiç gerek yok, burun ucu botoksu ile bir miktar lift etkisi sağlayabiliriz. Üstelik oldukça acısız ve çabuk bir işlem :)
Bence senin kafana bir kere bu fikir girmiş daha çıkmaz gibi yaptırana kadar. Paran varsa hemen yaptır.
Hiç gerek yok bence, boşa eziyet edersin kendine hoş ve güzelsin, seni beğenen böyle beğensin kim aklına soktu ameliyat işini 🤔
Burnun gayet iyi görünüyor. Ameliyat falan gerektiğini düşünmüyorum doğal halini bozmamak daha doğru olur
estetik burun görüntüsünden hoşlanmayan tek benim heralde. Herkesin burnu aynı. Küçücük, ucu uçak pisti gibi kalkık, burun delikleri kocaman. Bence bu gayet güzelde duruyor , her yüze küçük burun gitmez zaten.
Yandan değil ama önden bakınca çok belli oluyo büyüklüğü, bence yaptır
burun botoksu da mı kurtarmaz burun botoksu ve iğne korkutmuyor delinmek kesilmek ve bayıltılmwk çok korkutuyor ölüm gibi bir korku
yok yaa basit bir ameliyat, çoluk çocuk yılda 5 kez ameliyat oluyo, senin gözün korkmuş herhalde
çok korkuyorum hem de bayıltılmaktan
sen uyumadın mı hiç hayatında? Bayıltılmak demek hafifden uyumak demek. hiç bir ağrı falan da hisetmiyorsun
deşilmekten korkuyorum
Uyuduktan sonra zerre bir şey hissetmiyorsun, diş ameliyatından daha hafif…ama bu kadar korkuyorsan meçbur bu burunla devam)) ama kilo verme, zayıf yüzde bu burun çok kötü gözükür, bu kiloyla sıkıntı yok zaten yapılısın
48 kiloyum aşkım fotoda çok kalıplı çıkıyorum
Ben 65 kiloyum ama senin kolun benim kolumun 2 katı 😄😄
Öf abartma kadın kadına en büyük düşman ne oluyor böyle konuşuyorsun da takıyor muyum sence hayır
bişey demedim ama belli ki alıngan birisin canın sağolsun iyi geceler
Nefes alma sorunu yaşamıyosan sorun yok buarada kafe tanıdık geliyo silivridenmisin?
evet
anldm
Bi estetikle fena bişey olursuj korkununyen. Ha şimdi de güzelsin gercekten ama burnun bi tık küçülse tamamdır
bence güzel , aşırı küçük değil ama büyükte değil ve kalkık bir burnun var.
Biraz büyük duruyo ama önemli olan senin nasıl hissettiğin bir de fotoğraflarla pek belli olmuyor canlı daha önemli
Ben böyle burunlara bayılırımm cok karakteristik burunlar cidden sakın estetik düşünme
Büyük değil ameliyatlık bir durum yok çok güzelsin
3. foto her şey. Ameliyatlık bir urumun yok. burnun iyi. mal varlığın iyi
Burun iyide dudakların 1 cc dolguyu ihtiyacı var bence daha orantılı durur burnunda
Bence burnun cok güzel yüzünde çok güzel degistirilecek bi durum yok bence
Kocaman burunun var ama estetik yaptırma, her yer küçük burunlularla doldu yeter yeaa.
Sakın yapma, elletme burnun farklı ve çekici duruyor ben çok beğendim.
Benim burnum da aynı bu tip. Kalkık durmasına rağmen gülünce aşağı düşüyor o yüzden olmak istiyorum. Düşmese çok beğeniyorum burnumu aslında, karakteristik duruyor.
Hayir degil düzgün duruyo bence hem ameliyat ileride burun düşebilir diye biliyorum
Bence ameliyatlık bir durum yok. Doğal güzelliğinizi muhafaza edin yeterli
Aslında değil ama nerelere kimlerin işine soktuğuna bağlı
Abla burnun güzel bence. Doğal miss gibi burun estetik yaparsan herkes gibi olursun, çok itici bence
Hayır gayet güzel burnun var. Gayet güzelsin.
Karşıdan bakınca iyi yandan biraz daha bakabilir miyim
Herkes aynı oluyor burnunu yaptırıp, bence gerek yok gayet güzel burnun
Sen bunlara bakma, bence yaptır. Bilirsin kadınlar onlardan daha güzel kadın olmasını istemezler ✋😂
Burnun yüzünle gayet uyumlu, kendini kötü hissediyorsan tabi yaptırabilirsin ama böyle aman aman çok kötü denilecek bir burun değil sana yakışmış. Bence dolgu yaptırmayı aklından geçirme çünkü şeklini düzelteyim derken daha cok büyüyo burun dolguyla.
bir kes yaptırdım
Mutlaka ameliyat olmalısın denilecek burun tiplerinden değil. Yüzünle uyumlu
Yani suratına oturan bir görüntüsü var ve karakteristik.
Burun ameliyatlarını çok önermesemde kendini huzursuz hissediyorsan eğer ucuna ufak bir dokunuş yaptırabilirsin
Hayır gayet güzel burnun herkes durmadan estetik olunca biz de burnumuzdan küçücük bir kemeri kafamıza falan takmaya başlıyoruz durduk yere
Baya zor ben yaşadığım için diyorum ama Şu an baya mutluyum
Yüzün zaten çok güzel bide burun küçülürse güzelliğin biraz daha ön plana çıkacaktır. Ama bu şekildede çok güzel ellemesende olur yani
Çok daha güzelsin böyle o ne öyle fabrikdan çıkmış gibi, nefes alama ma gibi sağlık yönünden bir sıkıntı varsa o ayrı ama.
Estetik yaptırmak, erkeklere yapılan en büyük maniplasyondur. Borsada maniplasyon büyük suçtur, Sağlık nedenleri hariç estetik yaptırmakta bu yüzden suç olmalidir.
Bence değil ama bence : ) Gayette karakteristik. Hayatta dokunmazdım.
Orijinal olmak iyidir, herkesin burnu aynı tornadan çıkmış gibi zaten.
yandan ergen onden m. ilf gibisin. yas kac senin
Sqkami yapiyosun resimdeki kiz cok seksi bozma bu dogal seksiligi
Bir daha mı geleceksin dünyaya? Yaptır gitsin sonra iyi ki yaptırmışım diyeceksin
Parana yazık ki burnun çok güzel ve acıya da değmez
Kafaya takmışsın bence
O ameliyatlilar hiç güzel değil
herkese estetik yakışmaz ne bileyim herkesin aynı olması kötü çünkü herkese hemen hemen doğal burnu yakışıypr mesela size
Ameliyata hiç gerek yok çok istersen burun dolgusu olabilir ama ameliyata o bıçak altına girmeyi gerektiricek hiçbir şey yok
eğer nefes alma problemin yoksa bence hiç gerek yok benim nefes alma problemim var ameliyat olmam lazım korkumdan yaptıramıyorum
Herkesin fino gibi dolaştığı şu zamanda senin burnun bir şahane hiç dokunma
Hiç bir sey orjinali gibi olmaz bence ve iyi durumda bana kalırsa 😉
Bence gayet düzgün gerek yok dolgu yaptırsan kafidir
Yandan kötü değil ama önden biraz kötü duruyo🤭
Nefes almanda bir problem var mı?
sesli nefes aliyorum nefes alirkan darlik yok ama hafif ses geliyor burnumdan
Sesi falan bilmem ama nefes almanda problem yoksa kesinlikle tavsiye etmiyorum. pisman olup revizyon olmak zorunda kalabilirsin..
Burna ve göğüslere bi dokunuş yaptır
göğüslerimden memnunum ben göğüslere müdahale erkek için bence gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?