lazere gittikten 1 gun bekledikten sonra alinan o dustan sonraki rahatlik hicbir seyde yok ya cektigin acinin nimetini almissin gibi hissediyosun herkese tavsiye edilir ki erkeklerin de bence eger cok killari varsa bacak gogus ve sirta gitmeleri gerek sadece kol kili iyi duruyo o da cok degilse tabii killi erkek cok itici ve mide bulandirici oluyo malasef
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)11 ay
Ben evde lazer epilasyon cihazı aldım bir kere kullandım öyle bit dökülme yaşamadım , daha önce hiç lazere gitmedim.
yani sonrasında da sanırım düzenli atış yapmadım toplamda 2 kere ( biri de yarım yamalak kullandım ) tamam azalma var gibi ama dökülme , kılların ele gelmesi bende neden olmadı?
Bir de jiletle alıyorum bir gün bekliyorum ertesi gün epilasyon yapıyorum bu doğru mu?
Ve ev tipi bir cihaz olduğu için kıllarım yanıyor gibi ama o an köklerim durduğu için pek anlamıyorum da sanki hafif bir yanık kokusu alıyorum ve biraz sıcaklık hissediyorum.01 Yorumla- 11 ay
simdi soyle ki aldiginiz cihazlar ne kadar iyi olursa olsun lazer epilasyona gittifiniz yerdeki cohazlar gibi olmuyor cunku epilasyon cihazlari cok buyuk ve daha guclu makinalar oluyo ilk basta bir epilasyoncuya gidip o makinalarla epilasyon yaptirmalisiniz bence ben oyle yapiyorum mesela baya bi seans gittikten sonra kendiniz evde makina alip yapabilirsiniz ama ilk bi gitmeniz sart bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
12Cevap
Cok sukur kılli degilim.. sirtimda hic yok gosumde de yok denecek kadar az..
00 YorumlaGittim eski sevgilimi de göndermiştim bencede erkeklerde gitmeli
22 Yorumla- Gizli Üye(30-35)11 ay
Kanser oranları artıyor. Şimdi rahatlık geri dönüşü çok kötü olacak. Allah ıslah etsin.
00 Yorumla Mk maymunluktan lazerle kurtulmuş kıl mide bulandiriyor diyo 😂😂
00 Yorumla- 11 ay
Aferin böyle bakımlı ol
00 Yorumla - 11 ay
kıl yik ya ben de rahatsız edecek
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 721 cevap paylaştı. Gidiyorum katılıyorum sana
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)11 ay
Koltuk altı ve özel bölge için gidiyorum.
00 Yorumla Gittim başıma bişi geldi daha hayatta gitmem
14 Yorumla- 11 ay
Alerjimi yapti
- 11 ay
Ne geldi kız
- 11 ay
Kılsız erkekte komik oluyo ama ya
11 Yorumla - 11 ay
Gitmiyorum
00 Yorumla Hayir
00 Yorumlagitmiyorum.
01 Yorumla- Gizli Üye(18-24)11 ay