Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler hep erkeği seçmiş cinsiyetclik yapmayin
Güncellemeler
+1 yıl
Hayır ama erkek ya da kız olmadığını hayal ederek cevapla. Cinsiyetsizsin diye dusun. Fizyoloji, Psikoloji vs olarak suratları bebek gibi ama
Soru iki cinsede gelsin. Alalim yorumlari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
çok marjina sayılcak bi güzellik yokj , ortalamaya vurursan iki tarafta da
Hmmm ilginic bir yorum 😃
Slav, Bulgar, Gürcü kızları (ruıs ukrayna saymıyorum bile) tekrar bi düşünüyosun. hem güzellik, hem yaklşaım olarak çok farklı. makul dönüşler yapıyolar
Evet psikolojikmen ideal
her açıdan ideal. buralar size kalsın, ben kendi wonderland imi kuruyorum :)
Tamam
Erkekler kızları beğenir, kızlar her iki cinsi de beğenir, demek ki kızlar daha güzel.
Hayır ama erkek olmadığını hayal ederek cevapla. Cinsiyetsizsin diye dusun. Fizyoloji, Psikoloji vs olarak suratları bebek gibi ama
Olmuyor ki, güzel yüzlü erkek nadir görüyorum ben, genelde erkekler benim gözümde hep aynı, sıradan ve hanzo. Ben kızları beğeniyorum zarif oluyorlar.
Hayır ama diyelim ki erkekler brad pitt, leonardo dicaprio gibi. Kızlar angelina jolie, jenifer aniston gibi. Erkek olmadığını hayal ederek cevapla. Cinsiyetsizsin diye dusun. Fizyoloji, Psikoloji vs olarak suratları bebek gibi ama
Sen ünlüleri kıyaslıyorsun, ben genelden bahsediyorum.
Ben güzel bir kız gördüm mü yüreğimden vurulmuşa dönüyorum, fotoğrafına tekrar tekrar bakasım geliyor. Erkek görünce böyle bir şey olmuyor.
Ama kızlar güzel kız gördü mü beğeniyorlar takip ediyorlar. Erkekler erkekleri, kızların kizlari beğendiği kadar beğenmiyor, demek ki objektif olarak bakarsan kızlar daha güzel.
Bak üst level olarak kızlar dedim anladım da sanki soruyu anlatamadım gibi sana
Dedin*
Erkekler nasıl bebek gibi olsun ki, biz kıllıyız bir kere 😀
Kızlar alio sizde alın yabancı erkeklerde yok zaten
Ben alıyorum zaten. Yabancı erkeklerde var onlar da alıyor.
Ama sizin gibi köklü degillerdir heralde. Bir kere kılları sarı
Niye sen her yurt dışında yaşayanı sarışın mı zannediyorsun? Gayet köklü, maymun gibi olan yabancı erkekler de var, dizi filmlerde gördüğünüz yabancı oyuncular geneli temsil etmez.
Rus erkekleri mesela benim sorum öyle. Ayrıca Erkekler kıllı zaten. Ama biyiginizi sakalınızı bizim gibi adayla alsaydınız köklenmezdi bence
Erkeklere ağdayla sakal bıyık almayı mı tavsiye ediyorsun? Tuhaf.
Bizde jiletle alırsak sakal çıkarırız. Siz biyiginjz daha çıkmadan jiletle kaziosunuz oraları bilmiyor mu yani sakalınız çıksın die😃
Jiletle kazımak sakal çıkartmıyor, bu bir efsane. Ben de jiletle kazimadim hepsi kendiliğinden çıktı. Ayrıca sakal bıyık erkeğe yakışır.
Ondan mı bahsedioduk tabikide yakisio ama sorudan saptın
Şu iki fotoğraf arasında erkek daha güzel
Işte ikiside bebek gibi oluo ama. Erkek olmadığını hayal ederek cevapla. Cinsiyetsizsin diye dusun. Fizyoloji, Psikoloji vs olarak suratları bebek gibi ama
Karşılaştırma denk değil ona göre yorum yaptım
Fizyolojik, psikolojik vs olarak yani dış gorunusu bebek gibi. Ama fiziki ve psikolojik olarak mesela hangisi üst level sence
Hiçbiri
Anlamadım aciklamayi onu bi de
Açıklamayı okudum. Şayet kendini cinsiyetsiz kıvama sokup nesnel yorum çıkartamazsın ortaya. Sahip olduğun bütün beğeni yargıları, bebekliğinden bu güne değin dna'na kalıp olarak yapışmıştır. Cindel yönelimini aforoz ederek yorum yapmak... Freud gülerdi buna, jung ise bacak bacak üstüne kahve içerken kibirden krize girerdi: d
Saçma
Senin saçma bulman evren için hiçbir anlam oluşturmuyor. Ne biliyorsun ki?
Dine ters
He ben ateist kontenjanından yürüdüm
Kadinlar
Ahmet bey siz profilden anlaşıldığı üzere soruyu anlamamışsınız. Hayır ama erkek olmadığını hayal ederek cevapla. Cinsiyetsizsin diye dusun. Fizyoloji, Psikoloji vs olarak suratları bebek gibi ama
Sen güzelsin
👍🏻