Bu parayı nerden buluyorlar bide çok bakımlılar. Bakıyorum yüzlerine çok çekiciler, popolari yuvarlak vücutları falan çok iyi. Ben bile bazen diyorum bu kızlar bana bakmaz (190/80) ama yanındaki çocukları görünce yuh çekiyorum :D sonra ben bunlara bakmam aw bu ne diyorum djdksks ama giyimleri iyi helal olsun. Hepsi manken gibi Türk kızları kendini aşmış.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet Türk kızları erkeklere göre çok fazla iyi. Tek sorun erkekler için bir şeyler yapmaları ve erkeklerin dişini bile fircalamadan dışarı çıkmaları kesinlikle çoğu yaninda ki kızı hak etmiyor
Bak son cümlen doğru ama bi düzeltme yapalım efendi olanlarla siz takılmıyonuz zaten.
He valla ben bugün dışarı çıkarken üç kere dişimi fırçaladim saçımi yıkadım, taradım hatta dışarda çok dalgalı olunca şapka taktım. Normalde takmam. ayakkabımi temizledim kaç kez, parfüm falan sıktım. Bunlar da çok zor bir şey değil ama djdjs çocuklara bakıyorum bide kızlara çapulcu ile prenses ilişkisi gibi bence kızların kendine değer verdiği yok gibi...
Kadinlar ilgi seviyor biraz keko da olsa güzel şeyler soyluyorlarsa ona dusuyorlar. Yanima yakismiyorsa bana palavra anlatmasin😅 zor şeyler değil ama kızlar en kekoyu bile kabul ettiği için ozguvenleri artiyor
Biraz güzel şeyler söylüyorlarsa düşüyorlar mı yalan söylemeyin bari siz güzel söze değil etrafındaki insanlara karşı üstünlük sağlıyor mu ona bakıyorsunuz efendi gibi evden işe işten eve giden birisi iltifat etse küfür edersiniz cevap olarak yemeyin bizi.
Evet kızlar ilgi bağımlısıdir ama kendini bilen kız buna düşmez çünkü yoldan elli erkeği çevir 49 tanesi zaten sana ilgi verir:) ama mesele ilgiden çok seni anlayıp anlamadığı.. çoğu evlilik de kısa sürer o yüzden kızlar biraz aptal üstüne alınma ama
@Ahmetbenzz kardeşim niye Şu an genelleme yapiyorsun bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı düzgün kişi ciksin diye bekliyorum
@hazırrcevapp genelleme yapmıyorum çoğunluğu kıyaslıyorum he efendi erkeğe bakan var mı elbette ama onlar istisna sen bugüne kadar sevgili yapmamış olabilirsin eyvallah ama çoğunluğunuzun efendi erkekle işi olmadığını kabul edin artık
@hazırrcevapp bugüne kadar efendiliğimden taviz vermedim ne kazandım
Genel konustun bunun bile farkında değilsin
Genel veya değil dediğim şey yalan mı doğru mu bence ona dikkat etmek yerine buna dikkat et
Ahmet genel konuştun fjsks ayrıca efendisin diye bir kız seni sevmek zorunda değil kanka sevgi sadece efendi olanlara verilen bir şey olsa herkes takım elbise ile gezer :D
Ahmet sanıyor ki her şey efendi olmak😂 biz de efendiyiz ve kendimize bir seyler kattık tabi ki kendi dengimi isteyeceğim. 2 universite bitirdim oturup bi konu hakkında konusamayacagim birini ne yapayım efendi efendi karsimda otursun mu😂
Soran kişi kimse beni efendi olduğum için sevsin diye dötümü yırtmıyorum
Evet efendi olmak çoğu kapıyı açmaz. Bu güzel bir özellik tabi ama her şey değil. Bende iki üniversite bitirdim biri ressamlik diğeri radyo ve televizyon şimdi kızın karşısına geçip ben çok efendiyimdir diye laf anlatamam ama 1200 tane film izledim içinden birilerini konuşabiliriz veya resim çizerim ona atarım falan karakterini öğrenirim ne bilim efendilik bütün bu olayların yanında ekstra bir şeydir. Çocuk edendidir ama konuşmasında küfür vardır veya kaba konuşur, merhametsizdir, romantik değildir.. ben genelde teyzeme de öğüt verdiğim için aşk meşk işinde jfkdks erkegin efendisi değil aşkına sevgisine sahip çıkanı makbuldür derim aşkına sahip çıkmak ise sadece efendiliktrn geçmez.. uzun hikaye bu da he kitap yazacam dur geliom
@hazırrcevapp aynen keko olup sana * muamelesi yapması lazım aynen hadi kardeşim işinize bakın
Al işte bak burdan bunu anliyorsun kapasite bu kadar çünkü. Kendim gibi birini istiyorum dedim okumuş kültürlü biri keko olmaz
Soran kişi ben sadece efendilik olsun kızlar efendi erkekleri sevsin gibi bir imada bulunmadım
@hazırrcevapp yav tamam kardeşim bütün keko erkekler sana kurban olsun hadi eyvallah
Olsun Ahmet hadi git simdi
Hadi şimdi kekolari sev @hazirrcevapp fjdkks
Tovbeler olsun ahhahshs yok ben böyle iyiyim
Abim gitgide fakirleşiyoruz zengin bile fakir oldu artık.
Erkekler fakirlesmis ama kızlar zengin :D
Parayı başkasından aldıkları için onların çokta umurlarında değil.
:D napcsn parayı veren düdüğü çalar hayatın kanunu bu
Pc olursan seni de severler sende onlarla takılırsın bu zaman da efendiliğin bir anlamı kalmamış