AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
Ben her konuda Milliyetçiyim, Ruslar bizimkilerin gütünü yesin.
Fazlasıyla paragözlerdir. Bu yüzden tanıdığım ruslar arap erkekler ile takılıyorlar. Kıskançlardır erkeklerini kıskanırlar. Sarışın mavi gözlü beyaz tenlidir çoğu soğuk iklimin getirdiği özellikler genetik…
Bir ozellikleri yok sarisin oldukları için ilgi çekiyorlar. Ben sarışın pek sevmem sorun yok o yuzden.
Bilmiyorum
Ama bizim kızlar kibirli ve cook nazlı
Düzgünce sohbet edebilen kız çok az
TC kızları gibi hödük değil samimi konuşmayı bilen iletişim cahili olmayanlardır kendileri bir de güzeller tabi :))
Sanki Türk erkekleri beyefendi odundan farkınız yok
TC kızı kadar herşeye trip atan hiçbir şeyden memnun kalmayan bir millet, ırk yok hocam güzellik olarak tartışılır
Zevk meselesi ya sarışın renkli göz sevdası olan erkeklerin gözdesi, kimseyi zevkleri için suçlayamazsın ki sebep araman saçma
Öyle zaten. Bizim ülkede türlü türlü güzellik var ama kimse Türk kızları güzel değil demiyor. Asıl olan karakter. Bizim ülkede rahatça bir kıza yanaşıp bir şey soramazken (egolar ve gereksiz kaprisler) ruslarda bu yok.
Onlardan benim gittiğim doktora gidip barbiye dönüşen çok. onlarin tek farkı at gibi olmaları yüzlerde pek bı numara yok yani
Ruhlar para için turk erkeğini seçerken Türkler dede var tabi bu ama genellikle aile kurup ömür boyu geçirme kafasındayız erkekler ise bunu anlamaz...
Aile kurup ömür boyu geçirme kafasında iseniz sevgili yapmayacaksiniz o zaman onu dene bunu dene ondan ayrıl onu terk et bu mu ciddi ilişki anlayışınız?
Aslında erkeklere düşkün olduğundan trip falan minimum düzeyde olduğundan tercih ediliyorlar extra güzel geliyorlar.
Bana bizimkiler daha çekici geliyor onlarda cinsel yönden sınırsız olmaları bizim erkekleri çekiyor. Bizimkileri ben tercih ediyorum
Dans kursu ortamında bir çok Rus kadın tanıdım çoğunun egosu yok mesela doğal ve kasıntı değiller. Bu konular daha önemli mesela benim için. Türk kadınlarının büyük vir kesimi gereksi iz egolu ve kasıntı davranıyor mesela
Evet abartılıyor. Bizim kızların da dötü kalkık ama. Her neyse yine de Türk kızı gibisi yok.
En güzelleri Macar türkü kızları
Has atillanın Tornu
Örnek
Barbara Palvin
Bhdhfhf
Türk kızları güzel ama biraz fazla nazlı lar
Yorma ve tc kızı sevme işte fhhf
Türk olmayan kız sevmiyorum Rus da sevmiyorum
Türk kadınlarına yetemeyenler Ruslarla yetinmeye çalışıyor 😂
Sıradan insanlar. Sadece Türkiyede Rus kızlarına Nataşa ismi takıldığı için cinsel obje sanılıyorlar. Bu kadar basit
Türkler daha iyi bırakın şu yabancıları bizimkilerin neyi eksik
Güzeller ama öyle abartılacak derecede değil ben türk kızlarını daha çok beğeniyorum.
Onların abartılmasi güzellikten değil verici olmalarından
Sonrada "temiz" kadin diye tutturursunuz
Onu diyen dengesizler var hem her haltı yiyeyim diyor hem de bakire temiz kadın arıyorlar
Yorumlarda ki erkeklerin bı tanesi bile Rus kızı görmemiştir hayatnda ama sank rusyada yasiolarmis gbi 😄 yazdıkları şeylere bak.
Rusların geneli o kadar güzel değil. Ukraynalılar güzel
Özünde iyi bir insan oldukları için..
Bence saçı uzun bıyıklı sakallı has Türk erkeği çok çekici. Rusları bırakın.
Sarışın beyaz tenliler, türk erkeklerine daha çok önem veriyorlar, herhalde fark bu.
Rus kizlari Türk kizlari gibi egolu degiller o yüzden
Fabrikada üretilme gibi hepsi birbirinden güzel 😊 bende Rus gelini istiyorum
Kültür, eğitim ve guzellikde Bizim kızların çok üstündedir, garanti güzel de sevisiyorlardir.
Abartılmıyor fark ediliyor,
Ruslarda ki ego : %15-20
Türklerde ki ego : %70-75
Beyaz tenli olmaları birinci faktör. Ayrıca hepsi güzel değil, tıpkı bizdekiler gibi.
Abartılıyor mu bilmiyorum ama güzeller işte Türk kızları da güzel öyle
İçi çürük meyvenin dışı sağlam olsa ne olur, pajalusta
Bizimkiler gibi sonradan görme, egolu, tripli değiller.
Bakışları güzel, tenleri kaliteli, huyları tatlı bu özellikler ikrar edilmeli.
Çoooook güzeller.
Bide paragöz değil ve sadık insnalar diye duydum çok kez.
Paragoz değil mi kahkahaa attim
Evet, değiller miş 🥲
Yok baya paragozler. Hatta parası olmayan tc erkeklerine gunahini vermezler dini imanlari para
Hayallerim yıktın be abla 🥲🥲 sjsj
Ablacim tabii namuslu paragoz olmayan kızda var 10 kızdan 1inde ama genel bakış olursa çoğu s€ks delisi ve paragoz 😅 umarım bulursun istediğin kızı ama rus takintiligi neden shahwhqj
Yaw Rus takıntılığının nedeni onlar paraya tipe çok önem vermez, zaten her yer sarışın 190 erkek dolu sıkılmışlar onlardan.
Senin gibi kara kuru, tipsizlere de bakarlar dediler ondan yani 🥲 fifjfj
Kiyamam:
(。ŏ﹏ŏ)
Size öyle geliyor hepsi sizden güzel hem fiziken hem davranış olarak
Arkadaş canlısıdırlar
Naz trip atmazlar
Yoo Ruslar daha çekici 😄 sadece güzellik değil hem daha dobra ve sertler yani güçlüler
Öxjaizjzjsksisksk annen ekmek al oğlum dese " çok üzerime geliyorsunuz" diye zırlıyorsun bir de diyor ki dopra ve şeritler malaq ödjejsjwkskwkslxnejnsjsmws
Rus kızları ekmeğini kendi gidip alıyor işte ;)
Zaten bir vazsifiniz yok erkek olarak onuda bı zahmet git al ya
Sen kendi vasfına bak
Sen benim eğitim proje başarı cvme ulaşamazsın bile
🤮🤮
Goddummu oturtuyorlar diyon he 🤣
Evet 😂
Abartilgini nerden cikardin, dünyada ünlüler güzelikleri ile ablasi.
Egoları yok. Selam versen tacizci muamelesi görmezsin. Övsen totoları kalkmaz. Çirkef değiller. Fazla zekiler Türk kızlarına kıyasla.
Bu arada merhaba diyenlerin cidden amaçlari taciz etmek ( yaşandi )
@simgee_yuuna Ben taciz etmiyorum açıkçası, ciddi bir ilişki için merhaba deyip tacizci muamelesi gördüğüm çok oldu. Hani evlilik sonrası durumu sormak dışında cinsellik yaşamak ile ilgili konulara bile girmem.
Yol sorma bahanesi ile kızları taciz eden ırk yine türk erkekleri belkide sucu hemcinslerinde aramalısın dostum
@Zeynoyapmaaa Yol sorma bahanesiyle ciddi de düşünebilirim? Her yol sorma bahanesi ile konuşan kişi tacizci değildir. Dünyada tacizin yaşanmadığı tek bir ülke yok, Messi'nin ülkesi Arjantin'de geçen aylarda genç bir kadına tecavüz edip demir kazığa oturtturdular hani bil istedim.
@Zeynoyapmaaa Taciz de ayrıca erkeklere özgü bir şey değildir. Kadınlar da erkekleri taciz ediyor. Sadece cinsel taciz değil, kadınlığını kullanarak menfaat elde etme, namus iftirası atma, erkeklere kuyruk sallayarak birbirine kışkırtmaya çalışma gibi şeyler de dahil. Bunlar da tacize girer.
Bir de profiline çıplak foto atmışsın, sonra vay efendim erkekler tacizci kızlar tacizci değil.
Haberlerde kaç defa bikadinin bi erkeği taciz ettiğini gördün veya her akşam bi kadının bi erkeği taciz ettiğini gördünmü. Ben her akşam en az 3 4 kadının cinsel saldırıya uğradığını görüyorum gerçekçi ol çünkü argumanin yetersiz."profiline çıplak foro atmışsın, sonra erkekelr tacizci"sorunun türk erkekleri yani siz olduğunu bi kez daha kanitladin. Hangi yabancı erkek veya rus erkeği profilime açık resim koyduğun için tacizi hakettigimi düşünür? kimse çünkü siz bi kadının onlyfansci olunca o kadının taciz veya tecavuze ugramasini bak goruyorsunuz rusyada kadınlar dilediği gibi gtunu basini aciyo siz geri kafalisiniz ve en onemlisi muslumansiniz😅
Türkiye'de kadınların % 41'i hayatlarında en az bir kez fiziksel veya cinsel şiddet yaşamış ve % 93'ü cinsel ve toplumsal cinsiyete dayalı tacize maruz kalmıştır. Türkiye, Kadınlara Karşı Her Türlü Ayrımcılığı Ortadan Kaldırma Sözleşmesi (CEDAW, 1979) dahil olmak üzere sayısız uluslararası anlaşmaya imza atmıştır.
Turkiyede kadın hakkı diye bir şey yok. Rusyada en azından bunun cezası var ama şu an türkiye de binlerce tacizci sokakta. Sen kızının veya kiz kardeşine merhaba diyen yabancilar olunca taciz edeceğini dusunmuyormusun kusura bakma da sorunun kendisi sensin. Turkiyede kadınların hakkı yok
@Zeynoyapmaaa Bir erkek alkollü mekanlara giderse sıkça kadınlar tarafından tacize uğrar. Hatta kadınlar o erkek için kavga edebilir de. Al bir örnek burada https://www.instagram.com/p/C2q9ZnCtsZs/ .. Bana da bugüne kadar bir çok kadın adres sordu. Kadıköy dolaylarında sıkça yaşadığım bir durum. Dünyada bütün ülkelerde taciz yaşanıyor, emin ol Türkiye kadınların güvenle yaşadığı ender ülkelerden biridir. Çünkü Türk hukuk sistemi feminist, feminen erkek yaratma üzerine kurulu çöpten bir sistem.
@Zeynoyapmaaa Türkiye'de kadınların da aldatma oranı çok yüksek. Çünkü hepsi dengesiz, kararsız, ilgi manyağı. Sevdikleri kişilerle evlenmiyorlar, ilgi gördükleri kişilerle evleniyorlar. Evlendikten sonra kandırıldıklarını görüp yakışıklı erkek görünce salyaları akıyor. Ben bir çok evli kadının bana karşı salyasına aktığına şahit oldum. Hatta torpil de yapıyorlar. Aa ama kadınlar taciz etmez değil mi. Ciddi bir kişi merhaba derse bu hiçbir şekilde taciz olarak tanımlanamaz. Ciddi kişi zaten sapık bir şekilde konuşmaz, rahatsız edici davranışlar sergilemez.
şu iq seviyeli bi insanla daha fazla muhabbet edemiycem inşallah bi rusla evlenirsin şu an zıplatiyolardir da sen sorun etmezsin ama lütfen çocuk yapmayın olur mu çünkü artık bıktı millet şey çocuklarından 🙂
@Zeynoyapmaaa Benim derdim Rusla evlenmek değil, dengesizle, çirkef, ilgi manyağı bir kişiyle evlenmemek. Çocuk yapmama konusunu babana söylemeleri gerekirdi sen doğmadan önce :D
Bunu diyip türk kadınıyla evlenirsen tükürdüğünü yalamış oluyorsun afgan suri ne istersen ayarlarız 😅 diğer bi yandan babamın prensesiyim diye yanmışsın özgür kadın görünce orspu damgası yapıştırıp neden özgür degilsiniz bra ya tc kızı çirkef selam versen tacizci diyo diyen yine türk erkeği kendini rezil ettin yine😅😅
Bide gizliden yorum yapıyı ilerdeki evleneceği karısı (turk) görür diye yazık. mk
@Zeynoyapmaaa Ben Türk kadını diye genelleme yapmıyorum, Türk kadınlarının salt çoğunluğu öyle, normaline rastlamadım şuana kadar ama çevrem de pek geniş sayılmaz. Özgür kadın demek herkese kuyruk sallamak, mavi boncuk demek değildir o tür kadınlara başka bir şey deniyor. Sen Türk erkeği diye bir genelleme yapıyorsun. Dünya taciz sıralamasında Türk erkeği emin ol çok iyi bir noktada. Tam tersine, Türkiye'de kadınlar beğenmedikleri erkeklere direkt tacizci damgası yapıştırıyorlar.
@Zeynoyapmaaa Senin gibi utanmaz olmadığım için evet gizliden yorum yapıyorum :)
Kanka Rus kızları eyvallah güzel de bizim Türk erkeklerine bakmazlar hanzolar kendilerine bir b*k zannediyorlar türk kizlarini gömüyor lar görende Zanneder kendileri Johnny Depp
Bakıyorlar ağla
Ağlayan senmissin gibi gözüküyor ama yinede sen bilirsin
Rus kızlarıyla evlenen sevgili olan Türk çok var
Ruslar kullanıyor dur knka
He he sana göre öyle
Hepsi sarışın güzel sadece bir algı. Çogu zayif şekilsiz vücütlü birçoguda kocaman göbekli oluyor. Hepsi sarışın değil sahsen bana çok soğuk donuk geliyorlar
Tam da bunu yazdım önce 7-8 aylık bir ilişkim oldu Rus kızı ile gerçekten bazı konularda çok iyiler ama bunun dışında acayip soğuk bir millet Rus kızı ile birlikte olan zaman geçiren her Türk erkeği mutlaka Türk kadınının o sıcaklığını arar bence
Çok özelligi var kıymetten anlar alçak gönüllüdür. Boş yere dırdır etmez. Bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapmaz gösterilen ilginin sevginin karşılıgını fazlasıyla alırsınız. Ben güzelim diye fazla kasmazlar.
Sende yani tamam Türk kadınlarına pozitif ayrımcılık yapalım ama abartma 😅
Su gibiler :))) bunda alınmaca yok kızlar 🤣🤣🤣🤣😅🤣😅😅
Ben yinede gizlenim 😅😅😅
Sjjdjskvl
Sen rusmusun yoksa hahhagsgsg
🙊😁😁şşşşş yorumlara bakinca farkettim Türk erkekleri ne düskünmüs 😆
Yok ya ben türk kızlarını seviyorum hagagagga
iki yüzlü Türk erkekleri😏
Hayaller rus gerçekler Yozgat yapacak birsey yok😅😅😅
Bu doğru hem rus hem Ukraynalı kadınlar çok güzeller
Davulun sesi uzaktan hoş gelir hesabı... En az Türk kızları kadar zalimler...
Ferrarilerinde hepsi bir birine benziyor ama halen herkes almak istiyor :) Dogu bloku bayanlari evet guzel ama duygu kismi eksik biraz, yani robot gibiler..
Konuşmaları; 😉
Bizde - Onlarda
Canım - Canim
Pazartesi - pızırtesi
Menemen - Menemannn
Baklava - pahlava
Babaanne - Babuşka
Dede - deduşka
Gibi…
Örnekler arttırılabilir…
Konuşmaları güzel değil.
Kudurabilirsin. Oldukça güzel kadınlar ve sizin gibi Kezban değiller
Yaşlanınca da yüzlerine bakılmıyor.
@umutsuzçiçekkk sizin gençken bile yüzünüze bakılmıyor, mahkeme duvarı gibisiniz
Niye kuduralim kanki vericiler sadece:)
Onların çirkinleri bile bizim güzel diyenlerden daha güzel ; )
Evet
Hahah kanka birde bunun azeri kızları için sor Tc erkekleri ne düşünüyor bakalım
Beyaz tenli ve tatlı konuşmaları tabi pat Cat Türkçe konuşanlar için diyorum
Mütevaziler sadece güzellik olarak TR kızları tokatlar
Türkiye’de kadınlar genelde güzel ama erkeklerin genelinin tipi ortalama altı Türk kadınlarını beğenmiyorlar ama genleri kendileri mahvediyorlar
Puahhaah sesli güldüm knk ya, sonu çok iyi.🤣😂
😂 doğru ama hem akraba evliliği yapıyorlar hem kendi tiplerine bakmıyorlar sonra Türk kızı Kezban diye ağlıyorlar
Makyajsız haliniz pok gibi makyajla ninem de güzel olur
Iki arkadasim var biri rus biri ukraynali, Asiri dogal guzeller fondotensiz maskarasiz.. ciltleri cok temiz. Tabi her millette var dogal guzellik ama bilmiyorum ruslarin guzelligi bir baska Bana gore..
Eskiden Rus kızları iyiydi ama son yıllarda bizim kızlar kalça ve bel hareketleri ile hızlı bir sıçrama yaptı haklısın 🙂
Moskova’da 6 ay yaşadım.
Abartılacak kadar varlar bence
Cok güzeller turizmci oldugum icin diyorum spor yapıyorlar bakimlilar cana yakınlar
Onlar para için oturum için türk erkeklerini seçiyorlar..