Saçlarımı nasıl değiştiririm diye yazmıyorum ama farklı bir saç tipim var kalın telli, hiç yağlanmayan, kupkuru değil ama yapay saça benzetiyorlar. Ailede tek ben de var neden?
Sağlık durumun iyi değil mi kolay kolay hastalanmıyorsun, diyorum ya bu genler herkeste yok. neandarteller koyu ciltli sıcağa karsı dayanıklı bir yapıları var ayriyetten saçları kalın ve cüsse olarak biraz büyük olurlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
saç kremi kullanın
Saçların boya ve yanıp yıprandığı için olabilir mi?
Hayır doğuştan böyle.
Onu tahmin edemeyecek miyim? Çocukluğumdan beri böyle.
Saç yapını değiştiremezsin ama daha sağlıklı hale getirebilirsin. Zaten onu da tahmin edebilirsin öneri vermemize gerek yok🙃
Saç yapısı değişmez bir de ailede tek ben de var. Çok uzuyor bir de yağlanma yok. Yani sağlıklı hale getirilir de bence çok fark olmaz.
Neden dm yapamıyorum?
1 xpersin ben yazayım.
Neandartel geni taşıyorsun bu çok ilginç
Nasıl yani?
Sen bana primat mı demek istiyorsun?
Şöyle bir kısım insanlar bu genleri taşır . genelde koyu tenli olurlar ama sende bu özellik yok. saçın kalın ve dediğin gibi özellikleri.
Demekki sadece saç özelliklerine yansımış
Primatız zaten insan ve insansılarda bu guruba dahil
Saçım kolay kolay yağlanmıyor da. Oyuncak bebek saçı gibi. Tamam bizim ailede bu saç tipi yok acaba neden ben de tek var?
Sağlık durumun iyi değil mi kolay kolay hastalanmıyorsun, diyorum ya bu genler herkeste yok. neandarteller koyu ciltli sıcağa karsı dayanıklı bir yapıları var ayriyetten saçları kalın ve cüsse olarak biraz büyük olurlar.
Şans mı diyim kader mı diyim bilmiyorum , avantajları vardır illaki ama dez avantajları da var
Ya evet kolay kolay hastalanmıyorum ama hastalanırsam da ufak tefek bir şey olmuyor.
Cüsse olarak benzemiyorum ya. Kafatasım küçük falan.
Anlıyorum bence bundan dolayı yakın olsaydık biraz daha veri alabilirdim. çok heyecanlandım ama sanırım kendimi dizginlemem gerek iyi günler
İstersen özelden konuşalım.
Hayır hayır teşekkür ederim. Uyumam gerek. Mesai var akşama size iyi günler dilerim
İyi günler :)
Hem insanlara soracak çok sorum oluyor bir noktadan sonra bezdiriyorum. Gerek yok
Sor ben bezmem.
Koyun yünü gibi duruyor
Benim saçlar dimi? Ahahahaha
Güzel bir şey
Kalın telli ya ne koyun yünü. Oyuncak bebek saçı ve yapay diyorlar.
Farklı olduğun için
Ama hiç kimsede bu saç tipinden görmedim.
Sen ayrıcalıklısın
Saçların çok güzel farklısın bayıldım
Evet.