Kuru bi saç tipim var, Her türlü yağı kullanıyorum Galiba şampuan seçimlerim yanlış bir fikriniz var mı
Nasıl düzeltebilirim
Nasıl düzeltebilirim
Merhaba 🧸
Öncelikle kuru saçlar için nem veren saç bakım ürünleri kullanmalısın. Bunun için OGX markasının dışı mavi olan şampuanı ve elidorun güçlü ve parlak serisini tavsiye ederim. Artı olarak saçını sürekli bakım yağları ile besleyerek nemlenmesini sağlayabilirsin.
Saçlarının dalgalı olmasından şikayetçiysen eğer keratin bakımı ile dümdüz saçlara sahip olabilirsin ya da vigo ve bukle belirginleştirici krem ile dalgalarını belirginleştirip daha hoş ve güzel saçlara sahip olabilirsin
Benimde aşırı kurudur üç farklı yağı aynı anda kullanırım hala kabarır o saç :D %100 çözümü olmamakla birlikte Milkshake saç köpüğü çok güzel geldi saçıma yumuşattı açıkçası birde keratin yağları oluyor durulanmayan onlarda kuruluğun önüne geçiyor biraz ve duştaykende mutlaka saç kremi kullan azda olsa nemlenir saç ama saç kremlerini nemlendiren saç kremi olarak alırsan daha iyi olur.
Her türlü yağı kullanıyorum özellikle zeytinyağ ve çam terebentini Saç kremini düzenli kullanırım asla onsuz yapamam Hiç kırığım olmamasına rağmen bile kuru yani ne yağlanıyor ne bir şey Yazın çok sıkıntı ya duş alıp bir yere çıkamıyorsun anda kabarıyor
Maalesef öyle. Kuru cilde fayda olmadığı gibi kuru saçlara da olmuyor. Saçımı kurutmaz yağlarsam kendi kurusun dersem biraz nemli oluyor ama bu seferde başım ağrıyor ıslak olduğu için :D sadece dediğim gibi milkshake köpüğü deneyebilirsin güzel nemlendiriyor ben şu an ki fiyatından alamıyorum gerçi :D
Böyle yapış yapış bir hissi var mı Elidorun kıvırcık serisi öyle hiç yokmuş gibi dursun istiyorum
yok bu köpük öyle değil gerçekten milkshake kokuyor :D sürdüğünde de öyle bir his asla bırakmıyor ben bol bol sürüyorum birde amacı zten nemlendirip yumuşatmak. Sizin dediğiniz köpüğü biliyorum bende de vardı saç spreyi gibi saçı sertleştiriyor hatta kıvırcık saça şekil vermek için kullanılıyor. Bu dediğimin linkini atayım size www.trendyol.com/.../whipped-cream-durulanmayan-sac-bakim-kopugu-100-ml-p-202663
150 ml ve 200 ml arasında ki fark ne peki teşekkür ederim bu ara
bu demek istediğim
Cevap
0Cevap
Aynı sorundan mustaribm
Çözümünü bulursak uygulayalım
Keratin bakımı ya da Brezilya fönü yaptırabilirsin
Keratin bakımı bir kere yaptırmıştım brezilya fonu yaptırırsam Dalgasını kaybedermiş düzleşirmiş ,
Dalgalı olmasından şikayetçi olduğunu düşündüğüm için önerdim bı kaç ay düz kullanırsın sonra eski haline döner zaten
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar