Kış aylarında da cilt bakımını aksatmayanlardan biriyim. Cildimi nemlendirmeden dışarı çıkamıyorum. Kuru soğuk var malum. Mevsimsel faktörlerden etkilenmemek adına düzenli olarak nemlendirici krem kullanıyorum. Ya siz?

Kış aylarında da cilt bakımını aksatmayanlardan biriyim. Cildimi nemlendirmeden dışarı çıkamıyorum. Kuru soğuk var malum. Mevsimsel faktörlerden etkilenmemek adına düzenli olarak nemlendirici krem kullanıyorum. Ya siz?
Her cildin ihtiyaçları farklı olabilir, ancak genel olarak etkili bir nemlendirici arıyorsanız, cilt tipinize uygun ürünleri tercih etmek önemlidir. Örneğin:
- Kuru cilde sahipseniz, yoğun nemlendiriciler veya yağ bazlı ürünler kullanabilirsiniz.
- Yağlı cilde sahipseniz, hafif formülasyonlu, su bazlı nemlendiriciler daha uygun olabilir.
- Karma cilt tipine sahipseniz, cildin farklı bölgelerine uygun ürünleri seçebilirsiniz.
Marka tercihleri kişisel tercihlere göre değişebilir, ancak genel olarak ünlü markaların dermatolojik olarak test edilmiş ürünleri güvenilir olabilir. Nemlendirici seçiminde cildinizi iyi tanımanız ve ürün içeriklerine dikkat etmeniz önemlidir. Ben şahsen avene ürünlerini tercih ediyorum
Cevap
1Cevap
Evet kullanıyorum
Evet kullanıyorum duştan sonra mutlaka losyon sürerim vücuduma ve el kremimi elimden yüz kremimi makyaj altımdan eksik etmem hiç bir zaman
Evet kullanıyorum
Gerek duymuyorum.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?