Hep yakışıklı ve güzel olmanın avantajlarını konuşuyoruz. Haydi şimdi olumsuz yanlarını konuşalım✌️
#doludolu

Hep yakışıklı ve güzel olmanın avantajlarını konuşuyoruz. Haydi şimdi olumsuz yanlarını konuşalım✌️
#doludolu
Hiç bir dezavantajı yok bence.. sadece çok fazla ilgi ve talep görürsün bu da bir süre sonra sıkar tabi çünkü çoğu karşı cins seni etkileyici bulur güzelliğinden dolayı.. ama ben isterim.. aşırı yakışıklı olmayı. çünkü günümüzde çoğu insan dış görünüşe göre insan seçiyor resmen. kimse kalp güzelliğine bakmıyorlar
Karakter eğitimine düşmek çok önemli oluyor yoksa iç dış dengesizliği büyük sorun oluyor bazı insanlarda…
Genel olarak bir kalıba girilmemeli Güzel olmak yeterli bir vasıf değildir
İnsanlar bir vasfın arkasına sığınıp onu konforunu yaşadığı zaman kendini geliştirmiyor. Uzun vadede büyük Sorun.
Yakışıklı olsaydım da dezavantajı yaşasaydım
Dezavantajı güzel değil inan 😄
Yakışıklı mısın 🤔
Evet bıyıklarım bile var skdkfmmaög
Ah be fjfjf çok çalışıp ben de yahuşuklu olcam baane
Olamaz buraların en yakışıklısı benim 😎
Çirkinlik yüzüme yine tokat gibi çarptı
Çarparlar öyle
Allah çarpmasın gerisi önemli değil
Amin amin
Cevap
18Cevap
Kimse karakterine dikkat etmez konuşmana kendini ifade etmene gerek kalmaz. Sen hiç David Beckham in konuştuğunu gördün mü 🤣🤣
Nerden göreyim kız 😂😂
Yakışıklı olunca diğer olumlu özelliklerini başlangıçta geri plana atıyorlar. Bu bana bakmaz psikolojisine giriyorlar. Yakışıklıysan illa sizi aşağı çekecek bir negatif eleştiri dizisi başlıyor. Aşırı kıskançlık da cabası
Dezavantaj olarak, çok güzel bir kadını görünce insanlar genellikle dış görünüşe odaklanıp diğer özelliklerini göz ardı edebiliyorlar.
ciddi ilişki insanı olsanda tipten dolayı dusunmuyorlar
Boş mesaj mı o 😂
İnan hayretler içeeisindeyim kdmgmgm
@KızlarSoruyor djdfmjfkfk
Merhaba KScan,
İlgili durumu teknik ekibimize ilettik. İnceliyoruz.
Fikrim yok, sen daha iyi bilirsin aslında 🤔
İltifatını seveyim güneşinko 😘😄
Sevdiysen sıkıntı yok 🫢
Ben cirkin bir bireyim genel gorüşe göre, ama dezavantajı insanların onları sadece fizigine göre yargilamasi ve sonrasında da insanlardan uzaklasarak yalnızlaşması olabilir icsel olarak.
Çok güzel veya çok yakisikliysan bundan olmaz diyorlar buna bakan kişi çok olur veya o beni beğenmez uff çok güzel kadın bize bakmaz bu diyenler çok oluyor bu yüzden de alicisi az oluyor
güzel kadınların daima sap kalması :D erkeklerin ise bir yerden sonra içini doldurmazlarsa bir baltaya sap olmadıklarını fark etmesi bence
off hiç sorma herkes laf atıyor evin yolunu bulamıyoruz
Beğenilmek, konuşulmak ve seçebilme şansı yakalamak
sevgilisi vardır diye herkes konuşmaktan çekiniyor ama arkasından herkes konuşuyor...
Çok ilgi bunaltiyor yapmacık geliyor söylenen sözler falan
Yakışıklı olunca kimse tav olmuyor, aldatır vibe veriyormuşum kız arkadaşımın dediğine göre 😂
Çok insan konuşmak ister ve doğru insanı seçmekte zorlanır insan.
Valla çirkin olduğum için bilmiyorum 😂 Allah başka dert vermesin.
Kızlar güvenmiyor o yüzden ilgi görüşmüyor:)
Hiç rahat vermiyorlar 🥹
Ilgi budalasi olabilir insan. :)
Mesela bu bana bakmaz diyip adım atmıyorlar jsjsjs
Neyseki öyle derdim yok
Beyin olmuyor genelde..
Hafif a.. ptallık olabilir 😂
Tipsiz olduğumuz için düşünmedik hiç
Evet hepiniz çok güzelsiniz egolar yüksek maşallah
Soru ile ne ilgisi var cevabınızın anlayamadım?
Bakımlı olmak güzel giyinmek
İlgiye maruz kalmak
Arkadaşlarım tarafından çoğu kişi yanına yakıştırılmıyor bu tip ne ya diyorlar
boş ego sahibi olmak
Derdimiz çok oluyo
Oyle bisey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?