-Çok fazla "Güzel/yakışıklı" olmanın dezavantajları olabilir mi?

Yok yok olmazzz 😀
Ama bir kem göz nazar olayı olur o kesin 😁😀
Tesekkurler eigler icin canım benim 🌹😘🌹
avantaji oldugu kadar dezavantaji da olabilbir.. yaniii normel
Tipsiz olduğum için problemim olmuyor.
Olabilir elbette.
Cevap
75Cevap
Bak buradan sesleniyorum yakışıklı biri olarak tanınmıyorum. Beni sokakta herhangi bir yerde gören herhangi biri bana uzun uzun bakıyor. Düşünün böyle başka biri dese yapmaz ama ben söyleyince düşünmeden hemen yapıyor. Kızlarla konuşmak kolay önceden türkiyede kadınlar tanışılmayı bekliyorlardı şimdi öyle değil. Son yıllarda özgüveni olan bir kaç benimle tanışmak istedi ve değerli özgüvene sahip kadınlarla tanıştım. Ve ilk akıllarındaki düşünce şu olmuş ortama bir şekilde söylüyorum. Çok havalı benim bu hareketimi toplumdaki en bilinen düşüncelere gör yargılayacak ama ben bu adamı tanımaya değer görüyorum diyerek gelmiş. Şimdi dieceksin hayat iyi hoş güzel ne hava atıyorsun.
2/2
İşte sadece bunlardan ibaret değil eğer biraz ortalama ve biraz üstündeyseniz sizi kıskanırlar ama öyle çok zorlamazlar. Ama gerçekten yakışıklı denilecek biriyseniz işiniz zor. Onu da şöyle açıklıyım Kıvanç Tatlıtuğ var bir de ne bileyim Murat Boz var. Aradaki farkı anlayın. İnsan size içten içe hırslanıyor ve normalde baş biri yapsa vermeyeceğim tepkiyi size öfke patlamaları şeklinde verir. Yani denge üzerine kontrol etmedir bu süreç.
Bana Iaf atan kızIara sesleniyorum; Yapmayın sizin de abiniz babanız var.
Çok komikmiş
@AlayınaGideriz35 👍 Favlasaydın keşke :))
Seni mi kıracağım bre
Cirkin olmanin dezavantajlarini yasamaktansa guzel olmanin dezavantajlarini tercih ederim. Hem güzellik görecelidir cok guzel/yakisikli diyebilmek kisinin begenisiyle alakali. Her goz ayni gormez. Kimi Kenan Imirzaoglu'nu beğenir kimi Engin Benli'yi ❤😊
kusura bakmayın. ayak bakımı yorumunuzda yoruma devam edemedim. sizi sanki yanıtsız bırakır gibi oldu. soruyu soran engel koymuş ondan devam edemedim. sakın saygıszlık gibi algılamayın soru sahibinden dolayı devam edemedim. iyi geceler
ben teşekkür ederim. aslında sizinle hem fikirdik ama dediğim gibi yazdım meaj engellendi. özel size cevap vereyim istedim sizinde iznininz yok. bu kez utandım. buraya yazmak durumunda kaldım. tek cümle ile tamamlayım aslında erkekler de tüm bakımı yapmalı. bu insanın kendsine saygısıdır. yüzü traşlı topuğu nasırlı olmaz.
neyse zamanınızı almayım iyi geceler.
Evet, olabilir. Mesela kardeşim çok yakışıklı. Sırf birilerini üzmemek için aynı anda 10 kızla takıldığını bilirim. 10 kız olunca uyku da haram oluyor haliyle😏
Herkes bana bakıyor’ diye sevinilir başta. Sonradan sıkmaya başlar, dahada ilerleyen zamanda rahatsız olunur ardından kaygı bozukluğu başlar cidden her an herkesin size baktığını düşünürsünüz
İnsanların sizi sevdiği için mi yoksa dış görünüşünüz için mi yanında olduğunu bilemezsiniz
Bazı insanlar sebepsiz yere size gıcık olur tanışmadan etmeden
Poyraz Karayel'e bir ben mi benzettim?
Benzeten ikinci kişisin, birinci kişi de benim
Ahahaha🤭😂😂
Var tabi nazar değer
Huzuru yakalayamazsın
İnsanlar menfaat için yaklaşır
Nereye gitsen dikkat çekersin rahat hareket edemezsin
Fiziken çirkin olmak nasıl imtihan ise, güzel olmak da imtihan. Nasıl mı?
Yakışıklı erkek, kadınların cinsel dürtülerini çabuk uyandırabilir. Duyacağı aşırı ilgi, zinâ etmeye teşvik eder. Zinâdan uzak durmak zordur.
Bu ilgi, zamanla kolaylıkla kibirli yapabilir o kişiyi. Oysa kibirli olmak hem günahtır, hemde kişiye zarar verir.
Yakışıklı olmak, toplum içinde önplanda olmayı sağlar. Bu da bir dezavantajdır zirâ, önplanda olan insan, huzurdan uzak kalır.
Erkek bir arkadaşım 'Sen benim için fazla güzelsin, benimle olacağına pek inanmıyorum' demişti. Ben de uzun süreli ilişkide önemli olan ahlaktır demiştim. Çok çirkin olmadığı sürece dış güzellik kriter olmamalı bence.
Rahatsız eden çok olur. İlişkinde de seni kişiliğin için mi seviyor yoksa dış görünümün için mi emin olamazsın.
Samimiyetsiz insanların yağ çekmeleri.
Sadece dış görünüşün yüzünden etrafında bulunmak isteyen bir sürü koyun.
sanılanın aksine pek rahatsız edeni olmaz :)
bunun kesin sevgilisi vardır, bu bana bakmaz, ben buna yetemem, bu herkesle yatmıştır, çok kokoş, ılık, concon, gay gibi önyargılarla yaklaşılır.
Senin sevgilin yokmuuu😳diye hafif çaplı şoklar gecirtebilirsiniz. Sevgiliniz var düşüncesiyle kimse yanınıza gelip bisey söyleme cesaretine giremez.. asılan lar cabasi..
Genelde gördüm bu tarz kız erkek fark etmez etraflarındaki ilgi alaka birden bıçak gibi kayboldunda kafayı yiyorlar özgüvenleri iltifat ve ilgiye dayalı çünkü bittimi onlarda bitti.
Güzellik başa bela ünlü olmayıpta güzelse eğer bir kız kimse onunla arkadaşlık kurmaz ha birde güzelliğinin yanında akıllıysa örnek olarak arkadaşım adriana limaya benziyor abartmıyorum ama yalnız ona gelenlerde yanına yakışan tipler olmuyor genelde kalbide temiz kızın birde bazı erkekler kör gerçekten.
Olmaz mı ne hikmetse kendi cinslerin bile kıskanıp kötülük yapmaya çalışıyor ki benim öyle bir düşüncem bile yok olmadı olmayacak ama iyi niyetini hep suistimal ediyorlar ona yanıyorum
Tabi ki var her ortamda dikkat çekiyosun ve bunun yaş sınırı yok. Dikkatini çekmek istediklerini tek değil istemediklerinin de dikkatini çekmek çok kötü :(
Olabilir mesela sevgilim beni güzelliğim için mi seviyor yoksa gerçekten mi seviyor diye düşünür durursun
Çirkinler kadar sıkıntı çekmezler insanlar ondan çekinir veya hep hayran hayran bakar ya da ne bjleyim en fazla asılır ha bir de dedikodularinj yaparlar o kadar
Kadin icin gittigi ortamda asla huzur bulamaz, gözler hep üzerindedir mesela Rahat nefes alamaz zor is. Cok güzel olmak kabustur
evet, en basitinden başarılı olduğunuzda “orspu tabii ne olacak açmıltır orasını burasını öyle yapmıştır” deniliyor.
En güzel kızları genelde hanzolar kapar bu bir gercek
Mayasında hanzoluk olan kız hanzoyu kabul eder zorla degılkı
olabilir çünkü daima her kız veya erkek bana bakar havasındalar
bir kız sever erkeği ama erkek bu baktıysa daha iyileride bakar diye düşünürler ve bence bu son derece yanlış bir durum
Kadın olmanın zaten başlı başına bir dez avantajı var
Sahsen cocugum olsa çok güzel ya da çok yakışıklı olsun istemem orta düzey yeterli
Olabilir. Çevresel faktörlerden ziyade kişilikte değişmeler ve ya bozulmalar olabilir. Narsizm gib, kimlik bunalımı gibi şeyler ortaya çıkabilir.
Tabii ki de. Sırf sizin güzelliğiniz/yakışıklılığınız için sizi sevecek bir ton insan karşınıza çıkacak. :")
Olur heralde ya bilemedim ki her şeyin dezavantaji vardır mesela millet direk boyle birini görünce yollu aptal etiketlerini yapistirir
Evet yalniz kalirsin cunku cok yakisikli ya da guzel oldugun zaman herkes nasil olsa bana pas vermez diye uzak durur
Yakışıklı erkek yoktur pic vardır. Güzel kadın yoktur yoğun makyaj vardır.
Evet çok yakışıklıyımki sevgilim yok😊
(İroniyi anlayan çıkar mı acaba😅)
Kişiden kişiye değişir :)
Her ikisininde dezavantajı vardır erkeklerde bunun gözü dışarıdadır aman bu çok çapkındır
Kızlarda ise çok güzelsin diye herkes çekinir havalı zengin piçi burnu havada diye iletişime geçmek istemezler
BENCE 👊🏻
Var tabiki
yakisikliyim ve cok tacize ugradim kadinlara karsi :))
Maksat guzel cirkin olmak degil Guzelligini saklamaktir
#tesettür
Bunun kesin sevgilisi vardir sorunsali ve sonuc olarak yanlizlik😂
biraz gosterisin varsa kizlar genelde bu beni aldatir gozuyle bakiyor.
Evet olabilir mesela güzel olmakla suçlanabilirsin ve bu çok kötü hissettirir insana
Olabilecek dezavantajların yanında avantajları daha fazladır.
Çok fazla çekemeyenin olur, nazar değme ihtimali yüksek olur.
Kadına ben bile yürüyeceğim artık o nasıl bir güzellik.
Dezavantajı bana bakmaz diye düşünen sayısı çok olduğunda yanlız kalabilmeniz olur, tabii ilk adımı atmaya çekinen bir yapınız varsa.
olabilir her girdiğin yerde ilk seninle ilgilenirler
Var tabi özellikle güzelliğini ön plana çıkartanlar için daha kötü
Hadi erkekler kafaya göre takılırda kızların günahı kalmaz abi millet fotolarına bakıp 2 harfliyi çeker sşsöxmx z
Bütün cirkinler kendini teselli etmiş bana gerek kalmamış.
Ego ozguvenlik kendini beğenmişlik tavan yapıyor ama bence bunlar güzel seyler😄😉
Kendinde kusur bulamamaktan ya bunalima girer insan ya da narsist olur cikar 😂
Adam kendine güvenmiyorsa sıkıntı. Sonra başlıyor şöyle yapma böyle giyme.
Tabi ki oluyor sürekli hasta oluyosun nazar değii 😂
Avantaj mı? Dezavantaj mı? Bilmiyorum ama doğuştan güzelim yaa😍😍😍kendime aşığım 😘😘
Bu neleri görmüştür biz kimiz ki be abi diyen arkadaşlarım var :D
İnsanların üzerinde ego tatmin eden tipler genelde yanlızlıkla sınanıyor
Yakışıklı olmanın dezavantajı yok bence ama güzel olmanın var erkeklerin daha çok sarkıntılık yapması gibi
Erkeği bilmem ama kıza her it kopuğu görücü gelmesi her görenin gözünün düşmesi zor bir durum
avantajları dezavantajlarını epey örtüyordur diye düşünüyorum.
çok dezavantajı var. bazı insanlar tarafından kıskanılır ve sevilmezsiniz.
Çok güzel olan kız becerilmek yakışıklı olan kullanılmak istenilir
Vardır mutlaka biyerinde ekstradan bişey olsa herkesin makarası olursun mesela sivilce
Yakışıklı olmakta şöyle bir dezavantaj var. Bir kadın seninle zaman geçirirken acaba yakışıklı olduğun için mi karakterin için mi senle beraber anlayamıyorsun.
Olur dusunsene herkes sana bakiyor rahatsiz olursun bnce.
Hani insanlar zengin olduğunda ve hayatında biri olduğunda acaba Benin’le param içinmi yoksa gerçekten sevdiği için mi birlikte. ? Buda öyle bişe.. akılda soru işareti. ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar