mesela ben sokaktan artık kızların bakmasından ciddi şekilde rahatsız olmaya başladım eskiden iyi güzel hoş gelirdi fakat artık mesela yolda giderken 1 km yolda bile durup izleyen kızlar işyerine gidince pencere aralayıp bakan kızlar ofisin önünde durup sözde birşeyle uğraşan tiplerden cidden sıkıldım ben utanıyorum ablalar bile bakıyor ama böyle gözümün içine içine sevgilisinin yanında beni dikizleyenlerde var erkekte bunu görünce bana dik dik bakıyor ee ne yapayım kardeşim sanki ben zorla baktırtıyorum. En korktuğum şeyse kafede arkadaşlarım bir kıza yürüdüğü zaman o kızın bana yürümesi neredeyse bu yüzden hiçbir erkek kız arkadaşıyla da yanıma gelmez dünde yağmur yağarken bir kıza adres sordum sormaz olaydım ben götürecem diye tutturdu hemde yavaş yavaş sözde cooolca yürüdü sırılsıklam oldum. bazı kızlarda kendini prenses sanıyor ben onlara deli oluyorum havasından geçilmiyor onlara yaptığım en güzel eziyet inadına onlar bakarken bende yanındaki arkadaşına bakıyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gerçekten insan hayret ediyor.. Mesela ben aşırı yakışıklıyım tipim çeys kıravforda benziyor.. Biraz joni dep. neyse arkadaşlarım manitaları ile buluşacağı zaman beni çağırmıyorlar çünkü manitlerini ellerinden alırım diye. sonra sokakta kızlar benden ateş istiyor halbuki yanımdaki elemanda kibrit var neden ben? çünkü yakışıklıyım.. okulda mesela çüretmenler tüm sınıfı çıkarıp sadece bana ders anlatırlardı. kantine gittiğim zaman kırmızı halı sererlerdi..
işte ben bunu anlamıyorum göremediğin duyamadığın bir erkeğin sorusuna dahi tahammül edemeyen birisi
yoo ben tahammül ediyorum başlık hoşuma gittiği için yazdım harbiden böyle
benim tahminlerim keskindir 3 e kadar kesin tutar ilk olarak nesrin olabilir
Yakışıklı arkadaşlarım var ve hiçbiri şikayetçi değil halinden.
Sen sisman ce gozluklu olmak karizmasiz olmak kimsenin yan gözle bile bakmamasi Nasil bir sey biliyor musun?
senin yakışıklı olma ihtimalin sıfır hayal dünyanda yaşıyorsun
inan ciddi bir soru
gördün mü beni kardeşim o ihtimali belki sen aynaya bakıp söylüyorsun
knk ben yakışıklıyım demedim ama yakışıklıyım. at konuya tipini dürüst olacam
atamam olmaz inan kuzenlerim hepsi bu uygulamayı aktif kullanıyor bu soruyu görürlerse veya fotoğrafı uğraşamam
ama fotoğrafımı atabilirim
at bakalım
Knk en yakskli sensin twmam
inan ciddi soru bu olmasaydı gizliden sormazdım
Ayn knk
Çok merak ettim seni
bende seni
@ooonaberkanka bence soru sahibi yakışıklı falan değil
görmeden bilemezsin robot resmimi anlatabilirim boyum fazla uzun değil 182-183 kg 70 aslında bir şey diyim mi normalde bu kadar dikkat çekmiyordum ama saç şeklimi uzattıktan ve dağınık bıraktıktan sonra bu kadar ilgi çekmeye başladım 21 yaşındayım bir birde baby face bir yüzüm var en kötü olan şey ne biliyor musun çoğu kızın aklında bu çoçuğun kesin sevgilisi vardır yanılgısı yüzünden kimse ama kimse yanaşamıyor yanıma sadece uzun uzun bakıyorlar bende soğuk davranan biriyim bu ikisi birleşince sonsuz bir yalnızlık
Kimse yakışıklı olduğu için sikayetlenmez bu bir ikincisi senin yaklasman gerek genel erkekler adım atıyor
şikayet etmiyorum şükrediyorum fakat insanların davranışları çok değişiyor ayrıca ben adım atmaktan korkuyorum bir kez çok sevmiştim ama kız beni yarı yolda bıraktı 3 yıl önce o gün bu gündür korku var
Dostum bana kendini gösterir misin
hayır olmaz ama dediklerime inanabilirsin
Niye ben belki sevicem seni
Al işte yürüyorum
Sorunun için yapabilecek bir şey yok çirkinleşmen gerek onu da istemezsin diye düşünüyorum güzel ya da yakışıklı olmanın rahatsız edici bir tarafı da olabileceğini tahmin ediyordum ama sen biraz durumu abartıyosun ayrıca sana bakıldığını görebiliyosan sende bakıyosundur karşıya bak
valla yere bakmaktan bazen insanlara çarpıyorum
14 nisanda 2 kadın arabayla önüme kırdı geceydi arabaya çağırdılar yürümeye devam edince arabadan inip kolumdan tuttu olm gelsene diye tutturdular
ayrıca beni tanımayan ve benim tanımadığım insana ne demem doğru olur
Güzel geçtin dalganı
ama garip bir şekilde hoşuma gitti yukarıda ki söylemin
Hangi söylemim
belki ben sevicem seni dedin ya
Atıp tutan birini sevemem
atıp tutan biri değilim
Sen kumral yeşil gözlüsün (atmıyosan) ben sarışın mavi gözlüyüm seninle sarı sarı bebeklerimiz olabilirdi gkkggkgkbk
bal rengi gözüm var saçım siyah değil ama tam kumralda değil
Ben seni neden kumral yeşil gözlü diye kodladim
gözümün içinde çok az bir yeşil kısım var çok detaylı bakılınca anca görülür
Çok tatlısın
Umarım gönlünce biri çıkar karşına
umarım seninde karşına iyi biri çıkar
Teşekkür ederim
ben kendimi gösteriyim mi sana?
ne diyordu madrigal , başka bir evrende
@ooonaberkanka göster gönlün olsun 😆
ben niye ihanete uğraşmış gibi hissediyorum biz tabi biz bu kadınlara birgünde küsmedik
benim türkçem gitti ikinci bizi görme
Öyle hisset istedim zaten niye bilmiyorum
Aslında ihanet hissi değilde canın sıkılsın istedim
ben senin ismini tahmin edebilirim
Et bakalım
Bekliyorum hızlı cevaplarsan sevinirim
biz neden buradan konuşuyoruz mesajlaşma yok mu uygulamada
Tahminin?
nesrin olabilir
Nope ama o soruyu soran sendin biliyodum 😏
Nesrin diyeceğinide biliyordum
ya ben canım valla bak gittim hesabımda ki soruyla bağı kes e tıkladım
mesaj atılmıyormuş mecbur farklı bir hesabımdan giriş yapmak zorunda kaldım 1 saattir şifremi bulmaya çalışıyorum
@Ademoğluyuz araya kaynak yapan biri olmadığını nereden bileyim
kızım valla benim kanıtım yok ama mesaj gelmeyecek diğer hesaptan bunun garantisini verbilirim
Aman neyse daha rahatsız etmem iyi geceler
zaten bozuk türkçemden de anlaybilirsin
@Ademoğluyuz diğer sorunun başlığını söyle
diğer soru derken
@Ademoğluyuz diğer hesaptan mesaj derken
Hatlar iyice karıştı gjjgjgjgjfjf
ben bu soruyu gizli şekilde sordum sonra bağı kopar diye bir şey gördüm ona tıkladım sonra sana mesaj atmak için eski bildirime tıkladım bağı kopardığım için mesajın gitmeyeceğini söyledi
eğer gizli üye Ömer bey yani ben diğer hesaptan mesaj atarsam inanma bana
@Ademoğluyuz ama sen gizliyken daha sevimliydin şimdi canım kızım vs hiç hoşuma gitmedi
İsmimi tahmin ettiğin soruyu diyorum bende
Nesrini havadan demedin biliyoruz
bilmiyorum korktum bi an mesaj gitmeyince
Ömer bey kim yahu
ben trip atacaktım ne güzel hayal kurmuştum şimdi trip yiyorum ayrıca tatlı biri değilim çok kişi bunu diyor sevmem bu lafı
nesrini dememin sebebi şu beni sevdiğini yüzüme söyleme cesaret eden tek kişi ondan aklıma o geldi yoksa nesrin felan mı ismin
@Ademoğluyuz Nasıl güvenilir biri olabilirim ki anlamıyorum hicbir kadın neden güvenmiyor bana? ↗
Böyle denk gelme olmaz bu soruyu soran kişiyi sensin zannettim ve beğenin kişinin adı da nesrin ve o kişi ben değilim hjgjfkfkfkf
Ömer bey kim?
bu soruyla valla benim alakam yok ayrıca yorum yapmam ben kendim sorum dışındaki sorulara
yanlış anlaşılma bittiyse trip atacam
@Ademoğluyuz ben senin hala şu an olduğumuz sorunun sahibi olduğunu düşünmüyorum
gözümün içinde az olan yeşilliğin üzerine yemin edebilirim
@Ademoğluyuz tamam Trip gelsin
https://www.hizliresim.com/juvw6z1 kanıtı
vazgeçtim trip atmayacam moralim bozuldu
uykumda var yastığa sarılıp yatmaya gidiyorum sen inanma bana
@Ademoğluyuz bir Ömer bey diyosun bir hatayusulu falan
hatayusulu benim kullanıcı ismim adımda Ömer gözü yeşil sacı kumral olmayan Ömer
kızım kelimesini samimiyetten kullandım kullanmam artık
@Ademoğluyuz ben ne güzel papatya çayımı içmiş uyuyacaktım
istek at atta Kyle trip atıyım buradan valla yazmak zor
@Ademoğluyuz istek aticam ama adımı dikkate alma soru sormak için açtım o arada öyle hissediyodum kendimi
Kyle değil öyle
hatayusulu de pek iyi değil zaten
@Ademoğluyuz hala buradan yazacaksan takip işini iptal edelim