Merhaba ben 6 yilik evliyim esim hic hijyeni olmayan biri dis fircala derim 3-4 ayda bir fircalar banyo yap derim ayda bir veya iki kokuyorsuj dedigimde hic umrunda degil anlatkm her sekilde ama anlamiyor anlamiyor tamam diyor yine yapmiyor kuvete cesitli esansli kokular aldim bazen kendim dolduruyorum gir diye ama cok yorucu gercekten bazen opmek istiyor insanjn ici almiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok zor bir durum. Tahammülü ve toleransı olmayan bir konu. Yaptırım ile ancak düzene girebilir. Rica ile konuşma ile olacak os değil, ki zaten siz gereken konuşmayı yapmışsınız.
Bu konu ile ilgi güzel bir tartışma yaratmanız lazim ki konunun ciddiyetine varabilsin.
Sonrasında konuştugunuzda ise katı kurallar belirleyin. Duş almadan ayak yıkamadan yemek yok , konuşmak yok, var ise çocuga yaklaşmak yok. Bu yaptırım devam ederse eğer bir fayda sağlayacağini düşünüyorum.
Fayda sağladığı durumda bizimle (KS uyeleri) paylaşırsanız Bu konuda yardim bekleyenlere de rol model olmuş olacaktır.
Kolay gelsin, sağlıcakla kalın.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Bizler şu an Homo Sapiens bilime göre öyle diyorlar kocana söyle insan olmayı medeni olmayı öğrensin öğrenmiyorsa boşa gitsin mağara adamı ise gitsin orada yaşasın yazın günde 2 kışın her gün duş alırım sabah akşam dişimi fırçalarım mağara adamları bile daha iyi ya
- Homo Gautengensis
- Homo Habilis
- Homo Ergaster
- Homo Erectus
- Homo Rudolfensis
- Homo Antecessor
- Homo Cepranensis
- Homo Heidelbergensis
- Homo Rhodesiensis
- Homo Neanderthalensis
- Homo Sapiens İdaltu
- Homo Floresiensis
- Denisova Hominini
- Kızıl Geyik Mağarası İnsanları
02 Yorumla- +1 yıl
Burayı baksın https://www.webtekno.com/haber/amp/120336
- +1 yıl
Lütfen bunda öğrensin medeni olsun
www.uplifers.com/.../
+1 yıl6 yıl nasıl dayandiniz ya bu soru kesin troll ya insan kendi rahatsız olur @soran kac yaşındasın yani hadi seni dinlemiyor kendini de geç eve gelen misafir çalıştığı ortamdaki kişiler bu nasıl Bi düşüncesizlik en kötüsü bu kişiyle sen nasıl seks yapıyorsun rahatsız olmuyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir gün duş almasam üzerimden kir akıyor gibi hissediyorum bu insanlar nasıl günlerce duş almıyor ya. Bacım sen böyle bir adamla nasıl o kadar zaman geçirdin Allah yazdıysa bozsun da boşanma sebebi yani. Ne yaparsan yap düzelmez o adam kendi kendine pis gelmeyen insan başkasını mı düşünür. Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
94Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılayrılın direk..
10 Yorumla Hijyenik olmayan bir kocaya sahip olmak zor bir durumdur. Bu, hem sizin hem de onun sağlığı için bir risk oluşturur. Duş aldırmaya çalışmak için yapabileceğiniz birkaç şey var:
Onunla konuşun. Neden duş almaktan kaçındığını anlamaya çalışın. Belki de duş almaktan hoşlanmıyordur, belki de zaman ayıramıyordur veya belki de başka bir sorunu vardır. Konuşmak, sorunun temelini anlamanıza ve onu çözmek için bir plan geliştirmenize yardımcı olabilir.
Onu teşvik edin. Duş almanın faydalarını onunla konuşun. Duş almak, cilt sağlığını iyileştirmeye, kokuları önlemeye ve genel refahı artırmaya yardımcı olur. Ona duş almanın onu daha iyi hissettireceğini söyleyin.
Ona yardımcı olun. Duş almayı kolaylaştırmak için ona yardımcı olabilirsiniz. Örneğin, ona duş malzemelerini hazırlayın, müzik açın veya onunla birlikte duş alın.
Profesyonel yardım alın. Sorun ciddiyse, profesyonel yardım almanız gerekebilir. Bir terapist veya danışman, sorunun temelini anlamaya ve onu çözmek için bir plan geliştirmenize yardımcı olabilir.
İşte bazı spesifik ipuçları:Duş almayı eğlenceli hale getirin. Ona yeni bir duş jeli veya şampuan alın veya birlikte bir spa günü planlayın.
Ona duş almanın faydalarını hatırlatın. Ona temiz, taze ve rahat hissetmesini sağlayacağını söyleyin.
Duş almanın bir rutin haline gelmesine yardımcı olun. Örneğin, her gece yatmadan önce duş alması için onu teşvik edin.
Unutmamanız gereken en önemli şey, sabırlı olmaktır. Bu bir süreç olabilir ve kocanızın alışması zaman alabilir.21 Yorumla- +1 yıl
Ablacım kim bunu yapabilir ki. Zira ben kendim okurken yoruldum. Bu bir çocuk degil ki.
bundan sonra daha sakar birisi olup bahane yaratacaksın örneğin elideki sıvı yağ kafasına dökülecek vs. tabi bunları çaktırmadan yapmalısın. Yani salona gidip dökme onu bir şey için mutfağa çağır o arada elinde olan çay bardağındaki yağ dökülüversin :D
ya da sevmediği bir şey varsa onu bulaştır bir şekilde ne biliyim hayal gücünü kullan adamı sen tanıyorsun21 Yorumla
+1 yılKişisel temizliğine dikkat etmeyen partner gerçekten çekilmesi şey değildir. Duş almiyorsun vs diye aşağılayıcı değilde, olumlu eleştiriler yapmalısınız. örneğin bu akşam benim için hazirlan birbirmize zaman ayıralım şeklinde zamanla alışkanlık olacaktır.
00 YorumlaKendi kişisel bakımını kendisi düşünmeli sen onun annesi misin sanki bebek gibi peşine koşturcaksın. Vallahi çok özür dilerim okurken sinirim bozuldu. 🙄
53 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ve eşin sevdiğin kişi rahatsız oluyorsa bence insan daha fazla özen göstermeli
- +1 yıl
👍🏻evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşim de öyle yazın bile ayda bir yıkanır çok ağladım çok bağırdım odada uyunca kapısında bekle koku yayılırdi odaya iyice kendinden soğuttu uzaklastirdi her şeye küstürdü beni
Kimseye zorla bir şey yaptıramazsin, anca kendini yipratir dur sonu iyi değil diyim sana ekonomik özgürlüğüm olsun o dk ayrılırım11 Yorumla- +1 yıl
Hala evli misiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı babam çok kötü kokuyor banyoya gireceği zaman hile bı su dokunip cikacam diyor 15dk da çıkıyor diş desen kapkara. eve geldigi an evi koku sariyor odaya giriyor çıkıyor odada kokusu kalıyor valla daha akşam 4 yasindaki yegenim bile çökelek gibi kokuyosun dedi yanına yanasmadi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldiş fırçası konusunda belki flörürlü diş macunlarından rahatsız olabilir eğer durum buysa ona eyüp sabri tuncerin diş macunlarını alabilirsin hem veganlar hemde flörür yok gönül rahatlığıyla dişlerini fırçalar ancak duş konusundaysa sürekli spor yaptıratbilirsin
00 Yorumla
+1 yılDepresyonda diyenler saçmalıyor insan depresyonda diye niye duşa girmesin ayda bir iki diyor bunun tek açıklaması olabilir pistir pisliğin tekidir öyle insanla ömür mu geçer evlenmeden aklın neredeydi hiçmi görmedin farketmedin
12 Yorumla- +1 yıl
Olabilir depresyon konusunda pek deneyimim yok ama pis birisi olduğunu belli
Ya neden onu bu şekilde çekiyorsun ki çoluk çocuk olsa tiksnir ya Allah aşkına erkek dediğin güzel kokar temiz kokar bu mendeburda o da yok Allah yar ve yardımcın olsun misafirliğe gitsen adami yadigarlar
00 Yorumlaİnsanın kendisine saygı olmayınca kaçınılmaz bir durum. Pisliğiyle mutlu halinden memnun çünkü karakteride kirli adamın istediğin kadar yıka özünü değiştiremezsin. Böyle ömür geçmez sevgi aşk bir yere kadar :)
00 Yorumla
+1 yılSenin zorlamanla bir şeyleri yapıyorsa boşuna uğraşma kendini yıpratma karşına al son bir kere enine boyuna konuş baktın düzeltmiyor kendisini ayrıl... Yoksa ömrün çürür ileride pişman olursun ve sakın su olsun düzelir bu olsun düzelir deme
00 YorumlaValla yazık senin gibi kadına keşke sen benim karım olsaydın böyle leş gibi insanlar nasıl yaşıyor anlamıyorum nasıl tiksinmiyor kendinden onu da geçtim nasıl utanmıyor senden biraz da seni düşünmesi lazım
02 Yorumla- +1 yıl
selam
- Güzellik & Bakım konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanman için güzel bir sebep. Sen bu adamın anası değilsin anası bile böylesine katlanamaz.
33 Yorumla
Soran+1 yılAnlatiklarim 100 /1 ama cocugum
Var ve kizim
Babasina deli divane- +1 yıl
Bekara koca boşamak kolay gelir ama
Neden bu çileyi çekesin?
Zor olur ama bir şekilde yoluna koyulur biraz da kendini düşünmelisin - +1 yıl
En azından sonunda boşanmayacak olsan bile dava aç, kaybetme korkusuyla belki kendine gelir.
+1 yılKışın en soğuk zamanlarında bile günlük duş almasam rahat edemem yazın günde 2 kez. İnsanlar haftada Bi on günde Bi duş almayla nasıl rahat ediyo anlamış değilim
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle devam ettikce soğuttugunu düzelmezse bitireceğini söyle kişisel bakımına dıkkat etmedıgını evlenmeden önce nasl farketmedin hıc mı burnuna kokusu gelmedi
00 Yorumla
+1 yılÇok igrenc, israr et duş alması için bakımli olması kardeşim falan, eğer duzelmezse boşanıb ya böylesiyle hayat geçmez, ve sende hayatını öylesiyle geçirmek MECBURİYYETİNDE degilsin
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle olduğunu bile bile evlenen insana afedersinde m4l denir biz kokacaz diye şu soğukta bile iki kere duş alır parfüm deo sıkarız milletin keyfine bak
00 YorumlaIyy midem bulandı yaa. Lan ben günde 5 kere elimi yüzümü ayağımı yıkıyorum. Bu insanlar ne böyle be. Boşa gitsin. Midem kalktı
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlenmeden önce flört sürecini uzatın diye bu yüzden söylüyoruz. Sevgililik süresi zaten karşındaki kişiyi tanımak için geçen süre. Geçmiş olsun.
10 YorumlaBoşan Allah Allah senin mı çocuğun annesi adam edememiş sen mı edecen
20 Yorumla
+1 yılUmarım fakesindir. Umarım hayal ürünüsundur. Umarım yalan söylüyorsundur. Değilse midem bulandı be. Okurken tiksindim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle bir erkekle ben arkadaş olmam kadınlar evleniyor harbiden aşırı miğdesiz kadınlar var ya iş işten geçmiş 6 yıl olmuş yeni mi farkına vardın bunun ya bide merakımdan soruyorum ilişkide oral yapıyormusun ona?
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl insan kardeşim en azından haftada bir banyo al aq dışarı falan çıkmasın kocana söyle ölmeyelim
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılBu soru troldür. Madem böyle bir adamdı neden en başında evlendin hadi evlendin diyelim 6 yıl da kalmazdın.
00 Yorumla
+1 yılYorucu bi meslek mi yapıyor? Bende yorulduğum zaman eve gidip yemek bile yemeden yatıyorum. Fakat eşiniz uzun bi süre böyle ise gerçekten sorunmus
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 390 cevap paylaştı. Her gün duş alıyorum, asla rahat edemem ben. Eşiniz nasıl rahat ediyor, hadi kendini düşünmüyor diyelim. Sizi hiç düşünmüyor o zaman 😔
00 Yorumla
+1 yılohaaaa ben şok hiçmi rahatsız olmuyor ben olsam yüzüne karşı söylerm ya da deodorant falan verirm anlasn die
00 Yorumla
+1 yılHastalık çıkmış yeni eve girince duş al falan de bence kırmamış olursun hem hemde dinler heralde öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok zor degismez benim kocam yine temizliği evi bile kendi temizler şimdi ikimiz temizledik kahve içiyoruz bana yardım etti böyle birine dönüştürmek çok zor çok şanslıyım ama hasta olucaz vs de çoluk çocuk varsa bak çocuklar hasta olur de
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılogggggkk nerden buluyorsunuz bu mıskınlerı hayvanlar bıle sılkenelırler hep kendılerını temızlerler
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 494 cevap paylaştı. berbat bir durum. gunluk vile terleyebiliyoruz gerci benim terim mis gibi kokar ama yine de yikanirim hergun
00 YorumlaTeoman gibi şarkı yazacağım senin için adı da "Güzel Bir Gün Boşanmak İçin" olacak
06 Yorumla
Soran+1 yılDemesi kolay da çocuk peki
Soran+1 yılErkek olarak soruyorjm yani size bit kadin ne dese gücünüze gider
Soran+1 yılDedim dedelere kokuyorsun dedim guluyor
+1 yılkendi bakımına özen göstermiyen bi adam sanada özen göstermez ki
18 Yorumla- +1 yıl
temiz erkek iyidir dimi
- +1 yıl
@sidneycan286 elbette
- +1 yıl
aynı şey kadınlar içinde geçerli, kadın temiz olmazsa çok itici oluyor, sen on üzerinden ne kadar titizsin
- +1 yıl
@sidneycan286 9
- +1 yıl
eşin çorapları rasgele atarsa ne dersin 😂
- +1 yıl
@sidneycan286 kızarım ben mi toplıycam onun çorabını dkbfbkksd
- +1 yıl
bikaçbişey konuşucam
+1 yıl6 yıldır o pis kokulu adamla nasıl aynı yatağa girebildin
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı. Evlenmeden önce böyleyse baştan evlenmeseydin
00 Yorumla
+1 yılBu adamla seks yaptıktan sonra boy abdesti almıyor mu
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKatlanılmaz bence pis pis. Benim eşim kişisel olarak çok temizdir sık tıraş olur ve 1 gün ara ile duş alır, tırnaklarını sık keser. Kadında da erkekde de kişisel temizlik olması şart.
00 Yorumla6 yıldır adam edemediysen bu satten sonrada edemezsin ama çok kötü bi durum valla adına üzüldüm
00 Yorumla
+1 yılBnece ölmüşsün ağlayanın yok senin , bu saatten itfaiye hortumuyla yıkasan fayda etmez geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılIgrenc ya. Kendisi nasil rahatsiz olmuyor anlamiyorum. Bence bosanma sebebi cunku sevisemezsinizde.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrica evlenmeden once bakimsiz miydi
+1 yılEvlenmeden önce hiç kokmuyormuydu
Aylarca ne ya bence sen bunu bilerek evlenmişsin bu şeyle00 Yorumla
+1 yılAsıl akildaki soru hijyenik olmayan biriyle nasıl evlendin?
00 Yorumla6 yillk boyle bi pislikle evliysen sen de onu gibisindir mķ trolu
00 YorumlaEvlenmeden önce anlamıyor musunuz mide kalmadı
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oto yıkamada iyice kaba kirini akıtmadan evde banyoya sokma onu, mazallah hastalık kaparsın.
00 YorumlaOkurken midem bulandı 🤢
Bir insan kendine nasıl bakmaz ki00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUyurken kafasına şampuan dök, vücuduna duş jeli dök. Kalkınca mecbur alır 👍🏻 Ayrıca çocukları ayart. Babanızın dişlerini fırçalamasını söyleyin, yıkanmasını söyleyin de. Çocukları kıramaz 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılMide bulandırıcı ya öyle bir insana nasıl tahammül ediyosunn
00 Yorumla
+1 yılTemizlikle alakası yok insanı jendinden diskindiriyo demekki
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılValla üzerine bir seyler dök derin de kalırsa felan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBanyo musluğu bozuk de yanında yardımcı gibi dur sonra suyu açınca suyu üstüne tut ıslanınca esek değildir heralde yıkanır 😂
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 359 cevap paylaştı. Öyle biriyse değiştirmen zor ama onu zorlaman lazım her şekilde belirt yüzüne vur bunu. Sana da yazık pek değişecek gibi de değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatağı ayırır sonra boşarım herhalde bu ne böyle haklısın yani psikolojik bir rhaatsızlığı mı var acaba depresyonda falan olabilir mi
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılsen nasıl evlendin bununla ben hergün duş alırım ahahah bune böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılBoyle degildi sevgiliyken
- +1 yıl
bu olayı bende yaşarım diye korkuyom ya ahahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuşa gir sonra oral seks yapalımde nasıl yapıyor duş
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızım bu herif evlenmeden önce de böyleydi. Niye evlendin? Beynin yokmuş harbi. Boşan yoksa sus otur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyda bir duş nedir yahu bu adam ayda bir kere mi boşalıyor? İgrenç reziilik
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKafasına ve üzerine ketçap dök mecburen girmek zorunda kalır : )
00 Yorumla- Devamını Gör (98)
Devamını Gör(143)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem