Kocam duş almıyor?

evleneli daha 2 seneyi yeni geçti. ilk bi kaç ay normal rutinde banyo yapıyodu. fakat birden bire banyo yapmamaya başladı. bazen 20 gün bazen 2 ayı buluyo banyo yapmama süresi. oturup konuşmayı denedim. şakayla karışık söyledim. kavga ederek söyledim. her yolu denedim fakat hiç umursamıyo. yanaşmaya çalıştığında bile önce duş alman lazım diyorum hep. ona rağmen almıyo. ve ciddi ayak kokusu problemi var ayaklarını da yıkamıyo. eve gelince yeni çorap giyiyo kokunun geçtiğini sanıyo. bu konuda da çok konuştum onunla. ne duş alıyosun ne ayaklarını yıkıyosun yatak odamız kötü kokuyo diye. ve sürekli gaz çıkarıyo ve eğleniyp bu durumla. ona düzenli olarak duş alması gerektiğini anlatıyorum sürekli ama neye yarar. cinsel hayatımız da yok denecek kadar azaldı. napıcağımı bilmiyorum. yatakları ayırmak istemiyorum fakat kokuya çok zor dayanıyorum. yatakta yatarken üff diyip oda parfümü bile sıkıyorum odaya. ona kötü koktuğunu söylüyorum. kendi kokundan nasıl rahatsız olmazsın diyorum umursamıyo asla. yatakları ayırırsam çok büyük problemler doğucağını bildiğim için yapamıyorum. yardım edin lütfennn
Kocam duş almıyor?