AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Kötü kokmak istemiyodur? Deodorant herkesin sürekli kullanması gereken bi şey
Fabrikada işçi olunca deodorant sıkması yasak mı oluyor anlamadım
Yok yav bak yıkanmadan gitse anlarım ama deodorant vühuuu kesin aldatiyo kadın seni 🤦♂️😅😅
Apla işçi deodorant sikamaz mı şaka mısın 😂
Belki de iş yerinde biri " bıktım artık ter kokunuzdan " diye isyan etmiştir 😂😂
Herkes sallamış ben sana kesin ifade sunayım net aladıyo
Medeni ve temizliğe özen gösteren herkes sıkar düzenli olarak. Bundan bir şey aramaya gerek yok.
Ya o an kendi kötü kokmuştur kendine sıkmıştir olabilir hemen art niyet düşünmeyin
eyvah eyvah adam öldürse bu kadar dert olmazdı
😄😄
bence bir şey aramamalisin sadece bu davranışa bakarak
Yahu kr cahilce bir sorudur bu. Parfüm deodorant sadece eşler için mi sıkılır
Ter kokmamak için kendi kişisel bakımını yapıyor çok normal bir eylem
Önemli birisi gelecektir belki kötü kokmak istemiyordur
Arkadaşları kötü kokuyorsun demiştir. Zoruna gitmiştir. Ne olacak başka?
Çalıştığı yerde bayan var mı acaba yoksa boşa süpheleniosun derim fabrikalarda pek de bayan işçi yok
Ben şölen çikolatada çalıştım yarısı karı kızdı 😂
Kesin aldatıyor yarın parfüm sıkarsa iyice şüphe et
Deodorant asla kullanmam. Duşumu alırım, kremimi sürerim, Versace parfümü sıkar giderim.
Deodorant ve parfüm iki farklı şey ve deodorant daha önemli olan. Ter gibi koluyorsan Versace parfümü seni kurtarmaz emin ol.
@Anirahtak24 Versace roll on kullanıyorum, sıkmalı mıkmalı deodorant kullanmam kötü kokuyor.
Bu soru şaka mı? Ben gerçekten düşündüm ki HERKES sabah deodorant kullanıyor. Ama tamam şimdi anlıyorum niye bazı insanlar o kadar igrenc kokuyor. Ne olur lütfen kullanın!😅
deodarant la bu dandik bisey. adam kendisi icin sikar deoyu zaten. neyin kafasini yasiyon sen. yakinda elini yikadi diyeceksin
Koksun mu adam. Bizim millet genel olarak kokuyor zaten. Deodorant kullanmayı bi öğrenemediler. Burnumun direği kırılıyor kapalı mekanlarda
Sizde nasıl oluyor bilmiyorum ama hem karşı tarafı hemde kendi burnunuzu öldürmek istemiyorsanız hijyen kurallarına uyunuz.. deodorant sıktı diye aldattı diye nasıl düşünüyorsun normalde sıkmıyor sa bu sana saygısızlık
Ara tabi canım kadinlar parfüm dokun makyaj yap bisey aranmasin adamlar deodorant kullansınlar altında bisey ara...
Türk erkeklerinden fazla bir şey bekleme. Hepsi evlendikten sonra a*bazalığa devam ediyor. Yabancı olsaydı bu soruyu soruyor olmazdın
Sen belliki yabancıları tatmissin
Türk erkeklerinde karakter mi var. Hepsi formalite evlenir gözü dışarda gezer deyyuslar
Herkes aynı kefeye koymamak lazım
@Olgunsevenlergelsın hangi türk erkeğini görsem hep karısını aldatıyor
Peki senin baban Türk değil mi ya da kardeşlerin ya da abilerin ya da erkek olan akrabaların hepsi Türk değil mi
Ayriyeten gördüğün her Türk erkeği karısını aldatıyorsa sen de bu işin içindesin
@Olgunsevenlergelsın he ben türk erkeğiyim aldatıyorum dimi. Türk erkeği adam olsa karısına baksa toplum ahlaklı olur. A*baza ve uckrda türk erkeği en önde. Utanmasalar kadınların üstüne düşecekler
Duş alamamıştır kokuyodur kendine sıkmıştır. Sizde valla bakımsız olsa bakımsız diyorsunuz anlamadım gitti
Normal bir şey ter kokmak için dedorant sımıştır. bunda bir şey aramana gerek yok.
Deodorant kullanmıyorsa bir problem vardır, kullanmasında değil..
Adam fabrikada işçi diye termi koksun yani. Sarımsakmı sürseydi, tabiki deodorant kullancak 😂
Ne saçma bir soru sordun olabilir normal sen kullanmıyorsan tuafsın asıl
Nasıl tanıştınız çok merak ettim ve statü olarak farkınız var mı?
😂😂
altında arama üstünde ara bence
ya herkes temiz kokar hakkı var dimi
Benim babamda sıkıyor bazen kahvaneye giderken filan ne var bunda
Askerde ben de sikardim çok. Kötü kokmak istememiştir
Hayır işçilere deodorant yassak. Hemen boşa
Tovbe tovbe...
Toplantı vardır belki ya da şüpheci biriysen boşan gitsin kendi kendinize iş çıkartıyorsunuz
O kendi icin yapiyor merak etme. Kendini iyi hissetmek icin
Kadınlarda makyaj yapıyor parfüm sıkıyor saçını boyuyor tarıyor
Erkek mi var şüphesiyle aynı
Adam terliyor işçi ya hani anormal ne var bunda ona bu kadar guvenmiyorsan niyr evlendin
İnanın eşime güveniyorum bakımlı olsun da istiyorum ama sabah işe parfüm sıkıp gitti mi içim bi huzursuz oluyor
Oha yok artık yani 😆😆😁😁
Bir fabrika biliyorum orada evli sevgilisi olmiyan yok gibi bir şey en az 1 sevgili yapiyorlar
Aldatmış olabilir ama fabrikadaki hayat hayat değil ya
Kaç senelik evlisim
6 ay
Napsın mecbur calışıyor
Normaldir ya aldatmaz seni
Kadın 🏡 li neyi tanisvsb
Yenisin Allah bozmasın kurtlar düşünme aklimda
@İmparator01 bu abaza evli bekar dinlemiyor banada 100 defa istek attı bir de kendide evli sanıyorum ki kullanıcı adında evli yazıyor
@_Justimagineit_ eee yanı saygı yok ablam yoklukta mi karekterimi yok o da belli değil yani ayip
@İmparator01 Allah karısına sabır versin üzüldüm eşine yazık.
@_Justimagineit_ aynen öyle valla
@_Justimagineit_ çocuk bayağı abaza ve utanmak da bilmiyo
@Kızhatce00 ar damarları çatlamış Allah böyle erkeklerden uzak eylesin kadınları bekar kızlarımızı da Allah böylelerinden korusun
@_Justimagineit_ amin abla amin
Belki de aralarında birisi kokuyor diye muhabbet yapılmıştır adam da üzerine alınıp sıkmış olabilir
belki terliyor kokuyor rahatsız olmaması için sıkmıştır
Cok kimse kullanmaz deodorant saçmalama kesin aldatiyo seni
Benim sevglim üniversite ye gidince spora başlamıştı ben n e düşünmeliydim acaba 😄
Gayet mâsumâne o an aklına dedorant sıkmak gelmiş ve sıkmış da olabilir, tam tersi iş yerinde bir kadına abayı yakmış ve ona güzel kokmak istiyor da olabilir. Maalesef bunu sadece kocan bilir.
iş arkadaşları ter kokusu almasın diye olmazmı. normal bişey yani
Kesin biri vardır hayatında.. :)))
Ya bırakın bu tür şeyleri..
Altında ara bulamazsan üstüne bak.
iyi yorum 😂
Babamın bölümüyle ilgilenen müh vardı nişanlısı vardı kötü kokuyor diyordu evlenince kötü kokmuyordu
onamı takıldın ya adam işçi diye sıkamazmı
Ne var bunda kötü kokmak istemiyordur
He herkes sıkar abla kafayı mı yedin
Bu sorunun cevabını sen biliyorsun aslında
Hergun sıkarsa arama birkere sikarsa ara deodorant
Eyvah eyvah. Elinden kaçıyor dikkat et 😊😊
Nasıl bi fabrika nerde
Belki güzel kokmak istemiştir
Süphelen kimseye güvenme
Cümle kurabilsen keşke.
Kadınlar içiniz fesat sizin