Esim sabah fabrikada işçi bugün dedorant sıktı gitti. Herkes sıkıyor mudur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAdamı rahat bırak yahuu
Siz kadınlar ne biçim yaratıksınız
Kocalarınız sizin korkunuzdan bir deodorant bile sürmeyecek öyle mi
Hele ben evleneyim
Benim karım bana karışsın. Kalksın deodorant kokusunun hesabını sorsun
Gör bak o kadını ne biçim kıvama getiriyorum
Değil hesap sormak. Karşıma geçip cevap dâhi veremeyecek
Senin kocan her halde. Çok sıska bir adam
Ondan sen o adama karışabilirsin
Benim bu boynum Allah'tan sonra annem babam daha sonra tek minik çocuklarıma karşı büküktür
Kadın da kim oluyor
Çalışan ben
Yorulan ben
Boru gibi yatan sen
Sonra kalkmış hesap soran yine sen01 Yorumla- +1 yıl
Yaratık mı
En İyi Cevaplar
+1 yılAdam güzel kokmak istiyor heleki evli ee ne diyecekler püüü rezil evli barklı adamsın niye parfüm sıkıyorsun ya da işçisin sen işçi kal misali mi söyleyecekler birey hem kendine hemde topluma birazda olsa saygıdan ötürü bakımlı titiz olmalıdır hele evliyse daha dikkatli olmalı ki eşine de kötü pasaklı diye demesinler bence buzağı aramak değil de daha çok eşinize iyi şeyler düşünmelisiniz
00 Yorumla
+1 yılŞüphelen ama bokunu çıkarma en önemlisi eşini karşına al kaygılarını dile getir güzel bir lisanla ve sonra gözlemle sana karşı davranışları nasıl %100 de duygusal yaklaşma yarı yarıya yaklaş... İnşallah düşündüğün gibi çıkmaz. Evet erkeklerin çoğu pislik ama her erkek değil
00 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. Bir şey düşünmeme gerek yok bakımlı olmayınca bakımlı değil bakımlı olunca da beni aldatıyor diyorsunuz hayret artık ne yapsınlar 🤣🤣🤣😅😅😂😂😂
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
121Cevap
Bu NE SAÇMA ve ARIZALI bir düşünce? Erkek işyerinde TER mi kokmalıdır?
Artık kadınlarda NARSISTLİK , paranoya psikolojik arızalar feminizm ve erkek düşmanlığı hastalıkd erecesinde ARTTI !
Propagandalar dolu yerli dizileri İZ-LE-ME-YİN ! Bu dizilerde halkı birbirine düşürecek kadını erkeğe düşman edecek , erkekleri srekli KÖTÜ PİİSLİK SAAPIIK ZALİİM MAFYA ZORBA olarak gösteriyorlar ve kadınların beynini yıkıyorlar.
Türkiyede artık kadın - erkek savaşı çıkartılmaya çalışılıyor.. eskiden Sağ-Sol savaşı çıkartıyorlardı şimdi yeni moda = Kadın - Erkek savaşı ve düşümanlığı yaymak.Eşin işyerinde ter kokmamak için deodorant sıkıp gitmiş , birde parfüm sıksa tamam demekki adamı ASACAKLAR ! kötü PİS kokmuyor diye..
belkide adama iş yerinde sen TER kokuyorsun vs diye laf söylediler ya da alay ettiler?
ya da onu uyardılar pis kokuyorsun diye? bunları düşündün mü hiç ?50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılToplumu çökerten tek bir cins vardır "kadınlar"!!! Dünyanın gördüğü en yok edici varlıklar... Aşık olursun aşkını... emek verirsin emeğini... ilgini verirsin ilgini... sağlayıcılık verirsin sağlayıcılığını yok etme çabasına girer kadın piskolojisi ve düşünce yapısı...
O yüzden ne patlıcan kadar dövmemek lazım ne de kraliçe gibi bakmamak lazım kadınlara... Dozun da yerinde tokatlı yerinde duduklı olmalı erkekler... Fakat feminizim bu yapıyı bozunca fazla gir çık yapmaktan folofoş olmuş * döndü bu evlilik ve ilişki işleri... Dengeli ve sağlıklı bir ilişki kurmak imkansız oldu resmi yollarla 😪
***İleri ki nesiller düşünsün sklememek lazım belki böyle şeyleri...
37 Yorumla- +1 yıl
Yok etme çabası öyle mi pes
Cevap sahibi+1 yılBen 24 yaşındayım... ama 8 yaşından beri kuyumcuda çalışıyorum. Bana bunu gösterdi bunca yıllık emek, çaba, deneyim 🤮
Ne kadar memnun etmeye çalışırsan memnuniyetsizlik büyüyor resmen besleniyor senin çabandan kadınlar. Mimimum beklenti minimum memnuniyet hedefi... Maximum mutluluk getiriyor bireysel anlamda.
Cevap sahibi+1 yıl40 yaşında bir hemcinsimin de benzer şeyler aklından geçirmesi zaten durumu özetliyor ❗🤞
- +1 yıl
Mantığı yok empati de yok.
Cevap sahibi+1 yıl🤭 Size göre siğortanın atmasından değil evrenin satürünle uranus arası manyetik alandan dolayı elektirikler atar hep 😝 Anlıyom sizi valla 👌 İşinize gelen gibi yapmak genetiğinizin %99 kısmını kapsıyor geri kalan timin guanin car curtt 👏
Bacım yani bu bir kişisel bakımdır adam deodorant sıktı diye şüphe mi duyulur bunun işçisi osu busu mu var? Koksun mu adam fabrikada çalışıyor diye. Biri kokuyorsun demiştir, kendi kokusundan rahatsız olmuştur ne saçma şeylere takılıyorsunuz. Bir kere zaten deodorant sıkmayan adamdan sen hiç iğrenmiyor musun?
70 Yorumla
+1 yılHayır tabiiki adam sürekli olarak çalışıyorsa kötü kokmak istememesi gayet normal altında bir şey arama eşim tertemiz de aksine deodorant yani parfüm bile değil kız abartma :D
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzenli olarak kullanmıyorsa ve ilk defa sergilediği davranışsa bir müddet davranışlarını izlemekte fayda var. Hemen kötüye yormamak gerekli. Belki serviste arkadaşları uyarmıştır. Tabi öte yandan normal koşullarda çalışılan yer fark etmeksizin insan öncelikle kendine saygısından bakımlı ve temiz olmalı her daim.
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBanyonun erkeni geçi olmaz. Yapamam ne demek. Bahane üretmiş
Cevap sahibi+1 yılNormalde de yapmak istemiyor mu?
Soran+1 yılİstiyor
Cevap sahibi+1 yılİlginç yani
Cevap sahibi+1 yılSorun çözüldü mü? Bulabildiniz mi neden öyle davrandığını?
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla çok yakın bir akrabamizin kocasi fabrikada çalışıyordu. Adama aciyoduk bi baltaya sap olamadı asgariye fabrikalarda zor koşullarda çalışıyor diye. Acıma acincak hale düşersin. Adam fabrikada çalışan evli bi kadinla düşüp kalıyormuş. Zina nedeniyle boşandılar. Kadin donuna kadae aldı tabiri caizse.
10 Yorumla
+1 yılHanımeefendi öncelikle bende hergün sıkıyorum iş yerinde erkekten başka bir kimse olmamasına rağman haa ben kötü kokmayım terlersem diye sonra temiz ve iyi kokmayı sevdiğim için belki sizin eşinizde aynı sebebten yapıyordur ha tabiki değiştirmez başkası olup olmadığını siz çaktırmadan takip edin derim iyi günler
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 823 cevap paylaştı.
+1 yılTer kokmamak içindir o. Ne var ki bunda? Böyle şeylerden şüphelenmemesiniz. 👍🏻 şüpheleneceğiniz tek şey onun telefonunuzu elinize aldığınızda kalbi yerinden çıkıyorsa bi sıkıntı var demektir. 👍🏻
10 Yorumla
+1 yılNe alaka zaten her insanın sıkması gerekiyor toplu taşıma kullanan insanlar özellikle de insan içine giren herkes kullanmalı neyi tuhaf bunun
27 Yorumla
Soran+1 yılHerzaman sıkmıyordu
- +1 yıl
Ter falan koktuğunu hissetmiş olabilir belki aldatma habercisi degil bu deodorant sıktı diye aldatiyor diye düşünüyorsan saçma yani
Soran+1 yılPeki size şunu sorayım dün akşam eşim banyo yapmak istemediği için yapamadık bu normalmı
- +1 yıl
Yani normal aslında daha önce böyle bir şey dedimi hiç tek bor davranışı baz almak doğru olmaz
Soran+1 yılDemedi
Soran+1 yılSizdede bu durumlar yaşanıyormu
- +1 yıl
Hayır yaşanmadı severek evledigimiz icin bu tür problemlerimiz olmuyor eşinizle konuşmayı deneyin bir problem varsa açık açık söylemesi gerekiyor
+1 yılBenim dolabimda var tabiki parfüm deodorant. Bu soruyu sorman sanki fabrika çalışanlarını küçük görüyormuşun gibi bir izlenim verdi bana. Onların temiz olmaya veya güzel kokmaya hakları yok mu. Bence paranoyaya bağlamışsın sen
00 YorumlaOysa ki deodorantların üzerinde "Işçiysen, proletersen yaklaşma" ibaresi yer alıyordu. Okumamis demek
30 Yorumla
+1 yılBen olayı erkek kadın ayırt etmeksizin fikirlerimi söylemek istiyorum eğer normalde yapmadığı bir davranışı ya da bir çok davranışı sergiliyorsa biraz izlemek ve sonra karar vermek gerekir çünkü kendi kendinden rahatsız olmuş olabilir
00 Yorumla
+1 yılDün akşam banyo yapmak istememesi ve sabah deodorant sıkıp gitmesi... bu ikisi farklı zamanlarda olsa üzerinde durmam ama arada 1 gün bile yok... davranışlarını takip et
10 YorumlaTerliyor olabilir. Hemen bir şeyle başka düşüncelere girmemek gerek. Bir süre gözlemle. Başka değişiklikler de varsa o zaman şüphe yapabilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılDün esim yapmak istemedi diyince gec oldu banyo yapamam dedi haklımıyım ben
- +1 yıl
Seni reddetmesi günah seninde onu yapmak istiyorsanız yapacaksınız banyoyu da sabah yapsın ne var
+1 yılTürk kızları harbi kezban ya. Allah aşkına soruya bak. Aynen kanka aynen aldatıyordur seni 😂😂😂
30 Yorumla
+1 yılİnsani bir şey duş alıp deodorant kullanmak, kocan mağarada yaşamıyorsa insan içine çıkıyor gayet doğal ne yapsın adam?
30 YorumlaFabrika da kız mı var akıllım anca sekreter ler vardır onlara yürüyen fabrika da onlarca beyaz yakalı var o o sıra senin kocana gelene kadar
Bir şey olmaz00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Pis kokmak istememiştir. Sonucta iş ortamı da sosyal bir ortam. Aktif bir işi de varsa. Genelde yapmadiği bir durum mu bu? Sonuçta ben de misal yalnızken bile sıkarım güzel kokmayı severim.
00 Yorumla
+1 yılne alakası var ya birinin kendine bakması için illa hayatında bir kadın olması şart değil sırf hakkında kötü yorum yapılmasın diye de bakım yapılır çok da art niyetli düşünmemek lazım
00 Yorumlane alakası var ya fabrikada çalıştın mı sen hiç? ben 8,5 sene yöneticilik yaptım banyo yapmayan koltukaltında sinek kalsa ölür öyle tipler var eşin önce kendine saygısından sonra topluma saygısından deodorant sıkıp gitmiş adam altında yine bir şey arayasın ki pis mi koksun?
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl- + Ben hem giderken sıkıyordum hem de bir tane soyunma dolabımda bulunduruyordum. İş aralarında yani günde bir kaç kere sıkıyordum.
00 Yorumla
+1 yılBelki de sana mesaj veriyordur sen de sık diye sıkıyordur 😀21. yy da gercekten bunu mu konusuyoruz ya 😅Yalniz ben sorunun troll oldugunu dusundum nedense 😀
00 YorumlaSana tavsiye bir psikiyatrist buluyosun ben sıkıntılıyım beni Düzelt diyorsun
30 YorumlaOha, abartma istersen.. insan içine gidiyor sonuçta. Ter mi koksun napsın. Ben normal dışarı giderken bile parfüm sıkarım, yanımda taşırım.
10 YorumlaAdam napsın dedoranta sıkmıcaksa hem kendi ni düşün dışarıya çıkarken bakımlı olmaya çalışırız koku olsun makyaj güzel giyinmek dedorant çok normal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz kadınlar evli de olsanız 50 tane şey sürüyorsunuz vücudunuza adam parfüm bile değil deodorant sıkmış senin takındığın tavıra bak. Utan utan adam senin karnını doyurmak için şimdi işe gitti sen de onun arkasından gıybet ediyorsun
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaksızsın. İt gibi çalışıp yoruluyor olabilir. O perişan sertleşmesi içim zinde bir kafa lazım yorgun yorgun kalkmıyor
Cevap sahibi+1 yılPenis*
Güzellik & Bakım konusunda 882 cevap paylaştı. Deodorant her zaman sıkılmalı ki.. sen sıkmıyor musun?
13 Yorumla
Soran+1 yılYoo
+1 yılEşin hayatında ilk defa mı deodorant kullanıyor? Bunlar nasıl hayatlar?
20 Yorumla
+1 yılSenin eşin kesin duş falan da alıyordur! Kesinlikle dikkat etmelisin!😂
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen her gün orjinal parfüm sıkıp gidiyorum ne var bunda 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Vallaha vardır onun bir yamuğu fabrikayla deodorantın alakası yok orada herkes zaten imani gevremis olur yinede sen araştır kendin gör
00 Yorumla
+1 yılDeodorant terlememek için parfüm ise güzel kokmak için, adam evli diye deodorant mı kullanmasın ter mi koksun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnca sabah kullanmadığı bir şeyi bu sabah kullandıysa onda bir şey vardır. Genele göre cevap verip bakım vs diyenler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. Sanki insanlar çok muhteşem, çok masum da sensin fitne...
00 Yorumla
+1 yılHayır içini ferah tut kişisel bakım bu normaldir yani daha başka şeyler de arayıp bence aklını karıştırma. İyi düşün iyi olsun.
00 YorumlaÖnceden deo kullanmadığı için şimdi kullanması sana garip geldi ama şöyle düşün bazı alışkanlıklar sonradan gelebiliyor
00 Yorumla
+1 yılİlk defa sıkıyor demek ki kadın da şaşırmış zeki üyeler sizi neyse abla bu zamana kadar sıkmaması neden ben onu merak ettim
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 851 cevap paylaştı. Bir zahmet bakımlı olsun yani, temiz ten ve sonrası deodorant ev veya dışarı fark etmeksizin kendine ve yanındakilere saygısı olan her Insan uygulasın
00 YorumlaNormalde deodorant kullanmıyorsa
Ve aniden kullanmaya başladıysa altında net bir şey ara derim 💅00 Yorumla
+1 yılİnanmıyorum, bunu mesele yapman çok komik. Öz saygısı vardır adamın, o yüzden deodorant sıkmıştır.
00 Yorumla
+1 yılHahahaha işciyse ne olmuş yani tabiki deodorant sıkmali bakimini yapılmalı her türlü. Kimisi sıkar kimisi sıkmaz
00 Yorumla
+1 yılBende zamanında çalıştığım zaman ben her sabah parfüm sıkar saçıma dön çeker işe çıkardım ne arayacaksın
00 YorumlaKız adam servise biniyordur belki temiz kokmak istemiştir neden her şeyi böyle kötülüklere yoruyorsunuz ki
00 Yorumla
+1 yılTerletici için normal değil mi yaa deli mısın parfüm sıkıp dış fırçalasa neyse :)
05 Yorumla- +1 yıl
Hımmm olabilir bazen isteksiz ama seni o halde bırakması iyi değil tabi :)
Soran+1 yılHerzaman öyle degıl
- +1 yıl
Anladım Sen Neden bu kadar şüphelenmiyorsun başka şeylerde mı var
- +1 yıl
Yandın sen
- Güzellik & Bakım konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılAslında normal bir şey yapmış ama her zaman yapmadığı için sana anormal gelmis
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Birisi kokuyorsun dedi ise ondan sıkmıştır.
10 Yorumla
+1 yılAdam sıksa suç sıkmasa suç kötü koktun derler bişey olur ki ondan sıkar
10 Yorumla
+1 yılKendine bakmaya başlamıştır olabilir bence altında bir neden aramamak lazım
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı. Asıl onun sıkması lazım. Neden altında bir şey arıyorsun
10 Yorumla
+1 yılsende evde kullanabilirsin
ki yaz kış deodorant kullanılmalidir.10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılAdam güzel kokmak istemiş. Tuhaf bir durum yokki bunda
11 Yorumla- +1 yıl
Bı defa yapmadı diye hemen konuyu başka yerlere çekmeyin bence
+1 yılYeni dönemde benim de dikkat etmem gereken konu sanırım, rıtini çok bozmamak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni aldatıyo erkekler zaten aldatır profesyonelse belli etmez senın esın rutınını degıstırıp parfum sıkmaya basladıysa uyanmalısn ztn fabrıka ortamı kaşar dolu illa konusuyodur
00 Yorumla
+1 yılO insan değil mi sıkamaz mi ve sıkması lazım kötü kokmamalaei için zatn
00 Yorumlae yani yuh yani bundan bilemi sebeb arıyorsunuz
00 YorumlaAramasan iyi olur. Takipte kalabilirsin. Tek deodorant sorun çıkartmaz.
Kurma hemen 🙂00 Yorumla
+1 yılYok üstünde ara karıyı üstüne falan saklamıştır tövbe est.
00 Yorumla
+1 yılAdam klasik deodrant sıkmış. bırakın bu erkekleri sıkmayı.
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç sıkmıyor demek ki anlasana yoksa neden şaşırsın ki
+1 yılKötü birsey aramayın çünkü insanların rahatsız olma sorunundan dolayı sıkıyordur
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 373 cevap paylaştı. Ter koklamak için sıkıyordur çok pipirikli olunmamalı
00 YorumlaYa adam işçi ya kokuyor terliyor deodorant ter kokmamak için değil mi Zaten
00 Yorumla- Devamını Gör (144)
Devamını Gör(189)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Eşim fabrikada işçi ama bu sabah deodorant sıkıp gitti. Altında bir şey aramalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler