İyileşene kadar denize girme. Duş anında suyun temas etmesi zarar vermez. İyileşme sürecini de kötü yönde etkilemez. Bu arada şu emo beni çok gülümsetiyor. 🤔
Hmmmmm ne güzel. Bağımlılık yapıyor dimi. Ben de aynısını yaşarım sahil kentlerinde. Her gün saat 17:00'de denize gidesim gelir. O gün gitmesem yoksunluk semptomları yaşıyorum. Ertesi gün gitmesem diyorum ki ""Ya bari bugün gideydim iyiydi de gitmediğim de iyi oldu aslında. Her gün her gün gidilir mi""" diyorum. Üçüncü gün de gitmediğim zaman diyorum ki;""" İyi ki gitmemişim haa. Esra Erol'un 'Her tarafından 'nitelik ve ahlak' dökülen öğle kuşağı programı varken denize gidilir mi' diyorum ve o an itibariyle dejenerasyon, asosyalizasyon ve yozlaşma sürecim başlamış oluyor.
Onun için de diyorum ki; ""Tatilde olduğun sürece her gün denize git arkadaşım. Zararlı ışınların olmadığı saatlerde gir girebildiğin kadar denize"""
Deodorantın bir süre sonra koltuk altındaki ter bezlerine zarar verdiğini düşünüyorum. O yüzden tahriş varsa o geçene kadar kullanmamalısın. Birde süreklilik halinde o ürünü kullanma ki lenf bezlerin hava alsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hametan krem sürebilirsn veya bepantrhol
Bir süre boyunca sadece kimyasal değil hiçbir şey ile temas etmeyin oraya. Hem acıtır, hem iyileşme sürecini geciktirir.
Ee duj? 🤔
Ee deniz?
İyileşene kadar denize girme. Duş anında suyun temas etmesi zarar vermez. İyileşme sürecini de kötü yönde etkilemez.
Bu arada şu emo beni çok gülümsetiyor. 🤔
Banane ya tatilimin son günleri denize gitmesem olmaz 😭
Kaç gün daha kalacan mesela. 1 hafta daha kalacak mısın?
Evt haftaya pazartesi dönüyorum
Denize girmezsen 2-3 gün içinde iyileşir.
Dün gitmedim, dün deodorant da sıkmadım. 1 günde iyileşmemiş midir
2-3 gün deo da sürme koltuk altına.
En fazla 2-3 gün sürer kesik acısı. Şu an dokunduğunda yanma sızı yoksa iyileşmiştir.
Ter kokcz mecbur xdkdkd
şu an dokununca hiç acı yok. Bebek kremi sürüym iki gündür
Tamam o zaman. Denize girebilirsin.
Girdim çıktım
Hmmmmm ne güzel. Bağımlılık yapıyor dimi. Ben de aynısını yaşarım sahil kentlerinde. Her gün saat 17:00'de denize gidesim gelir. O gün gitmesem yoksunluk semptomları yaşıyorum. Ertesi gün gitmesem diyorum ki ""Ya bari bugün gideydim iyiydi de gitmediğim de iyi oldu aslında. Her gün her gün gidilir mi""" diyorum. Üçüncü gün de gitmediğim zaman diyorum ki;""" İyi ki gitmemişim haa. Esra Erol'un 'Her tarafından 'nitelik ve ahlak' dökülen öğle kuşağı programı varken denize gidilir mi' diyorum ve o an itibariyle dejenerasyon, asosyalizasyon ve yozlaşma sürecim başlamış oluyor.
Onun için de diyorum ki; ""Tatilde olduğun sürece her gün denize git arkadaşım. Zararlı ışınların olmadığı saatlerde gir girebildiğin kadar denize"""
Spray olanından değilde, roller olanında değil, diğer olanından kullan
Deodorantın bir süre sonra koltuk altındaki ter bezlerine zarar verdiğini düşünüyorum. O yüzden tahriş varsa o geçene kadar kullanmamalısın. Birde süreklilik halinde o ürünü kullanma ki lenf bezlerin hava alsın.
Roll on var onu kullanabilirsin. Biraz araştırabilirsin bazıları nemlendirme ve düzeltme özelliğine sahil.
deodorant asla kullanma kanser yapıyor bilgin olsun. özellikle meme kanseri riski daha fazla.
hayır sıkmamalısın bekle düzelsin sonra sıkarsın. o sırada hoş kokulu uygun kremlerle yetinmelisin...
İlk tüy alımında bir kaç saat bekleyip sıkman gerekir bende de oluyordu duş al çık biraz bekle sonra sık bedeninden önce bir su çıksın sonra sık
Bence sıkabilirsin ama alerji varsa ya da cilde kötü geliyorsa geçene kadar sıkma ya da başka marka kullan
Bence krem sür ben sıkıyorum bazı zamanlar yakıyor iyi geliyor
Krem sürmeyi ihmal etmeyin.
Jiletle alırkende fazla bastirmayin.
Ustunu küçük bir bantla kapatıp sıksan olur mu
O zaman deo cilde değmezse anlamı olmaz
Merhaba koltuk altın nasıl iyi mi selam söyle iyi günler.
Alerji varken bir süre sıkma bence
biraz acıyor daa minnak minnaacıkk kıy kendine bişey olmazz aa
Tüm deodorant ve parfümler kanserojenler içeriyor...
tahriş olması lazım canım
Klavyem sürçtü
kerata klavye :)
Jxdkxkdkeo
♥
Tahriş mi tahrik mi🤣🤣🤣
Klavyem sürçtü
Aynen o surterse olmaz anladım zaten🤣
sıkma bence
Plabilir