Unisex bir ürün olduğu için reklam yüzünde ünlü rapçiyi görüyoruz. Dikkat çekici bir çalışma olmuş bu arada Fenty lip balm için shea butter, e vitamini gibi zengin içerikler bulunuyormuş.

Unisex bir ürün olduğu için reklam yüzünde ünlü rapçiyi görüyoruz. Dikkat çekici bir çalışma olmuş bu arada Fenty lip balm için shea butter, e vitamini gibi zengin içerikler bulunuyormuş.

Elbette kullanabilir. Yani sonuçta ruj değil bir şey değil. Dudak nemlendirici gibi bir şey zaten lip balm falan. Renkli ise yani gözle görülecek kadar baya kırmızı veya pembe gibi duruyor ise o zaman belki hayır falan derdim ama eğer renksiz parlatıcı gibi ise o zaman kullansın renkli ise eğer o zaman tabi olmaz.
Lip balm kullanan erkek Asapımı bozar
ahahahha :D
Soru ne kadar saçma. Tabi bacım biz robotuz bizim dudaklarımız kurumaz çatlamaz ne gerek var dimi kullanmaya biz erkekleri sanırım dağ ayısı olarak görüyorsun
ne alakası var sadece genel toplum düşüncesi öyle diye sordum
Peki yaşadığın toplumda dağ ayılarıyla sana mutluluklar
Cevap
6Cevap
Hayır gerek yok,
Renksiz lip balm kullanabilirler evet, onların da dudakları kuruyabilir sonuçta
Renksiz lip balm kullanır saçmalamayın bu nemlendirici sürmek gibi bişey biyerin çatladığı zaman
Soğukta herkesin dudağı kurur. "Renksiz" lip balmlar kullanmalarında bir sakınca yok bence.
siyahileri dışlamayalim diye diye her şey de siyahi bir ikon gibi bir şey oldu
bu bir bakım ürünü yani kullansınlar bi zahmet
Ben kullanıyorum
Reklamı çok iyi yaptılar
isteyen kullanır tabikide
Bunun dudağına bi şişe yetmez
Kullanabilirler isterlerse
Rihanna'yı sevmiyorum acayip gıcık karı
Kullanabilirler
Çok asap bozuyor..
Bence kullanmali
yok daha neler
Kullanmasın
Niye kullanmasin?
Asla kulanmamalı
Niye erkeklerin de dudağı kuruyo çatlıyor erkekler onu yapmasın bunu yapmasın erkekler ölsün mü
Kullanmamalı
Kullanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?