Arkadaslar baya bir arastirmadan sonra rihannanin gozlerinin lens oldugunu anladim. Bazilari ameliyat oldu bazilari lens diyor. İnanmayanlar icin eski fotograflari
Bu da lens gozleri. Arastirdigim bilgilere gore cok pahali FX EYES RİHANA adli lens kullaniyormus. Sizin bu konu hakkindaki dusunceleriniz neler?
bunu bende düşündüm yaptırmış olabilir ama bazılarının gözleri büyüyünce değişiyor. Mesela annemin göz rengi küçükken çok koyu kahveymiş yani siyah gibi şimdi görsen alakası yok açık kahve tonlarında
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canim bende oyle duusndumde baksana buyukkenki fotograflarida var
ben inanmam bir ara eminem icin bel kemigini aldirmis kendine saxo cekmek icin filan dediler asilsiz cikti uvey annesiyle sevisti diye haber cikti eminem yillardir babasini bile gormuyormus yalan bence salla gitsin sesi guzel kendisi guzel :) kadin rihanna yani dinliceksen dinle de bunlar bos muhabbet yani eger yaptirmissa o kadar para bendede olsa bende boyumu uzatmak icin ameliyat olurdum
Lens değil. 14-15 yaşlarında babası ile çektiği, ailesi ile çektiği bir kaç görseli var. Rihannanın Gençliği yazarsan google'a görebilirsin. Ayrıca burdaki küçüklük resmine yakınlaştırıp bakmıştım. Gözlerinin az bir kısmı yeşildi demek ki sonradan iyice yeşilleşmiş. Bazen gözlerini deviriyor, Lens olsa kayar. Yaptırmıştır derseniz zaten dediğim gibi. Ayrıca okuldaki güzellik yarışmasına katıldığında kazanmıştı ve sınra şarkı söylemişti. Orda şarkı yönetmeni gibi bir adam varmış ve Rihanna orda şarkı söylediğinde "Hem güzel olup hemde sesi güzel olan insanlar nadir. Rihanna hem yeşil gözlü hemde siyahi olduğu için şanslı" gibi birşey söylemişti. Hem küçükken siyahi ve yeşil gözlü olduğu için onunla ırk ayrımı yapıp dalga geçmişlerdi. Uzun lafın kısası LENS DEĞİL
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayal kırıklığı yaşadım şu an :D çok mu önemliydi gözleri senin için? :D
bak şimdi 3 çeşit ela göz var saf ela koyu ela açık ela diye rihannanın gözleri koyu ela olabilir ve koyu ela gözler karanlık ışıktan koyu kahverengi olur aydınlıkta yeşil kahve turuncu karışımı görünür rihannanın gözleride ışıktan kaynaklı öyle çıkmış
En İyi Cevaplar