Güncellemeler
+1 yıl
Esra bayram ❤️. Teşekkür ederim
Saç bakımı yapan erkek beden bakımı yapan erkek. El ayak bakımı yapan erkek. Tırnak bakımı yapan kirpik bakımı Kaş bakımı diş ağız bakımı yapan. Burun içi bakımı yapan cilt bakımları yapan koltuk altı bakımları. Kulak içi bakımi yapan erkekler olması güzel değil mi. Benim kuzenim bunların hepsini yapıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
sorun olmaz her insan bakımlı olmalı zaten
Bakımlı olmak tabiki iyidir ama o enerji yok bizde. Düzenli duş alıyorsak, dişlerimizi fırçalayıp, saçımızı sakalımızı derli toplu tutuyorsak bakımlıyız demektir :)
Ya olur tabi sakal bakımı neyse de cilt bakımı falan filan ihtiyacı yokken yapıyorsa metroseksüelliğe varıyorsa çukulatamızı da paylaşalım 🤔
Sabah yüzümü yıkıyorum, bitti. Eurkeuk dediğün bağum mağum yapmağz AKLJHDALJKLKHSDGSGSA
Sürekli bakım yapan erkek bana çok gay gibi geliyor nedense
erkek dediğin bakımlı olacak zaten de bu kadar bakımda fazla kuzenin galiba biraz ılık olabilir
Değil sevgilisi var kızda güzel
kuzenin boy pos nasıl
185. Boyunda hafif kaslı. Yüzü aşırı güzel geniş omuzlu
sakallı biri mi peki yoksa sakalını da düzenli kesiyor mu?
Sakallı ama fazla uzatmiyor sakal bakımı da yapıyor ve topluyor
Son olarak diksiyon, iletişim becerisi, jet ve mimikleri nasıl peki?
Ses tonu güzel Kibar
vay be ben demek ki hep konuşmadan, tavırlarımdan kaybediyormuşum o zaman zaten buzdolabı gibi sop soğuk biriyim onun dışında fiziksel görünüşümde herhangi bir sorun yok kuzeninin fiziğiyle birebir tutuyor
Kumral Beyaz tenli sen
sarışın beyaz tenliyim ben
Anladım kibar ol seven çok olur centilmen
tersine odun gibi kalas gibi insanım birazda soğuk kanlı biriyim insanlar kolay kolay sevmez beni üstüne nefret ederler buna hemcinslerim de dahil aynı masada yemek yediğim kahve içtiğim adamlar içten içe bana nefret duyuyorlar
Normal biri ol O zaman
Bilmiyorum ben mi hep kötü insanlara denk geliyorum, yoksa kötülerimi seçiyorum ama istesem de normal biri olamam. İnsanlara gram güvenim yok ne zaman biraz sıcak kanlı olayım diye insanlara bir şey anlatsam hemen başkalarına anlatıyorlar ya da bana kazık atıyorlar. Tek takılırım yine de insanlara ağız eğmem, birde kendimde şunu fark ettim biriyle samimi değilken karşıdaki kişiler bana daha çok saygı duyuyor samimi olunca o saygıyı kaybediyorum o yüzden mesafeli durmayı daha çok tercih ediyorum
Süs püs işlerine sora geldi diğer herşeyin mükemmel üstü
Yani kızlar için sorun tabiki hemen düşünüyorlar kime begendirmeye çalışıyor diye
Kuzenim bakımlı ve aşırı yakışıklı karizmatik. İnanılmaz biri
Yani bende bakımlı biriyim tabiki ama bazen sorun oluyor iste
Ne gibi sorun oluyor
Kıskançlık iste bide spor yapınca hem bakımlı hem spor yapıyor neden kendine bu kadar dikkat ediyor diyorlar
Öyle birini bulursam evlenirim ileride
Kuzenim var ama sevgilisi var
Benim de var o da bakımlı ama kuzenin kadar zaten şaka yapmıştım nznsnnd
Kadar değil*
Olmaz tam tersine çok güzel bir şey bu
Çok eke olur çok havalı kimseyi beğenmez
Yok benim kuzenim mütevazı
Sana karşı öyledir ama seçtiği kızı bak göre kendisi öyleyse kızın daha dikkatli olmasını ister bir gün bakımsız olsa kız veya tüyünü alamasa laf eder. eminim sen kuzenisin yani seni neden umursayip ekelik yapsın
Olabilir. Yakışıklı karizmatik olması da ona ek olabilir
Etkilenmiş gibisin kuzenden
He valla 😂. Aşırı güzel çocuk. Hem kumral hem fit. Çizilmiş gibi bı çocuk. Kız erkek karşımı gibi. Ses tonu bile güzel. Kibar hayvan sever. Hayalimdeki erkek benim kuzenim 😅
Kuzene nikah düşuyor sende gözüne biraz güzel gozuk belki olur
Ama sevgilisi var. Kız aşırı güzel
Haaa o zaman bişey diyemem bacim yoluna bakacaksın ve artık bide şöyle bişey var kız olsun erkek olsun insanlar yabancı insanlar daha çekici geliyor akraba evliliği biraz kötü ve korkunç geliyor
Eke mi nerelisin 😃
@HasretVuslat Maraş
Tahmin ettim bizim buralardansın
Eke ne demek gizli uye
Ağzı havada herşeyi bilmiş kibirli
Yok öyle değil efendi
Bende yapıyorum garip olan ne
Aferim lan sana
Sana da lan 😅
Murat övüçe benzersen sorun olur