- Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence açık tenli olmak çok daha iyi ve avantajlı diye düşünüyorum ben. Sadece tek bir sıkıntısı oluyor beyaz tenin oda çok çabuk kızarıyor veya alerji falan kapıyor o açıdan evet sıkıntılı ama bence beyaz cilde sahip olmak avantajlı diye düşünüyorum ben. Millet beyaz tene sahip olmak için ameliyat bile oluyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 48b cevap paylaştı.
u +1 yılAçık tenli olmak daha iyi,
00 Yorumla
+1 yılKoyu daha iyi, beyaz tenli olunca yok sivilcem var yok güneşin altında kızardım yok şu oldu yok bu oldu
40 Yorumla
+1 yılKoyu tenli olmak daha iyi açık tenli olmak çok zor.
440 Yorumla- +1 yıl
Koyu tenli olduğunuz için insanlar sizi begenmeyebilir mesela..
- +1 yıl
@2golgeadam2 koyu tenli olup çok güzel/yakışıklı olanlar var
- +1 yıl
@Любаa_ doğrudur ancak bana sanki Türkiye de esmer olduğum için bi adım gerideyim gibime geliyor
- +1 yıl
Bu cevap tam bir açık tenli insan cevabı yalnız :D
- +1 yıl
@Lucky-Luke beyaz tenli değilim 😅
- +1 yıl
@Любаa_ Sana demedim ki. @0omisra-iberceste0o için konuştum. Sen tam koyu tenli gibi cevap vermişsin. Kendi kaleni korumuşsun :D
- +1 yıl
@Lucky-Luke cidden zor bir durum en ufak kusur görünür. Küçük bir darbe efsane morluklara yol açar, yaz aylarında pişmiş tavuk gibi kırmızı gezersin.🥲
- +1 yıl
Beyaz tenli bir ailenin esmeri olarak onların arasında yaşıyorum. Çok iyi anlıyorum seni. Hepsi kıpkırmızı oluyor yazın. Şapkasız gezemiyorlar. Az güneş çıksın kaçıyorlar. Ben de ırgat gibi güneş altında daha çok bronzlaşıyorum :D
- +1 yıl
Modern zaman vampirleriyiz😄
- +1 yıl
Sorma ya... Asıl vampir hikayelerinde de ölüm sebepleri ciltlerinin beyazlığı zaten. Ciltleri güneşi çok geçirdiği için cilt yanığından rahatsız oluyorlar. Genelde de cilt kanserinden ölüyorlar. Vampir efsanelerinin açıklaması buymuş :D Sen de tam modern zaman vampirisin. Kızılımsı beyaz tenli kadınlar Ortaçağ'da vampir sanılıyormuş.
- +1 yıl
Cadılara daha çok benziyorum tabire bakınca 😅
- +1 yıl
O da var ama, senin gibi birine de cadı benzetmesi hoş olmaz diye düşündüm. Vampir iyidir. D vitamini eksikliği yaşayan zavallı beyaz tenliler. Türkiye sizin için çok yanlış ülke :D
- +1 yıl
Aslında güneş alan bir ülkeyiz Avrupa daha beter😄 Ülkemizin kanayan yarası D vitamini daha anne karnında takviyeye başlıyorlar o bile işe yaramıyor.🥲
- +1 yıl
Sizin cadilara benzediginizi düşünmüyorum..
Cadı olmasa dahi Karabasan' lara benziyorum ben Kara Kaş, Kara Göz, Esmer Ten bir de üzerine siyah tişört ile..
Polisi aramayın, size zarar vermem korkmayın.
Güzelliğinize bakar zarar vermeden yutkunur, boynumu buker çeker giderim. - +1 yıl
Genetik mezunuyum şimdi sana bunu uzun uzun anlatırım ama sıkılırsın. Bazı şeyler değişmiyor maalesef :D
- +1 yıl
@2golgeadam2 Kendinize haksızlık etmeyin. Siz kendinizi sevin önce ve karabasan yakıştırması yapmayın. Değerinizi önce kendiniz belirlersiniz. Siz çok donanımlı bir insansınız. Sizi hiç görmedim ancak bu kadar kötü bir tasviri de hak edecek biri olduğunuzu düşünmüyorum.
- +1 yıl
@Lucky-Luke Özet olarak neden böyle peki? Genetik aktarımlar evet var benim ailem iki taraflı göçmen mesela bunun etkisi de oluyor mu?
- +1 yıl
"Değerinizi kendiniz belirlersiniz"
Kendime bir değer veremiyorum.
Ömrüm boyunca da veremedim zannediyorum bundan sonra da veremeyeceğim. - +1 yıl
Özeti bile çok uzun. Kısacası varyasyonlar ve adaptasyonlar bu hale getiriyor insanları. Atalarınız çok güneşe maruz kalmayan yerlerde yaşamışlar. Şimdi de doğalarının aksi bir yerde yaşıyorlar. Ceremesini de siz çekiyorsunuz. Evrim de kısaca diyor ki. Ya bu koşullarda hayatta kal, ya kendine uygun koşulların olduğu yer de yaşa, ya da öl. En kısa özeti bu.
- +1 yıl
@2golgeadam2 Böyle negatif düşüncelerden uzaklaşın. Hayata iyi yönlerden bakın melankoli bir tarz size en büyük zararı verir. Bence kendinizin farkına varın. Gerçekten zeki, kibar, nazik birisiniz. İyi yönleriniz kötü yanlarınızdan daha baskın.
- +1 yıl
@Lucky-Luke Zamanını ayırdığın için çok teşekkür ederim. Doğal seleksiyon beni hala elemeyi başaramadı mutluyum.😄
- +1 yıl
Boşverin "uzak durulması gereken bir adamım" her olursam olayım.
Iyi geceler.
Allah belamı verir yakında kimbilir belki de vermiştir. - +1 yıl
Konuya hakimsiniz. Doğal seleksiyon diye bir daha onu açıklamak istememiştim. Üstün körü açıkladım biraz. Kusura bakmayın ben de sıkmamak için uzun tutmak istemedim. Bence evrime kafa tutmaya devam edin. Dikkat edin. Doğanın çeşitliliğe ihtiyacı var. Bunda rolünüz büyük.
- +1 yıl
@2golgeadam2 Belli ki vermiş. Kişinin kendini sevmemesinden daha kötü bir şey yok sanıyorum ki. En büyük zararı kendisine verir bu şekilde. En acınası durumlara düşürür kendini. Kurtulmak istemedikçe de bütün cihan gelse kurtaramaz.
- +1 yıl
Karışan ırklar meselesi bu değil mi? Genetik hastalıkları ve zayıflıkları azaltmaya yönelik bir atılım. Safkan denilen olgu her ne kadar kulağa hoş ve asil gibi gelse de beraberinde bir çok sorun getiriyor sanırım.
- +1 yıl
@Lucky-Luke eyvallah dostum.
İyi geceler. - +1 yıl
@0omisra-iberceste0o Kesinlikle öyle. Safkan dediğimiz şey aslında evrime katılmamış ver belirli kondisyonlar üzerinde iyi olan ancak en küçük değişiklikte çok çabuk zarar görebilen bir şey. Bu yüzden evrim bizi her zaman kendimizden en uzak olana iter. Çeşitliliği ve melezliği arttırmak için. Bu durumda 2 ihtimal vardır. Ya iki tarafın da kusurlu kısımları yeni soya geçer. Ya da en iyi tarafları.
- +1 yıl
O zaman Hitler'in plan saçma sapan bir ütopyaydı yani
- +1 yıl
Hitlerin öjenisi aslında saçma bir plan değildi. Hitler farklı olanları yok etmeye çalışmıyordu. Estetik yargılara uymayan, zayıf ve hastaları yok edip kendince evrimi hızlandırıyordu. Ortaya güzel ve güçlü bir Alman ırkı çıkarmaya çalışıyordu. Çok da mantıksız bir şey değildi. İyi olduğunu savunmuyorum ancaki, doğadan daha gaddar bir plan değil en azından.
- +1 yıl
Hımmm anladım benim aklımda kalan konu nedense sadece Almanların birini ile evlenmesi ve üremesi ve yine Almanların içinde ki kusurlu gördüğü kişileri yok etme, bu yüzden ben bunu saçma olarak gördüm ancak tabi şunu atladım zaten o döneme safkan Alman kalma ihtimali yok. Acaba bu safkanlar ne ara vardı? Bir ırkın en temiz hâli nasıl ortaya çıktı?
- +1 yıl
Safkan anlayışı aslında çok uzun zaman önce bitti. Ancak bu fikir her zaman belirli bir bölgede uzun süredir yaşayan ve dışarıyla pek etkileşime girmeyen kalabalık halkların, aşiretlerin ve ailelerin kendi aralarında yaptığı evliliklerle kendi soylarını saf tuttukları iddiasıyla ortaya çıkan bir zihniyet. Çoğunlukla doğruluğu yok. Adaptasyonları ve mutasyonları göz önünde bulundurmasalar da aslında çeşitliliğin en büyük sebepleri bunlar. Keza bu safkan olma çabası özellikle kendilerini "soylu" atfeden bölgelerin yöneticileri ve hanedanlar tarafından sıkça uygulanan ve bu yüzden garip ensest ilişkiler yaşamalarına sebep olan bir durum olup, aileye özgü normalde gözlenmesi çok küçük bir ihtimal olan o mutasyonların ihtimallerini arttırdığı için çok nadir olan hastalıklar ve zeka gerilikleri olarak ortaya çıkmış.
- +1 yıl
Antik Mısır gibi sağlam firavun yok neredeyse
- +1 yıl
Frenk krallıkları, Orta ve Doğu Avrupa Feodaliteleri, Mısır ve Arap kavimleri ve hatta Çin bile aşağı yukarı aynı durumda. Bu konuda her zaman çağın ötesinde olan Türkler... Eski Türk Kültürüne karşı korkunç bir saygı ve ilgi duyuyorum. "Modern" Dünya kurallarıyla yaşayan antik bir millet... Keşke biz saf kalsaydık...
- +1 yıl
Cidden bak ben okudukça hayran kalıyorum bu kadar ileri bir akıl ve modern bir düşünce yapısına nasıl sahip olmuşlar? şu an bizim kültürümüze ait neredeyse bir şey yok hep Arap kültürü üzerine ilerliyorlar ve halimiz ortada.
- +1 yıl
Türkler müslüman olduktan sonra medeniyetlerini kaybettiler. Türklükten kalan çok az şey var. Ben onlara sıkı sıkı bağlı büyümüş biri olarak bütün Arap adetlerine karşıyım. Her daim söylüyorum. Din adı altında Araplaşmamız kabullenilemez. Allah derken bile aslında Arap kültüründen etkileniyoruz. Çünkü Allah kelimesi Arapça değil, Aramice. Araplar da onlardan almışlar ve aslında kelimenin anlamı İlah. Arapçası İlah aslında. O da Türkçe değil. Tanrı Türkçe. O kadar harika bir milletiz ki, Arapların diğer kavimlerin anlayamadığı Tanrı kavramını çok iyi anlamışız. Keza bunun açıklamasını yapmak isterim. Sohbet de çok iyi gidiyor ancak diğerlerini rahatsız etmemek adına isterseniz mesaj atarsanız daha sağlıklı olur.
- +1 yıl
Benim konuştuğum bir kişi var ve yanlış anlaşılmak istemiyorum. Bu yüzden dm den konuşmuyorum kimseyle senin şahsınla bir ilgisi yanlış anlama beni lütfen o da konuşmuyor çünkü ona haksızlık yapmak istemiyorum.
- +1 yıl
Çok omurgalı bir tutum. Yanlış anlamadım. Sadece diğerlerini de rahatsız etmek istemedim. 34 yorum olmuş. Küfretmesin kimse diye. Hazır bunu yazarken açıklamamı da yazayım o zaman son kez: Diğer kavimler daha Tanrı kavramını düşünürken Türkler Tanrıya Tengri ismini vermişler. Tengirmek dediğimiz şey de döndürmek demektir. Değirmen kelimesi de Tengirmen kelimesinden gelir. Tengri kelimesi de döndüren anlamında kullanılır. Göğü döndüren anlamında Tengri'yi kullanırlarmış. Ne Ay, ne Güneş ne de gökyüzünün tanrı olduğunu düşünmüşler. Tanrı'yı o kadar doğru düşünmüşler ki. O Göğün de üstünde ve onu göğü döndüren anlamında kullanmışlar.
- +1 yıl
Harika bir düşünce yapısı cidden hayran olmamak elde değil çok teşekkür ederim bilgiler için çok faydalı bir sohbet oldu. Teşekkür ederim.☺️
- +1 yıl
Karşılıklı olarak aynı fikirdeyim. Ben de teşekkür ederim. İyi geceler dilerim.
- +1 yıl
İyi geceler🌸
+1 yılHafif bronz ten kadinlara çok yakışıyor. Bembeyaz sevmem ben.
10 Yorumla
+1 yılAçık tenliyim açık ten iyide güneş kremsiz bı yere gidemiyorum bı yere vursan elini kolunu hemen morarma belli oluyo. yaa
10 Yorumla
+1 yılÇok açık tenliyim yani aşırı kendimi ruh gibi hissediyorum esmerlerin yanımda iyiliği kötülüğü tartışılır
00 Yorumla
+1 yılHer tenin kendi güzelliği vardır
32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim mantıklı olan kendinle barışık olmak kendini sevmek tenin rengin önemi yoktur
+1 yılBen açik tenliyim memnunum yani bazen zorluklari var tabi
00 YorumlaKoyu ten daha tercih edilesi gibi geldi bana.
00 Yorumla
+1 yılBen şahsen esmer siyahi bayanlardan hoşlanıyorum
Siyahi bayanlar her haliyle güzel00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzellik olarak beyaz iyi ama sağlık açısından esmer
00 YorumlaAçık tenli olmanın kötü yanları var Ortası olsa güzel olur
00 Yorumla
+1 yılAçık her zaman asalet işareti olmuştur.
13 Yorumla- +1 yıl
Tarih boyunca hep açık ten asalet sembolü olmuştur. Pudra da bu yüzden bulundu. Araştırırsan görürsün.
Valla onu bunu bilmem beyaz tenli kızlara bayılırım 😍🔥
10 YorumlaKişiye göre değişiyor. Net değil bence
20 YorumlaBence açık tenli ya
20 YorumlaKişiden kişiye göre değişir
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Bembeyaz olmak 💕
11 Yorumla
+1 yılbence açık tenli olmak güzel
10 YorumlaAçık ten her zaman iyidir
10 Yorumla
+1 yılKadında açık ten güzeldir bana göre
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılKıvamında olan
00 Yorumla açık tennn😌🫠
00 Yorumla
+1 yılBeyaz ten daha çok hoşuma gider
00 Yorumla
+1 yılKadına açık teni daha çok yakıştırıyorum
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılaçık tenli olmak
00 Yorumla Açık
10 Yorumla
+1 yılAçık
10 Yorumla
+1 yılaçık tenli
10 YorumlaAçık tenli olmak daha iyi
10 Yorumla
+1 yılAçık tenli
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçık.
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 690 cevap paylaştı. Açık ten
10 Yorumla
+1 yılBana göre koyu
14 Yorumla- +1 yıl
Bana göre ayrı bir asiller. Onun dışında yaz aylarında pembe olmamaları gayet hoşuma gidiyor. Bende beyaz tenliyim.
- +1 yıl
Maalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuğday olmak en ıysıı
00 YorumlaAçık
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSüt gibi
10 Yorumla
+1 yılAçık
00 Yorumla
+1 yılEsmer olmak 😎
00 Yorumla
+1 yılAçık tenliiii