Bence fikrimi söyleyeyim mi açık renkli olan seni kilolu göstermiş basenlerin kaç santim bilmiyorum ama yani iyi açık renkli giydiğin Zaman sanki sanırsın 110 kilo ya o kadar olmasa da seksini var yani ama kapalı renk giydiğin Zaman daha zayıf gösteriyorsun yani bu arada fiziğin on numara
Bence sana açık mavi olan gerçekten çok yakışmış! 🩵 Hem yaz enerjisi veriyor hem de kombinlemesi daha kolay. Üzerine açık mavi tonlarda bir üst tercih edersen daha “fresh” ve yumuşak bir görüntü elde edersin. Eğer biraz daha havalı ve iddialı bir tarz istiyorsan bordo da efsane durur! Bordo ile açık mavi jean kontrast oluşturur ve seni daha ön plana çıkarır. Ama günlüğe uygun, rahat ve minimal bir kombin istersen açık mavi üzerine açık mavi, daha belirgin ve göz alıcı bir stil tamamlamak istersen de bordo üstü şiddetle öneririm. Senin enerjine her iki kombin de çok yakışır, seçimini tarzına göre yapabilirsin! 🫶✨
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
62
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
ohaa bi benim fizige bak bide buna bak yaa offf kiskandim Şu an 🙈
2
51 Yorumla
Soran
1 yıl
HAHSHJSYDJSHD yerim seni yerimmmm
Soran
1 yıl
Spor yap bebeğim ama eminim senin fiziginde on numaradır
Cevap sahibi
1 yıl
yok kiz ne on numarasi spor yaptigimiz yok skdjfsdkf sen 18 degilmisin ne zamandir yapiyorsun sporu onceden nasildi acaba bi motivasyon olmam lazim gaza gelmem lazim sanirim ksdjfkdsjfsdf
Soran
1 yıl
Askim uzun zamandır yapmıyorum. Yapsam da yapmasam da çok büyük değişiklik olmuyo bende. Bel inceltmek için yapiyom tek. Oda 3 4 cm anca uzun zaman sonra görüyorum etkisini.
Soran
1 yıl
Sen tam olarak fizigini nasıl yapmak istiyorsun ona göre ben sana bisiler derim
Cevap sahibi
1 yıl
yani guzel olsun yeter baslangic olarak sdkfjsdkf popon da ama buyuk genis gibi geldi bu boy kilodan mi kaynakli genetik mi o nasil oldu
Soran
1 yıl
Genetik
Soran
1 yıl
Ben popo calismiyomki
Soran
1 yıl
Sen büyütmek istiyosan squat falan tavsiye edebilirim bence ise yarar dhdjhd
Cevap sahibi
1 yıl
sen yapiyon mu hic popo calismadin mi kiz boyle dogal cok iyi yaa sdkfjsk
Soran
1 yıl
Askim valla çalışmadım hahaah
Cevap sahibi
1 yıl
haydaaa kiz boyle olunuyor mu ki acaba boy kilon kac ondan olabilir mi o zaman ksjdfs
Soran
1 yıl
1.55 boyum 55 kilom
Soran
1 yıl
Askim benimki ya genetik yanda otura otura böyle herhalde ahshhahdjd ama her oturanda böyle olmaz gibi
Soran
1 yıl
Daha abartma ama utanıyorum ha ahhahsnsmskdmdj
Cevap sahibi
1 yıl
kafjsdkfj cok yatanlara g. ot mu buyutuyon derler bide baska sey yapanlara da ama onu boş ver simdi ksdjfsdkjf ama boyuna gore evet kilon da birse ondan da olmustur bence bide kot giymissin baska seylerin icinde tayt falan daha guzel durur bence
Cevap sahibi
1 yıl
kiz abartma degil guzel yani kiskandim ne diyim ki utanma kajfksdjfskdf
Soran
1 yıl
Yavrum kilolu değilim sadece yediklerim basene göbeğe popoya gidiyo hahhsns taytla da güzel ama tayt giymeyi sevmiyorum hoşuma gitmiyo
Soran
1 yıl
Kıskanma kız. Kendine iyi sekilde bak güzelce sporunu yap benden bin kat iyi olursun ben o kadar iyi değilim abartiyosun
Cevap sahibi
1 yıl
yok kiz ben kilolusun demedim zaten iyisin yani ama evet bazilarinda oyle oluyor direkt popoya falan gidiyor kimisi icin sans kimisi icin de sansizlik iste senin icin sans sende seviyorsun sanki kdsjfksjd tabi canim tercih meselesi herkes begenecek diye bir sey yok ben oyle goruntu olarak onun icinde nasil durur diye dusundum
Cevap sahibi
1 yıl
bence iyisin hani popo da calissan sekillendirirsen falan bence cok daha iyi olursun on numara bes yildiz yani
Soran
1 yıl
Seviyorum çünkü elbise giydiğimde daha hoş ve orantılı duruyor fizigim askm. Askim daha popo falan çalışamam ben olmaz ahhahajshajsh
Soran
1 yıl
Çalışmamış halim abartı geliyo
Cevap sahibi
1 yıl
ahjsdhfjsdh bence olur hic calistin mi calismamis halin nasil ki merak ettim
Cevap sahibi
1 yıl
evet onlar da daha guzel duruyor bu sadece kotta nasil duruyor onu gosteriyor ama insan farkli farkli kiyafetlerde de merak ediyor dedigin gibi elbise olur tayt olur vs
Soran
1 yıl
Askim yeminle HİÇ calismadim
Soran
1 yıl
Sadece 2 gün yani kalca dhsnhdn
Soran
1 yıl
Onu hatirliyorum
Cevap sahibi
1 yıl
2 gun evet baya calismissin sdkfjsdkjf sevgilin var sanirim dimi o ne diyor begeniyor mu kalcani
Soran
1 yıl
Nerden anladın kız sevgilim olduğunu hdndhsns
Soran
1 yıl
Beğeniyor ya
Cevap sahibi
1 yıl
anlarim ben jsdhfjdsfh ee yani begenmiyorsa bana aktaralim kajksdjfks
Soran
1 yıl
Lezmisin laaa
Cevap sahibi
1 yıl
belki birazcik bisekslik olabilir ksdjfksd ama guzele guzel demekte kotu bir sey degil ki asko sevinip mutlu olman lazim jhajshdfjsd
Soran
1 yıl
Yuhhh yuhhhh
Soran
1 yıl
Ben sevgilimle mutluyum hemde çok kalsın bisekslik şeyler hshdjd
Cevap sahibi
1 yıl
ayy noldu yaa ksdjfssdkj
Cevap sahibi
1 yıl
ayy deli mi ne kasjdakjda ben sanki gel benim ol mu diyom asko yanlis anladin olayi tamamen dhsfsdjhfsjf
Soran
1 yıl
Uzak dur kanka benden ben lez degilim sevgilimde var hahaha
Soran
1 yıl
Yanlış anlamadimda
Soran
1 yıl
Bi anda dedin ya bana aktaralım begenmiyorsa diye şok oldum hsndhd
Cevap sahibi
1 yıl
yani popoyu yani benim olsun jdshfdjshfk
Soran
1 yıl
Lan ne diyon ilk defa böyle biseyle karşılaştım dhkd
Cevap sahibi
1 yıl
yaa bilmiyom degilimdir de belki sadece boyle guzel popo falan gorunce kiskanabiliyom yoksa bende erkek seviyom tabi ksdhfdsjhf
Soran
1 yıl
Askim uzak dur Allahaskina bi popoya mi kaldın. Spor yap sende de olur anasını. Allahaskina erkeklere ilgi duy sadece
Cevap sahibi
1 yıl
Niye kiziyon yaa hic mi lez gormedin erkek seviyom zaten rahat ol ben sana asik oldum falan demedim ki zaten biraz fazla tepki veriyorsun bence Şu an sdkjfsdk