sizce bir kadın beyaz tenli mi olmalıdır. koyu bir tene mi sahip olmalıdır? hangisi daha güzel?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada beyaz ten demişler sonra gidip adriana yı beğenirler :)) komik.. blmiyorum beyaz tenli olup çirkinse esmere bakılır yani her şeklde... ;) Bizim ülkemizde tabi millette bir koyu ten kompleksi olduğu içn herkes beyaz demiş.. :)) ben buğdaym esmer sanarsınız şmdi böyle yazınca. :)) bazı beyazlar bana ölü gibi geliyor, bazı koyu tenler de patlıcan gibi. Kısacası insan güzelse güzeldir tene mene bakmaz. Bitti.
11 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru söylüyosunuz insan güzelse tamamdır güzeldir teni ne olursa olsun :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim tenim çok beyaz ınsanlar nekadar beyazsın bırseymı surdun dıyorlar o derece yanı :D kendıme yakıstırıyorum beyaz olmayı oyuzden hıc kararmayı dusunmedım esmerlerde guzel oluyor yakısana guzel duruyor oyle yanı :)
22 Yorumla
Soran+1 yılanladım canım :) esmerler de güzel oluyor aynen senin dediğin gibi yakışması önemli :) ben de baya bir beyazım memnunum valla :)
- +1 yıl
Negzl :)
+1 yılah ah mustafa ceceli biliyordu böyle soruların geleceğini.. Aşk tenlerin seçimiydi geçici ateşiydi.. Gelip vurdu tam hedeften... Bu saatten sonra olacak iş miydi? Beyaz ten olursa "İnansaydım yanar mıydım?
Kalır mıydım savunmasız, çaresiz çocuk gibi" esmer ten olursa "Tatmasaydım o zaman da
Yaşamış sayar mıydım kendimi adam gibi?" der uyurum :)))00 Yorumla
acik, mumkunse sut beyaz. ancak koyu degil de bronz ten de iyidir yakisana
21 Yorumla
Soran+1 yılevet katılıyorum bu yorumunuza :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
85
Cevap
192Cevap
Yıllardır koyu ten bana kirliymiş gibi geliyor :)
Çok saçma ama öyle ne yazık ki... Yani esmer severim ama mesela tatilde yanmış kızları görünce kirli geziyorlar gibi gelmiştir hep bana :)
Beyaz can'dır :)01 Yorumla
Soran+1 yılBencede candırrrrrr eyvallah sağolun :D
- Moda & Stil konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılIrkçılığa hayır. Sizlerden kimse kendini beyaz ırk diye ustun sanmasın ve yine sizlerden kimse kendini siyah ırktan diye ustun saymasın. İnsan olun yeter.
14 Yorumla
Soran+1 yılırkçılık yapmıyoruz tatlim sadece hangisi daha iyidir diye soruyorum ve buna cevap arıyorum, bunun ırkçılık veya başka birşeyle alakası yoktur. :) teşekkür ederim
- +1 yıl
Hangisi daha iyi diye bir şeyde yok bana göre ikisininde yeri bambaşka.
Soran+1 yıltamam canım çok teşekkür ederim yorum için :) sen ikisini de seviyomussun, olabilir tabi :) ben de mesela bronz teni seviyorum ama beyazı da cok seviyorum, olabilir yani :)
- +1 yıl
^^ iyi akşamlar
+1 yılKızmayın ama böyle sorular çok saçma geliyor. Kadın dediğin diye birşey yoktur ki. Koyu ya da açık. Bu insanın zevkine bağlıdır. Herkesin doğal rengi güzeldir. Göreceli birşey bu.
25 Yorumla
Soran+1 yılherkesin doğal rengi güzeldir ben ona birşey demiyorum zaten onaylıyorum ben sadece burada çoğunluğun ne diyeceğini merak ettim ve sordum saçmalıkla felan alakası yok siz çözememişsiniz kusura bakmayın, iyi geceler
- +1 yıl
O zaman anket yapsaydınız? Sonuçlar karşınıza gelirdi. Zevk meselesi sonuçta. Bence siz anlayamadığınızı göstermişsiniz bu kadar ters cevap vererek :)
Soran+1 yılben buraya soru sormak için geldim bugün bu sayfaya giriyosam soru sormak için giriyorumdur , anket felan yapmama gerek yok ki soruyorum sorumu alıyorum cevabımı :) ayrıca ben ters tepki vermedim gerekeni söyledim :)
Soran+1 yılama önemli değil anlamak zorunda değilsiniz :) tekrardan iyi gecelerrr
- +1 yıl
Dünyanın merkezine seyahat etmişsiniz de geçtiğiniz yolların haritasını çıkarıyormuş gibisiniz. :)) Sorunuzun cevabını verdim ben de. Görecelidir. Duyacağınız cevaplar esmer, beyaz tenli ya da zenci olacaktır. Başka bir ten rengi yok çünkü. Bana sadece tanımadığınız insanların fikri neden bu kadar önemli onu anlamadım. Anket yapsaydınız çoğunluğun fikrini öğrenirdiniz. Sadece o nedenle sordum. Ama madem fikirlere değer veriyorsunuz ben koyu ten diyorum. Zenci ya da melez her zaman çok daha çekici gelmiştir bana. Size de iyi geceler.
Beyaz ten kızıl saç mavi göz bir tane bulursam evlenecem. Ama bizim ülkede yok o yüzden rihanna esmerligine de sıcak bakıyorum. Kumralin ne olduğunu su yaşıma geldim hala Çözemedim.
08 Yorumla
Soran+1 yılya ınsallah bulursun ya ama bilemiyorum kısmet meselesi Allah karşina çıkarırsa neden olmasın yoksa da baska tene yönelirsin. d
Soran+1 yılred_hat isimli kullanıcı. insanlarla böyle konuşamazsın. seviyeni takın
Soran+1 yılkomik bisey mi söyledigini saniyosun?
Soran+1 yılterbiyesizliğini seviyesizliğini gösterdiğin için çok acınasısın :D şimdi kes muhattap olmayı.
Herkese göre açık ten ama bir açık tenli olarak bence o kadar da avantajı yok minicik bir sivilce kızarıklığı bile ben burdayım diye kendini belli ediyor :/
02 Yorumla
Soran+1 yılama canım yine de şanlısın öyle düşünme, ben beyaz tene bayılıyorum sen şanlısın bence sakın öyle düsünme
Ben kavruk hatun sevmiyorum ya (Merve Sevi ve türevleri meteorlar hariç), beyaz ya da buğday tenli iyidir. (örn. Özgü Namal) Kişiden kişiye bu tercih değişir.
02 Yorumla
Soran+1 yılanladım, teşekkur ettim beyefendiiii
+1 yılAçık ten veya buğday ten idealdir. ne çok koyu ne de süt beyaz bence berbat. yeterki sarışın olmasın hatun...
14 Yorumla
Soran+1 yılsarışınları neden sevmiyorsunuz ki :)
- +1 yıl
Bir kumralı 100 kişiden 10 u arzuluyorsa. Bir sarışını 100 kişiden 99 u arzuladığı için. Çoğunluğun sevip benimsediği şeyler nedense bana itici geliyor. Farklı olmak ta itici...
Soran+1 yılhadi ya, çok ilginçmiş :)
- +1 yıl
Sanırım öyle :)
+1 yılTeni ne olursa olsun ruhsuz bir ten olduktan sonra ne önemi var?
ne demiş victor hugo
"Aşık olmak için güzele mi bakmalı
çirkin bir tende güzel bir ruh kalbi bağlayamaz mı?"10 YorumlaBenim ten rengim süt beyaz gibi bembeyaz degil ama beyaz tenmiyim kumralim yni
benm tenimi begenen fazla kisi oluyo11 Yorumla
Soran+1 yıleminim cok güzelsindir canim :)
+1 yılben açık tenliyim hiç kimsenin yaa biraz bronzlaş dediğini görmedim aksine hoşlarına gidiyor :D o yüzden açık ten forever:D
12 Yorumla
Soran+1 yılsağol canım benim yorum için :) bence de eminim yakışıyordur, şanslısın :)
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim :)
- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkarar senin
https://i.hizliresim.com/4R5dnA.jpg04 Yorumla- +1 yıl
olabilir ama tenin uyumu bir harika
Soran+1 yılben de pek beğenmedim :)
- +1 yıl
olabilir bakış açısı bu :)
+1 yılpürüzsüz ten güzeldir. bakımlı olduğun müddetçe koyu açık, sarışın esmer farkeder mi. çirkin bile bakımla güzel oluyor ayol=)
03 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru söylüyosun canım, bakım çok önemli. gerçekten insan kendisine önem verirse bakım yaparsa , ama gerçekten önem verecek. o zaman çok güzel bir hale gelebiliyo fakat canım bir insanın biraz da güzelliği olması lazım doğuştan gelen, o zaman bunun üstüne bakım da eklenince süper oluyor. ama yani bir insan ne kadar çirkinse ne kadar bakım yaparsa yapsın çok fazla da güzelleşmiyo açıkcası... biraz doğuştan gelen bir güzelliğin olacak yani biraz olsa yeter :)
- +1 yıl
valla emina sandal'ın önceki fotoğraflarına bakınca imkansız diye birşey yoktur derim ben hep, allah vergisi güzellik bir armağan kesinlikle ancak güzelleşmek de zor değil artık
Soran+1 yılcanım evet sonradan güzelleşmek zor değil hele ki şu zaman da bir sürü makyaj malzemesi var bir sürü bu işi iyi yapan makyözler var yani makyajla estetikle felan elbette güzelleşirsin ama senin de söylediğin gibi Allah vergisi bir güzellik bir armağandır ve bu armağanın uzerine bunları yaparsan cok daha güzel olursun o zaman senden şanslısı yok :))
+1 yılkadınlar cıcek gıbıdır hangı tende olursa olsun hepsının bı ayrı guzellıgı olur
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim bu güzel yorum icin
+1 yılBence güzelse bakışı yüzü gülüşü ten rengi çok önemli değil ama beyaz tenli benim için bir adım önde (; süt süt..
16 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim yorumunuz içiiin bence de çok önemli değil ama işte insan merak ediyor genel olarak ne cevap gelecek aacaba diyeee :)
- +1 yıl
(; rica ederim.. Sütbeyazsın sanırım..
Soran+1 yılbeyazım :)
- +1 yıl
Gel hele gel bir adım öndesin ((;
Soran+1 yıloleyy :P :)
- +1 yıl
(((; cicibaby.
+1 yılGüzellik görecelidir, kimisi esmer, kimisi beyaz sever. Bence kadın dediğin beyaz tenli olmalı, hatta beyaz tenine baktığında bazen damarlarını bile görebilmek çok hoş olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler tatlım :) katılıyorum yorumuna :) güzel bir yorumdu sağol :)
- +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılBakmsini bilene cirkin yoktur
Bide abazalik cekenlere cirkin yoktur
Zaten bir laf cikmis delik olsun yeter diyolar adamlar patates cuvali bile bakiyo sen ten rengine takmissin :) sence gercekten sorun mu bu :))05 Yorumla
Soran+1 yılpatates çuvalı derken? :) şişman kadınlara bile mi bakıyor demek istiyorsunuz :)
- +1 yıl
Yok beya bildigin patetes cuvali iste :) o kadar abazalar var yazik ya ne demek delik olsun yeter ulan hicmi seninkinin serefi yok az secici ol kör topal bir bak :)
Soran+1 yılamaan beyefendi, şereften yoksun insan çok.. Allah akıl fikir versin ne diyelim ki..
- +1 yıl
Ne olucak memleket boyle bilmiyom kadinida sapik erkegide yakinda sokaklarda hayvanlara ozenip seks yapmaya kalkarlarsa sasirmayin
Soran+1 yılAllaha havale etmek lazim
+1 yılbence orta ama acik ten daha gzel duru diye dusunuyorum cunku asiri beyaz ten cok guzel durmaz ve asiri koyu ten ikisinin ortasi daha iyidir bence
10 Yorumlabeyaz tenli ve çingene tenli olan bütün kızlar ölsün normal et renginde olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılaa neden öyle diyorsunuz ölmesin ya :)
+1 yılBen beyaz tenliyim diye demiyorum ama bence beyaz tenli olmalıdır. Bana daha güzel geliyo
02 Yorumla
Soran+1 yılbence de daha güzel geliyor canim ben de beyaz tenliyim ama bronz teni de seviyorum :)
- +1 yıl
tabi ki yakışana da gerçekten yakışıyo :)
Kendim aşırı beyaz tenli oldugum icin galiba hep esmerlere imrenmisimdir
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım ama şanslı olduğunu hatırlatmak istiyorum açık ten bence daha çekicidir daha hoştur
Ben beyaz tenliyim ama esmerler daha sempatik ve çekici geliyor :))
10 Yorumlabronzlaşmayı hiç sevmiyorum. Beyaz ten benim tercihim.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım canım bence de beyaz ten güzel, öyle kal :)
ikisi de değil. bronz ten en çekicisi bence.. tatlı bir bronzluk hoş duruyor. bembeyaz bacaklar kötü bence
01 Yorumla
Soran+1 yılevet canım tatlı bir bronzluk bence de hoş duruyor, ama ben beyaz teni de seviyorum :)
Hatuna göre değişir, ne esmerler vardır nefes alamazsın, ne beyaz tenliler vardır güneşe çıkarmaya kıyamazsın dışarı bile salmazsın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılevett öyleee öyle ama eğer bir tanesini seçmek zorunda kalsaydınız hangisini seçerdiniz size de sormam lazımm kesin ve net bir cevap istiyorum cunku :)
Her kesimden iyi çıkar. Tek tarafa yönelmemek gerek.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım teşekkürler :)
+1 yılBembeyaz olmali ya da bugday ya da meleze gibi gorunen esmer olsun.
00 Yorumla
+1 yılBeyaz tenli daha narin ve zarif gösterir bir kadını:)
02 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum, teşekkür ederim canım :)
- +1 yıl
Önemli değil:)
Kadına göre değişir, kimisine beyaz ten yakışır kimisine bronz. Şahsi tercihim beyaz tenliler, mesela İrlandalılarda sıkça görülen beyaz tenli kızıl saçlı renkli gözlü kombosu var ki offf
12 Yorumla
Soran+1 yıl:) evet güzel oluyor o şekilde ama kadın güzelse eğer kadına göre değişir tabi güzelliğine göre yani, her kızıl saçlı renkli gozlu beyaz tenli süper olcak muhtesem olcak diye bise yok
Açik tenli kızlara aşık oldum hep ama esmerler daha çekici... Bu bir çelişkimi bilmiyorum...
10 YorumlaAçık ten. Süt beyaz ten çok tatlıdır ama esmer'i de dışlamam.
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yorum için :) süt beyaz ten bence de tatlıdır :) narinlik taşırrrrrr
Açık tenli kadınlar bana daha bir kadınsı geliyor daha bir zarif.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler:)
Tam beyaz ten ve hafif bir kırmızılık olan kızlar kalp :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))))))))))))
Erkeklere sor Stoya yı sevmeyen , tanımayan var mı diye bu soruna cevap olur.
05 Yorumla
Soran+1 yılo kim :)) soyismi ne
Soran+1 yılçok terbıyesız bir kadınmıs :))
Soran+1 yılinsanlar neden böyle ahlak dışı işler yaparlar, fotoğraflar çekinirler anlamam. dünya işte. saçma sapan insanlarla dolu..
1.65 boy simsiyah uzun saclar bellere kadar BEMBEYAZ ten birazda balık etli :)
16 Yorumla
Soran+1 yıl:D çerkezler öyle oluyor bknz benim annem :D
Soran+1 yılıns cıkar karsınıza :D
Soran+1 yılöyle demeyin, Ne zaman nerede kimin karşınıza çıkacağını bilemezsiniz, önemli olan beklemek yani sabretmektir. Herkesin olduğu gibi, sizin de hakkınızda hayırlısı..
+1 yılbence de açik ten.. bie de temiz pürüzsüz oldumu yemede yanında yat ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikleeeeeee
Bence beyaz tenli olmalı utandığın da yanakları al al olmalı :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
+1 yılBenimki koyu onun icin koyu diyorum ama beyaz ten dha cok hoşuma gidiyo :)
21 Yorumla
Soran+1 yılben de beyaz ten diyorum :) teşekkür ederim hanfendi
+1 yılbeyaz ten cok hosuma gidiyor. sanki hic günesten nasibini almamıs gibi. bende beyaz tenliyim
02 Yorumla
Soran+1 yılevet benım de cok hosuma gidiyor, şanslısınız bence
- +1 yıl
Soluk beniz dısında evet sanslı sayılabilirim :)
En guzeli dogal renk solaryuma girecegim diye kanser olmayin ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın canım doğallık bir başka :)
Aya baktim ay beyaz kiza baktim sut beyaz cebe baktim para az bu kiz bana yaramaz:))
11 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha sdfsdsfsdsfsdsfsdsfs :))
+1 yılkişisine göre değişir herkes beyaz ten der ama insanı çekici yapan aslında bronz tendir panpiş
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım canım sağol yorum için :)
hiç bir fikrim yok. nefes alsın yeter :))
koyu ten daha şeytani duruyor di mi?01 Yorumla
Soran+1 yılevet beyaz daha masumane, koyu daha şeytani :)
+1 yılHer tenin güzeli güzeldir. Gözüme beyaz ten daha bir hoş geliyo
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim burada cevabı buldum tamamdır geneli açık ten yazdı :D
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBen bugday tenli biriyim ama sevgililerim ya sarisin tada kumral olmustur :/
00 YorumlaHoşlandığım erkeklerin %90 ı sarışın veya beyaz ten sevmekte. Çıldırmamak elde değil 😒
10 Yorumla
+1 yılaçık ten olanlar koyu tenlileri daha çekici bulabilir mesela.
00 Yorumla
+1 yılerkeklerde açık ten-süt gibide olmasın- kahve göz, siyah saç :)
012 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler tatlım :) ama kızlarda?
- +1 yıl
rica ederim :)) beyaz ten, sarısın, renklı göz kızlaar da bence :D
Soran+1 yılbeyaz ten sarı saç ama renksiz göz bu nasıl olur :))))))))
- +1 yıl
bal gibi olur :D :D ayrıca çevremdeki erkek arkadaslarımın cogu sarısın kızları begendıklerını soylerler ;)
- +1 yıl
Kiz olarak kendini tanimlamis yuruyen ego haha
- +1 yıl
her yerde sen cıkıyorsun ama doktor :D
- +1 yıl
Deligime giriyorum ozman mutemeendis hanim
- +1 yıl
çarpıldın ne hanım ne hanım :D :D
- +1 yıl
Haha lisede bir hoca muhendise mutemeeendis derdi bir an aklima o geldi gece gece iyi guldum ::)
- +1 yıl
bende yakıstıramadın da dalgasına dedın zannetım hahaha
- +1 yıl
Estagfirullah :)) mühendis ablaya saygılar :D
- +1 yıl
aferın yola gel ablam :D
açık ten veya koyu ile açık arasında bir ten rengide olur :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) olur mu olur
Bence beyaz ten.. Birde siyah saç artı siyah iri gözler artı siyah oje sürdümü o benim hurimdir :)
14 Yorumla
Soran+1 yıl:) ahahaha anladım cıkar ıns karsına tsk yorum ıcın
Soran+1 yılyazık olmuş yaa :( ama takmayın kafanıza ya herseyın hayırlısı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBembeyaz ten simsiyah saç masmavi gözz. ya da bembeyaz ten sapsarı saaç ve yemyeşil gözz. Hayaller dünyasındayım yinee
02 Yorumla
Soran+1 yılbeyaz ten sarı saç siyah göz olursa? :) ya da koyu kahve? :)
Cevap sahibi+1 yılOnun bir fotoğrafını görmem gerekebilir. Ama oda güzel geldi bir an :)
beyaz tenli severimde
beyaz tenlinin mcıgı neden koyu onu anlamam işte
sapıklık değil sadece merak00 Yorumlavalla bizim kızlara hepside yakışıyor hepsi ayrı tatlı hiç farketmiyor bence.
00 Yorumlakoyu olsun demli olsun bide 4 şeker tadında oldumu tamamdır o şekeri kıtlaya kıtlaya bitiririm :D
00 YorumlaModa & Stil konusunda 332 cevap paylaştı. Güzellik bir bütündür. böyle güzellik tarif edilmez
00 Yorumlaikisininde cok yakıstıgı insanlar var, ben daha fazla karakteri nasılcıyım açıkcası
03 Yorumla
Soran+1 yılanladım :) karaktere önem veriyosunuz ki şu zaman da gerçekten önem verilmesi gereken şeylerden bir tanesi... inş düzgün karakter sahibi insanlarla karşılaşırsınız bir ömür.. buradan da iyi dilekler veriyim. iyi geceler diliyorum :)
Soran+1 yılçok teşekkür ederim, umarım :)
Koyu renk kir göstermez iyidir yani :d
Ama ben sarisinim kismett böyleymiş01 Yorumla
Soran+1 yılcanım bosver üzülme, bence sarışın insanlar daha iç açıcı. ama yani bu bana göre. eminim sen de öylesindir..
+1 yılProfil resminde yüzün koyu bacakların beyaz? Ne iş?
01 Yorumla
Soran+1 yılbenım yuzum koyu değil.
bembayaz değil ama koyu da değil kumral ya da kumralın açığı
02 Yorumla
Soran+1 yılhıım evet kumrallar iyidir tşkler
Açık tenliler herzaman daha çekici ve seksidir benim için..
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkür ederimm :)
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
o ten bu ten ne farkeder. gözleri güzel gülsün yeter.
00 Yorumla- Devamını Gör (217)
Devamını Gör(262)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem