Güzellik & Bakım Beyaz ten mı esmer ten mi daha çekici? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hem kadınlar hem erkekler için soruyorum. Esmer Sarışın Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Beyaz ten mı esmer ten mi daha çekici? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ВедьмакГеральт Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kendim süt beyazı bir tene sahibim açıkçası kadınlarda "beyaz ten" daha çok yakışıyor diyebilirim. Esmerliği taşımak biraz zor herkese gitmiyor, yakışmıyor. Tercihen kumral veya sarışın beyaz ya da buğday tenli kadınlar bir tık önde bana göre. 1 0 Yorumla
oyunadamı Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Ya tam beyaz olacak ya da zenci. Esmeri salla gitsin. 0 1 Yorumla Españakk 1 yıl Ben koyu buğdayım esmer sınıfına mı giriyorum Yorumla
Pianist1923 Takip Et Xper 5 Yaş: 61 , eic 34% +1 yıl Esmerler sıcak kanlıdır' daima olumlu enerjileri ile güven sıcaklığı sunarlar' 0 0 Yorumla
MR_President Takip Et Bilge Yaş: 46 +1 yıl Beyaz ten mavi göz esmer ten yeşil göz ya da hepsinden alayımben 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. beyaz ten daha iyi 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Beyaz Ten. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar