Bugün kardeşim burnumla dalga geçti bir de burnumun şeklini yapmaya çalıştı gülerek. Sonra da kendi burnunu övdü fındık gibi burnum var diye cidden şaka gibi ya bıktım artık annemde hiç uyarmadi yapma diye aksine o da güldü daha kardeşim bile dış görünüşüme laf ediyor bir de biri beni sevecek diye aptal gibi hayal kuruyorum bazen bu çöp tiple keşke gitsem bu çöp dünyadan.
Ne güzel manken gibi kızlar var kardeşimde öyle bir abla isterdi bence benim gibi çöpe kaldı kendimden tiksiniyorum artık aynaya bakınca
Ne güzel manken gibi kızlar var kardeşimde öyle bir abla isterdi bence benim gibi çöpe kaldı kendimden tiksiniyorum artık aynaya bakınca
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dış görünüşünü değiştirebilirsin önceden hafif tombiştim ama şu an sadece ön pazum yeter be o yüzden pes etme savaş kazan…
Bilmiyorum ya burnuma ne yapabilirim ki sonuçta kilo gibi değil bir de kan bağı olan birinin demesi daha çok üzüyor
Estetik yaptırabilirsin ama buna cevabımı öğlen vericem
Estetik yaptırmanı tavsiye etmem zira insanın en zor yaratılan yeridir burnu, bırak ta seni seven kişi senin kusur sandığın şeylere aşık olarak sevsin. Kendini sevmeyi de bilmen gerek. İnsan kendine değer verdiği kadar değer bekler diğer insanlardan:)
Önceden bende sizin gibi düşünüyordum ama sürekli yarabandı muamelesi görünce sevilmeyecegimi anladım
Bu biraz daha zeki olmanız gerektiğini gösteriyor yanlış anlamayın insanşrın çıkarlarını çok daha önceden farketmeniz ve sizin de buna göre bir plan yapmanız gerekiyor. Hiçkimse ama hiçkimse beni yara bandı olarak kullanamadı, zira buna ben izin zaten izin vermem. Acılar çekmişsinizdir anlarım ama inanın her şey mantık çerçevesinde hareket edilerek halledilebiliyor
Orası öyle. Zaten bende karşı taraf yarabandı olarak gördüğünü an hayatımdan çıkarıyorum ama üzücü olan hep öyle insanların denk gelmesi
E hayatın tadı bu değil mi, hata yapmak ve üzülmek, bundan ders çıkarmak değil mi?
Eskiler gibi mektuplaşmayı özlüyor insan, beklemek, beklemek ve o güzel sona kavuşmak…
Şimdi öyle aşklar kalmadı bence ya vardır da çok nadir çoğu kişi çıkarcı olmuş
Öyle aşkların kalmama sebebi öyle aşklar yaşama çabasını bir kenara atıp kendi çıkarımız için yaşama sevdasındandır. Merak etme bende zamanında yara bandı oldum ama hiç kırmadım, hiç üzmedim insanları. Zira kalp kırmaktansa kalp kazanmak her zaman daha iyi geldi bana. Komik halen insanları düşünüyor oluşum…
Meslekten dolayı sanırım, fedakarlık…
Yaşınıza rağmen böyle düşünmeniz olgun biri olduğunuzu gösteriyor bence yanlış anlamayın dediğimi.
Bende düşmanıma bile dua ediyorum bende kin tutmam iyilik yapayım da bilirse bilir modundayım
Eğitimden dolayı diyelim yaşla pek alakası yok malum, beni 35 yaşındaki kadınlar yaşıtları sanıyor bazen, lakin değilim sadece mesleki eğitim
Sizde tam psikoloji mezunu bir vibesi var veya askeriye de olabilir yanlış anlamayın ama konuşma ve düşünce tarzınızı benzettim bilmiyorum yanılıyorum belki 😂
İkisinden biri doğru ama omuzlarda diyelim
İkisinden biri mi mesleğin yanlış anlama dediğimi
Cevapladım aslında ama :)
Omuzlardaysa psikoloji olmaz askersin o zaman ama askerler de hep meşgul olmuyor mu yanlış anlamayın ama
Her cücmlede yanlış anlamayın demenize gerek yok, meşguliyet elbette var ama her meslekte olduğu kadar elbette fazlası değil.
Zor meslek bence hem sevdiği insanlardsn da uzak kalıyor insan bilmiyorum teşekkür ederim tavsiyen için
Ben teşekkür ederim güzel bir sohbetti, her ne kadar gizli kullanıcı olsanızda eminim değerli birisinizdir…
Teşekkür ederim bende size biraz kafam dağıldı moralim bozuktu da aslında haklısın da yani bilmiyorum belki de kendime çok haksızlık yapıyorum.
Dikkat edin kendinize sonuçta göreviniz zor umarim gönlüne göre olur her şey kusura bakmayın vaktinizi aldiysam
Yoo hayır vaktim çok, teşekkür ederim sizde kendinize iyi bakın…
Sizde kendinize iyi bakın iyi geceler yeniden çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için