Güzellik & Bakım Güzellik algısına uyuyor muyum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Boyum 1.60 kilom 50 - yaşm yirmi1 ve hiç yaşımı göstermiyorum:) Güzellik algısına uyuyor muyum? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
verwindung Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Tip faul, bu tiple uysan uysan çingene güzellik algısına uyabilirsin. 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Niye çingene peki? Ve öyle çingene güzellik algısı diye bir bok yok varsa senin sulalende var Yorumla verwindung +1 yıl Senin tipteki birini kabul edecek tek yer orası, neyse ki çingeneler ciddiye alacaklar seni Yorumla Cnmsıkılıyooo +1 yıl Bu terbiyeye uyuşan uyuşan alt seviye insanlarabuyarsin. kibarlık çok mu zor? Yorumla veganlarakilim +1 yıl Ne çingenesi yahu abartma sende Yorumla verwindung +1 yıl Sakin olun kahramanlar, hepinize yetecek kadar çingene güzellik kontenjanı var. Yorumla Cnmsıkılıyooo +1 yıl Gormedigin bir şeye laf söylemek 😂 Yorumla verwindung +1 yıl Bazen tahmin görmenin önüne geçer ve bu kadarı yeterli der. Yorumla
Ǥнσsτ17 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Boya kovasına batmış kızların haricinde doğal görünüyorsun bence en güzel algı bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🤩🙏 Yorumla Ǥнσsτ17 +1 yıl Nerelisin Yorumla
benyarımkaldım Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl olum nasıl bir sahtekarlıktır bu, fotoğraflardaki kişiler nasıl aynı olabilir? birinci fotoğraf çingene betül, ikinci hukuk okuyan buse gibi. 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Sevimli ve tatlış gözüküyorsun Ama birazcık basenin var sanki 0 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 43 , eic 44% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen guzellikten ziyade cok dikkat cekicisin bu daha onemli zaten 0 0 Yorumla
GereksizModlar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl abicim kafayi mi yediniz ya herkesin ayri bi guzelligi var bosverin algilari 0 0 Yorumla
Ramses___ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl fotodaki tüm kızlar farklı la :D bu ne saçma bi soru bari fotoları aynı türden atsaydın" 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Tabii ki uyuyorsun hatta oyuncu Esra bilgiç'e benziyorsun 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 646 cevap paylaştı. Fizik olarak evet tip olarak orta diyorum ama kafa yapisida önemli iyi anlasamazsak olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 50 kilo olduğun için bir şey sorman istiyorum. Ben de 50 kiloyum ve göğüslerim çok küçük. Seninkiler normal mi yoksa destekli mi kullanıyosun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Göğüslerim küçük de değil çok büyükte değil :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki 😊 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 821 cevap paylaştı. Güzel bir kadınsın, ama benim açımdan cinsel manada beni çekecek bir vucudun yok. 0 0 Yorumla
Trolcocuuk Takip Et Xper 5 Yaş: 74 +1 yıl Yok böyle güzellik ya inanılmaz güzelsin modelliğe başvur hemen dünya 1. si seçilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Boyum Kısa ama 1.60😔 Yorumla
bennis1907 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Çook sempatik görünüyosun. Ve bayağı tatlısın makyaj ile çekici bir kıza dönüşmüşsün algılarfan kurtul 0 0 Yorumla
Yinebengeldii Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Güzelliğin algısı olmaz ama güzelsin. İltifat duymak için mi sordun 😊merak ettim 0 0 Yorumla
ashleyx627 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ay daha zayıf duruyorsun sjsjjs. Bence gayet iyi ya. 0 0 Yorumla
veganlarakilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Güzelsin de tişörtü tayta sokman kötü durmuş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ona mı takıldın dkkdkd Yorumla
eaglekadir1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Kızlar farklı gibi geliyor kafam karıştı 0 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 851 cevap paylaştı. tatlisin 0 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 390 cevap paylaştı. Gayet iyisin 0 0 Yorumla
arifersan01 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Göğüslerin küçük 0 1 Yorumla mochisune +1 yıl Kanka buna mı takıldın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Tip faul, bu tiple uysan uysan çingene güzellik algısına uyabilirsin.
Niye çingene peki? Ve öyle çingene güzellik algısı diye bir bok yok varsa senin sulalende var
Senin tipteki birini kabul edecek tek yer orası, neyse ki çingeneler ciddiye alacaklar seni
Bu terbiyeye uyuşan uyuşan alt seviye insanlarabuyarsin. kibarlık çok mu zor?
Ne çingenesi yahu abartma sende
Sakin olun kahramanlar, hepinize yetecek kadar çingene güzellik kontenjanı var.
Gormedigin bir şeye laf söylemek 😂
Bazen tahmin görmenin önüne geçer ve bu kadarı yeterli der.
Boya kovasına batmış kızların haricinde doğal görünüyorsun bence en güzel algı bu
Teşekkür ederim 🤩🙏
Nerelisin
olum nasıl bir sahtekarlıktır bu, fotoğraflardaki kişiler nasıl aynı olabilir? birinci fotoğraf çingene betül, ikinci hukuk okuyan buse gibi.
Sevimli ve tatlış gözüküyorsun
Ama birazcık basenin var sanki
Sen guzellikten ziyade cok dikkat cekicisin bu daha onemli zaten
abicim kafayi mi yediniz ya herkesin ayri bi guzelligi var bosverin algilari
fotodaki tüm kızlar farklı la :D bu ne saçma bi soru bari fotoları aynı türden atsaydın"
Tabii ki uyuyorsun hatta oyuncu Esra bilgiç'e benziyorsun
Fizik olarak evet tip olarak orta diyorum ama kafa yapisida önemli iyi anlasamazsak olmaz
50 kilo olduğun için bir şey sorman istiyorum. Ben de 50 kiloyum ve göğüslerim çok küçük. Seninkiler normal mi yoksa destekli mi kullanıyosun
Göğüslerim küçük de değil çok büyükte değil :)
Peki 😊
Güzel bir kadınsın, ama benim açımdan cinsel manada beni çekecek bir vucudun yok.
Tarzını değiştirirsen mük olabilirsin suratın güzel
Yok böyle güzellik ya inanılmaz güzelsin modelliğe başvur hemen dünya 1. si seçilirsin
Boyum Kısa ama 1.60😔
Çook sempatik görünüyosun. Ve bayağı tatlısın makyaj ile çekici bir kıza dönüşmüşsün algılarfan kurtul
Güzelliğin algısı olmaz ama güzelsin. İltifat duymak için mi sordun 😊merak ettim
Ay daha zayıf duruyorsun sjsjjs. Bence gayet iyi ya.
Güzelsin de tişörtü tayta sokman kötü durmuş
Ona mı takıldın dkkdkd
Kızlar farklı gibi geliyor kafam karıştı
Tarzını değiştir aşkkkk <333
Saçını sarı ve siyah yapma
maşşallah çok tatlısınn çok güzelsin aşkım
Algilari yıkın
yüzün tatlı
Maşallah diyelim
tatlisin
Yaşımı gostermiyorum
40 gosteriyorum