Boşanmış biriyim 36 yaşında. Cocugum yok. Kamuda işim var arabam var. Yuzum güzel ama kilom var.160 boy 87 kilo. Kilolu olduğum için mi evlilik olmuyor. Aslinda bana diyorlar yüzün güzel kilo versen 28 yaşında gibisin diyorlar. Sizce bu konuda ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılHem kilon hem de yaşın sebebiyle çocuk doğurmak için oldukça riskli bir durumdasın. Özellikle çocuk sahibi olmak isteyen erkekler için tercih edilme olasılığın düşük. İkinci olarak boşanmış bir kadınsın, hiç evlilik yapmamış ilk defa evlenecek erkekler için gene tercih edilme olasılığın düşük. Üçüncü olarak kamuda işin ve araban olması erkeği otorite figürü olarak görmeni engelleyebilir genelde bu tarz kadınlar güçlü kadın imajına bürünerek erkeği çok tınlamıyor kendi bildiğini okuyor gibisinden davranıyorlar, erkekler böyle bir durumda kalmak istemez son olarak ise bu yüzden tercih edilmeyebilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılYani cokmu umutsuz vaka. Evlenen ama çocuk sahibi olamayan insanlar da var o nasip
- +1 yıl
Ben seni üzmek istemem, buraya evlenirsin illa aşık olacağın seni koşulsuz sevecek birini bulursun gibisinden yalanlar da sıralayabilirdim fakat ben rasyonel ve gerçekçi yaklaşıyorum olaya. Senin boşanmış olman, 36 yaşında olman, kilolu olman hiç evlenmemiş ilk defa evlenip çocuk sahibi olmak isteyen erkekler için çok ters bir durum. Hem yaşın hem kilon doğurganlığının önüne geçiyor hem de adamın kafasında neden boşanmış gibisinden soru işaretleri olur. Sen bu durumunda evlenmek için çok kriter arayamazsın erkekte gerekirse evlenmiş boşanmış çocuğu olan 35-40 yaşlarında erkeklerle evlenebilirsin veya 45 yaşına çıkabilir bu. O yüzden kriterlerini doğru sırala. İlla ki çocuk sahibi olmak istiyorum diyen bir erkekle zaman kaybetme, çocuk düşünmeyen veya zaten çocuğu olan bu konuda seni zorlamayacak baştan isteklerini belli edecek erkeklerle bu yola girebilirsin.
Soran+1 yılAnladim evlilik yaparsin diyorsun. Zaten evlenip ayrılmış ta tercih edebilirim. Coxuk konusu zaten benim istedgim bisey
En İyi Cevaplar
Belki iyi birisidir ama dış görünüş ilk izlenimdir ve ilk izlenim çok önemlidir. Yani insanlar senin kilolu olduğunu görünce sana seni yakından tanımak için şans vermiyorlar. Bunu bilerek yapmıyorlar bu hem biyolojik hem de psikolojik bir şey. Eş seçimi yapılırken kilolu insan zihinlerde sağlıksız olarak kodlandığı için bu normal. Yine bilinçaltında üreme için eş seçilir yani, kilo doğurganlığı da düşürebiliyor. Sağlığın için kilo vermelisin. Kilo birçok sağlık problemine sebep oluyor. Ben de bir şey olmaz diye diye 110 kg oldum. Boy 1.64. Hatta aşırı kilo boyumu da 2 cm kısalttı galiba. Şimdi boyum 1.60 gibi bir şey. Kilo verme tavsiyeleri verebilirim.
19 Yorumla
Soran+1 yılKaç kilo verdin
- +1 yıl
Senin sağlığını bozmadan Sana kilo verdirecek yol şudur:
1. Paketlenmiş gıdalardan uzak dur. Asla yeme. Tadımlık bile. Çikolata dahil. Avmlerdeki dondurmayı bile.
2. Günde bir çay bardağını geçmeyen ev yoğurdu hariç yoğurt dahil süt ürünleri tüketme. Ev yoğurdundan yayla çorbası yapabilirsin. Peynir asla tüketme mesela.
3. Sabahları aç aç ise gitme. Bir tane haşlanmış yumurta bile olsa ye. Kahvaltıda asla poğaça tüketme. Akşamları da. Bunlara diğer hamur işleri dahil. Hamur işini tüketeceksen gün içerisinde tüket.
4. Akşam altıdan sonra açlıktan uyuyamazsan bile ağzına hiçbir şey sokma.
5. Aynı şeyden çok yeme.
6. Günde en az 2 en çok 3 öğün ye ve her öğünün bir yumruğun kadar olsun.
7. Hobiler edin. İş çıkışı yürüyüşlere çık.
Başta zorlanacaksın ama alıştıktan sonra yeniden doğmuş gibi olacaksın. En fazla ama en fazla 1.5 sene sonra bir gram fazla kalırsa gel yüzüme tükür. Üstelik çok sağlıklı zinde hissedeceksin Allahin izniyle. Ama tek zorluk iradene sahip çıkman ve kendini başka şeylerle oyalaman.
- +1 yıl
Ha bir de iyi ki aklıma geldi, mesela yemek yiyorsun ya uzun uzun çigneye çiğneye ye yemeği hemen bitirme. Bu da sofradan karnın gözün tok kalkmana vesile olur. Hızlı yeme yani. Tabi ki tatlı vs tüketmiyorsun. 2 haftada bir kase sütlaç hariç.
Kendin ve sağlığın için bu kadar fedakarlığı da yap yani. - +1 yıl
Senin vücudun değerli afedersin bir çöp kutusu değil ve fazlalıklara yer yok. Kendine saygısı olan bir kadının önce bedenine saygısı olmalı. Bedenine saygısı olmayan bir kadın psikolojik olarak yıpranmıştir önce psikologa gitmeli. Kim ne derse desin aşırı kilo kapitalizmin bir dayatması ve normalleştirilemez. Bir sağlık sorunudur ve müdahale edilmesi gerekir. Bunu sadece yaşayan bilir.
Soran+1 yılSy çok tsk ederim ne kadar güzel uzun uzun yazmissin
Erkeklerden bıkmış sıkılmış evliliğe karsı olan kadınlar toplasmıs buraya nerde sorunlular var dertlililer , insan sizi dikkate alsa erkekten nefret eder kafayımı yediniz, herkes sizin gibimi mutsuzmu sanıyorsunuz , genelleştirmeyi bırakmadıgınız sürece böyle özgürlük adı altında tat dediğiniz seyleri yasar kalırsınız sanki yanlız olmak başarı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden kilo vermek yerine, insanlara vermeyi deniyorsun. Kaçtır yazıyorsun kamudaki evim var arabam var 2 3 kişiyle sevisiyorum diye.
18 Yorumla
Soran+1 yılAbone bbrn şok
Cevap sahibi+1 yılNiye şok? Yaptığın bu yani ne istiyorsunki
Soran+1 yılNe yapayım peki bak seni en iyi cvp sectim
Cevap sahibi+1 yılYani sen ve hayatını biraz tanımam lazım. Onna göre biraz yön verebiliriz. Teşekkürler bu arada.
Soran+1 yılBen takıntılı ama takintilihini biraz azaltmış biriyim
Cevap sahibi+1 yılYakından ve detaylı konuşalım. Takip et beni
Cevap sahibi+1 yılYa nereye gidiyorsun. Hesap silip gitmek ne demek ya?
Cevap sahibi+1 yılYa sana demiştim mesaj atamayamiyabilirim diye. İyi eğlenceler dedin. Nereye gidiyorsun öyle ya. Çabuk aç şu tlgrm hesabini
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
84Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYanlış değil.
00 Yorumla
+1 yılBence dogru insan cikmiyor karsina insanlar ne yazikki fiziki ozelliklere bakiyor ve bundan kaynakli da istemiyor istersen sana 3 ayda 30 kilo vermis biri olarak tavsiyeler verebilirim abla, ama benim dusuncem umursama bunlari 1 kere denemissin olmamis 2. Deneme icinde cok ugrasma ne guzel hayatini kurmussun tadini cikar 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılTüyo alablrm
Güzellik & Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. Sağlığın için kilo vermen gerekiyrosa ver ama sırf birileri beni beğensin evlensin diye öyle şeylere girme. Doğru olan seni sen olarak seven kişi ile evlenmen, dış görünüşün ile değerlendirerek evlendiğin kişi ancak sana zulüm olur. Ayrıca evliliğe odaklama hayatını evlenmedend de yaşayabilir insan.
20 Yorumla
+1 yılbenim eski eşim 150 kiloydu. hiç sorun yapmadım. farklı sebeplerle boşandık. 87 KG benim için zayıf bile. İsterseniz evlenebilirim sizinle. Evim yok boşanırken onu satmak zorunda kaldık. Ama iyi bir işim ve atvm var.
14 Yorumla
Soran+1 yılHangi şehir isin ne çocuk var mı
- +1 yıl
Yozgatta oturuyorum. Üniversitede teknikerim. 11 yaşında kızım var velayeti bende ama samsunda halasında duruyor. Ortaokula samsunda yazdırdım.
Soran+1 yılYas kac
- +1 yıl
yarın 50'ye giriyorum.
kilo vermek zor bir şey degil duzenli spor ve diyetle zayıflarsın spor salonuna yazıl canını sıkma
15 Yorumla
Soran+1 yılYazilcam evde de diyet yapcam
Soran+1 yılKim benle gelir
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsun
- Güzellik & Bakım konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılcok fazla kilolu degilsin istersende kilonu verebilirsin kendi moralını bozma sadece yapacagın öglen yemegini ye aksam bi tas corba ic sabah hafif bi kahvaltı tamamdır alıstır saret hic bisey yapmadan 5 kılo rahat verirsin
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılKilolu kadında sevilir sen önce kendinle barışık ol kendini sev
19 Yorumla- +1 yıl
Nerdensin ben Ankara
Soran+1 yılBende
- +1 yıl
Konuşmak istermisin?
Soran+1 yılNe konuscaz
- +1 yıl
Ankara dayız ikimizde belki ortam olur tanışırız
- +1 yıl
Ne dersin?
Soran+1 yılBekarmsn
Soran+1 yılNe iş yaparsin
- +1 yıl
Konuşalım işte burada mı yazalım
- Güzellik & Bakım konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılBence kilo ile alakalı değil nasip. kısmet bu işler
16 Yorumla
Soran+1 yılYani nasipse olur diyorsun
- +1 yıl
Neden gizlisinki böyle olunca nasip nasil bulur seni
Soran+1 yılBurdan mi bulacak peh
- +1 yıl
Nerde ne zaman nasip seni bulur bilemezsinki
Soran+1 yılBulmadı 3 yildir
- +1 yıl
Hayirlisi olsun
+1 yılBir kere boşanmışsın afedersin de derdin ne niye yine başını yakıyorsun kardeş deli misin?
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏 özgürlüğün keyfini yaşa
Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. evet boyuna kg fazla.. yani imkanların olması iyi ama yinede bir yere kadar olacaktır... 20-25 kg verebilsen gayet iyi olur.. aslında sağlığın için lazım en başta
10 Yorumla
+1 yıldiyetisyen destek al. spor samoluna git. kilon çok fazla. bunu sağlık için yap kendşin için yap kendine özen göster
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılBu konudan muzdaripsen yapabileceğin şey şey çok basit. Kilo vermek bacımsu 🍕
16 Yorumla
Soran+1 yılSen evlmsn
- +1 yıl
Değilim
Soran+1 yılBacım demen iyi
- +1 yıl
Ne diyebilirim başka 🐣
Soran+1 yılÇok tatli
- +1 yıl
Tişikkirlir sipirmin 🍕
+1 yılİşin var gücün var kendine ve artı keyfine bak yap sporunu gel kendine yasa bu hayatı tokmakciya ne gerek var
10 Yorumlakilolularda evleniyor o bahane kimseye göre değişme doğru kişiyi bulmaya çalış ama tam çöz insanların çıkarları vardır çıkarına bakman lazım
10 Yorumla
+1 yıl10 kilo versen de 40 kilo versen de bunu şart olarak gören biri ile evlenmek intihardır senin kalbini değil de bedenini sevicek birini sıkılınca yine seni aldatıcak üzücek
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklsn
- Güzellik & Bakım konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılKilon fazla sagligin icin sorun ama evlenmek icin degil bosanmişsin o zaman nasil evlendin evlilik istiyon niye bosaniyon
10 Yorumla
+1 yılValla bana kalırsa anlattığına göre gayet iyisin yani ben beğenirdim ama zevk meselesi tabi kimisi zayıf kadınlardan hoşlanır
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 400 cevap paylaştı. Saglik problemin yoksa takil ama korkulcak kadar degil kilo balik etli seven bi dunya erkek var ya
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. Erkekler boya kiloya o kadar takılmaz evlilikte. Gezmek eğlenmek istediği kadında öyle özelliklere dikkat eder.
10 Yorumla
+1 yıl100 kilo olup evlenen kadınlar da var. Yani bu biraz cidden şans işi
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. yaw boşanmış kurtulmuşsun napacan evlenip? ekonomik özgürlüğünün tadını çıkartsana ye iç gez tatile git arkadaşlarınla keyfine bak. 100gr sosis için koca bir öküz çekilmez ki
12 Yorumla- +1 yıl
İç sesim 🤣
- +1 yıl
Güzellik & Bakım konusunda 472 cevap paylaştı. Biraz kilo versen ii olur yüzün ortaya cikabilir
10 YorumlaSeni sevecek birisini bulman önemli. Gerisi fasa fiso
10 YorumlaKilo ver bence hemde sağlık açısından. Bende spora yazıldım. Hayatın her yerine dokunuyor spor
10 YorumlaAllahtan gelen her türlü olumlu ve olumsuz herşeyi göz ardı edemeyip bahane üreterek karşı gelen kimlerse bırak onlar utansın , güzellik göreceli bir durumdur, insanlık vicdan ve o vicdanda allah korkusu olmadıktan sonra saraylara sultan olsan ne yazar, şimdiki evlilikler bile laylaylom olmuş almış başını gidiyor, var mı öyle karşılık beklemeden saygı içinde geleceğe yönelik hayat yaşamak isteyen hatun kaldımı bulursam mumyalayıp baş köşeye koyacam yeminle 💗🙏🌹
00 Yorumlaspora gidebilirsin, ciddi bir şekilde çalışsan 5-6 ay gibi kısa bir sürede kilo verirsin, fitness gerçekten kilo alma kilo verme yönünden etkili bir de vücudun şekillenmeye başlar duacı olursun bana
00 Yorumla
+1 yılKilondan dolayı rahatsız oluyorsan spora başlayabilirsin kilondan dolayı da seni seven olmuyor diye düşünme bence seni seven her halinle sever dış görünüş de bir yere kadar solup gidiyor belli bir süreden sonra
10 Yorumla
+1 yılKiloyla alakası yoktur.
Seni taşıyamayacaklarını düşünmüşlerdir:)01 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir espriydi
Araba ile kilon ne alaka 😂 arabandan daha mı ağırsın hahahahsd
02 Yorumla
Soran+1 yılGit o beynini değiştir emi güzel kuzum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilo vermelisin ama bunu biriyle evlenmek için değil kendin için yapmalısın.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVerici tipli değilsin o yüzden kimse yanaşmıyor akıllı kadınlar sevilmez
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 685 cevap paylaştı. :D Kilo verebilirsin mesela :D 30 kilo kadarcık :D :D
06 Yorumla
Soran+1 yılIns
Soran+1 yıl8 5
Soran+1 yılGol kenarı var
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kilo ver biraz dikkat et kendine.. yoksa evlenicek olan çıkar ama sende begenmezsin
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılYani eksik den ziyade eksikligini görmeyecek tarzda birini bulman gerek.
00 Yorumla Bence boşanmış kadına daha çok cinsel anlamda yaklaşılıyor ondan olabilir senin durumunda
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılBi tane flört bul seni hem motive etsin hem psikolojik olarak destek olsun
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOha sen deli misin, çok dolgun ve seksi olmalısın aşırı severim
00 Yorumla sen rahatsiz oluyorsan kilo verebilirsin hayatim ama bence gayet guzelsin onu bil hic kimseye ihtiyacin yok erkeklere zaman ayirma ve ileri adim bas
10 Yorumla
+1 yılWalla kilolu olup yüzü öyle guzek olmayan çok cewremde ewlnen var ben ewlenmedim kisayim ben 150 boy 50 kilo onlar ewlndu
11 Yorumla- +1 yıl
Seni çeyrek porsiyonsun çabuk bitersin diye evlenmiyorlar
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKilo verebilrisin bence başkaları için değil kendi sağlığın için kararlarını ver.
04 Yorumla
Soran+1 yılIns biraz iradesizim
- +1 yıl
insülin direncine ve tioidine bakıldı mı?
Soran+1 yılInsulin direnci sinirda
- +1 yıl
şimdi çıkmam gerekli akşam müsait olursan destek olmaya çalşırım.
+1 yılÜzülme beterin beteri var. Biraz kilo verirsin olur biter.
01 Yorumla
Soran+1 yılBeteri mesela?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle evlenilir çok net.. Kilo vermek istiyorsan da çok kolay..
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Cevap sahibi+1 yılÖzelden söylerim 180 kilodan 105 kiloya düştüm :)
Soran+1 yılburada sole
Cevap sahibi+1 yılgüzelce yapıcı seviyeli sohbet etsek ne olur ki senin çok iyi olman için buyrda parazit çok
Gizli Üye(36-45)+1 yılSpora yazılıp diyet yapıp külturel anlamda sosyalleşirsen zevkte almaya başlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılIns
Cevap sahibi+1 yılİnş. Olmaz bu işler yapmazsan kaldırmazsan mabadını istersen hatim indir bi işine yaramaz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen inanamıyorum insanlar kiloyu neden sıkıntı eder
04 Yorumla
Soran+1 yılBende
Cevap sahibi+1 yılValla ben hep kilolu bayanlara karşı bir ilgim var ama çoğu kişi nedense istemez kiloluyu
Cevap sahibi+1 yılYa aslında kadın dediğin etli olmalı zayıf ne öyle kemikleri sayiliyor
Cevap sahibi+1 yılKeşke kkonusaabilseydik
+1 yılŞimdi şişkoluğunu boşanmışlığa niye lanse ediyorsun, ikisi farklı durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDediğin gibi güzelsen ve ciddi bir ilişki arıyorsan yaz.
015 Yorumla
Soran+1 yılGüzel ama kilom var
Cevap sahibi+1 yılÇocuk sahibi olmana engel mi?
Soran+1 yılDegil
Cevap sahibi+1 yılwww.instagram.com/tipik_yozgatli
Yazar mısın?
Soran+1 yılNe iicn
Cevap sahibi+1 yılTanışmak için kısmet işleri nereden ne çıkar belli olmaz. Sanal ortamdan biriyle tanışıp evlilik yapmak son zamanlarda baya arttı. Neden olmasın diyorum.
Soran+1 yılBurdan yaz necisin ne iş yaparsın
Cevap sahibi+1 yılÖzel bir şirkette ölçme değerlendirme bölümünde çalışıyorum ya sen ne iş yapıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'da yaşıyorum ve iş yerim İstanbul çekmeköyde
Soran+1 yılHangi şehir bekarmsn neden ben
Cevap sahibi+1 yılSakarya üniversitesi mezunuyum
Cevap sahibi+1 yıl1,79 boyunda 75 kiloyum ve 37 yaşındayım
Soran+1 yılBen istemiyorum gelmeem
Cevap sahibi+1 yılKilo almaya sonradan mı başladın yoksa hep kilo sorunun var mıydı?
Cevap sahibi+1 yılSen nerede yaşıyorsun?
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1,80 boyunda 75 kilo 38 yaşında bir abi var aranızı yapayım mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılKim o
Cevap sahibi+1 yılFit biri kilolu istermi bilmiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇalıştığım yerde 120 130 kilo kız var kız yakında evlenecek nasip işleri bunlar
02 Yorumla
Soran+1 yılOylemi
Cevap sahibi+1 yılEvet ki kız normalde 140 kiloymuş işte sevgilisi o zamandan beri var. Kız ameliyat geçirdi mide ameliyatı neyse adam bu haliyle seviyor.(adam ameliyat ol falan dememiş, kız zayıflamak istediği için oldu)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimin hakkını yiyorsun sen evlenmişsin daha niye evlenemiyorum diyorsun. Biz ne yapalım. Bırak bekarlar evlensin. Yol aç onlara.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLa evlenmissin iste hala evlilik olmuyor ne demek
06 Yorumla
Soran+1 yılBosandim
Cevap sahibi+1 yılEvlilik olmuuyor demissinde samki hic evlenmemis gubi yazmissin 1 kere evlenen yine evlenir
Soran+1 yıl3 yıldır evlenmedim hala çocuk ta yok bunaldım
Cevap sahibi+1 yılNe guzel sonucta evlenmissin sen
Soran+1 yılAma bosanandim zor
Cevap sahibi+1 yılBak erkekler kiloya bakar derlerdi ama kilon fazka oldugu halde evlenmissin? Erekkler neden secici degil anlamiyorum
+1 yılMaalesef erkekler dış görünüşe biraz fazla önem veriyor
10 Yorumla
+1 yılKilo biraz ölçüt olabilir bu konuda ama sen de kendini belli et dışarıya karşı buradayım de
10 YorumlaKontrollü kilo verebilirsin öyle aman aman bir kilon yok neden sevilmeyesin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence iyi birisin kilo sorun değil bence ama zayıflamayı denesen
10 YorumlaZayıflarsın çok zor değil
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılTakılma unlara bak keyfine seni beğenmeyen sana değer vermeyen uzasın gitsin kiloyla alakalı olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin gerisini boş ver
- +1 yıl
Kilolu sevgilim oldu istersen dürüstçe yorumlayabilirim seni
+1 yılBu yaştan sonra ne evliliği ablacım ya nasip kısmet bu işler
04 Yorumla
Soran+1 yılNe varmış yasimda
- +1 yıl
Birsey yok da yani biraz ağır ol akışına bırak sıranı savmışsın zaten
Soran+1 yılNe alakası var çocuğum yok çocuk istyrm
- +1 yıl
Herkesin biyolojik cocugu olacak diye bir şey yok illa olsun deseydin önceki evliliğinden yapardın heralde
+1 yılNeden zayıflsmıyorsın yasın genç daha
10 YorumlaSeni kabulleneb öyle kabullensin ba
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 432 cevap paylaştı. Kilonla da seçebilirler seni
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Boşanmış bir kadınım, kilomdan dolayı evlenemediğimi düşünüyorum. Yanlış mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler