o zamaaann önce makyaj bazıyla başla ki fondöten vesaire daha pürüzsüz dursun, sonra göz makyajı yapacaksan onu hallet ve sonrasında cilt makyajına geç. gerisini kafana göre yaparsın.
evet yeterli makyaj bazı olarak Maybelline-Baby Skin veya Wet N Wild İmpossible Primer alabilirsin ikisi de gayet güzel. Bence cilt makyajı için ağır ürünler kullanma cildin çok sorunlu değilse CC/BB krem kullanabilirsin, Farmasi'nin BB kremi gayet başarılı akne vesaire yaptığına şahit olmadım. Missha BB krem de güzel. Kapatıcı olarak Essence veya Maybelline-Eraser. Rimel olarak Lash Sensational veya Sky High, ikisi de mükemmel. Eyeliner olarak Beaulis'in yeşil eyelinerını bile kullanabilirsin. Far paletlerinde Revolution aşırı başarılı. Allık olarak Revolution-Mousse köpük allıklar gayet güzel. Highlighter Revolution veya Wet N Wild'ı tek geçerim. Dudak kalemi olarak Essence ve Flormar kullanıyorum renk çeşitliliği, yapıları ve kalıcılıkları güzel. Ruj sevmiyorum :( Tint ve gloss kullanıyorum. Avon'un dudak yağı çok iyi, Golden Rose'un Nude Look glossu da gayet güzel. Tint olarak Flormar kullanıyorum dolma vs yapmadı. Kontür olarak Sglam. Makyaj sabitleyici olarak LYKD.
kombinlik kıyafet ımmm tarzını bilmiyorum ki :/ oje olarak jel görünümlü ojeleri çok seviyorum Pastel-54, Pastel-88 bunlar çok şirin duruyorlar bence. Bordo istersen Flormar-352. Başka renkler istersen yine bu markalar ideal bence
Kızlar Ne Diyor
Sen bi erkeksin erkek olarak davran
Niye ki zorunda mıyım
Cinsiyetin erkek değil mi? Yanlış mı seçtin?
Erkek ama kadınsı görünmeyi sevmiyorum ben
o zamaaann önce makyaj bazıyla başla ki fondöten vesaire daha pürüzsüz dursun, sonra göz makyajı yapacaksan onu hallet ve sonrasında cilt makyajına geç. gerisini kafana göre yaparsın.
Hiç malzemem yok şu an ama önerdiğin bir malzeme var mı?
Tabii ki. Ne kadar bütçe ayırabilirsin?
5000 tl den az olsa iyi olur. Gereken tüm malzemeler için.
Yeterli mi bütçe?
evet yeterli
makyaj bazı olarak Maybelline-Baby Skin veya Wet N Wild İmpossible Primer alabilirsin ikisi de gayet güzel.
Bence cilt makyajı için ağır ürünler kullanma cildin çok sorunlu değilse CC/BB krem kullanabilirsin, Farmasi'nin BB kremi gayet başarılı akne vesaire yaptığına şahit olmadım. Missha BB krem de güzel.
Kapatıcı olarak Essence veya Maybelline-Eraser.
Rimel olarak Lash Sensational veya Sky High, ikisi de mükemmel.
Eyeliner olarak Beaulis'in yeşil eyelinerını bile kullanabilirsin.
Far paletlerinde Revolution aşırı başarılı.
Allık olarak Revolution-Mousse köpük allıklar gayet güzel.
Highlighter Revolution veya Wet N Wild'ı tek geçerim.
Dudak kalemi olarak Essence ve Flormar kullanıyorum renk çeşitliliği, yapıları ve kalıcılıkları güzel.
Ruj sevmiyorum :( Tint ve gloss kullanıyorum. Avon'un dudak yağı çok iyi, Golden Rose'un Nude Look glossu da gayet güzel. Tint olarak Flormar kullanıyorum dolma vs yapmadı.
Kontür olarak Sglam.
Makyaj sabitleyici olarak LYKD.
trollsen çok üzülürüm :/
Trol degilim tabiki
Ama çok teşekkür ederim ☺️☺️☺️💅💅💅💅
Bunların hepsini hafta sonu alıcam muhtemelen
Çok iyi bir insansın yaa çok sağol☺️☺️
rica ederim çok sevindiimm <3 aa kaş sabitleyicisi olarak Note-Brow Master Wax kullanıyorum güzel tutuyor
Normalde çoğu insam beni yargılıyor internette ama sen destek çıktın çok sağol.
ne demek rica ederim, herkes istediğini yadırganma düşüncesi olmadan yapabilse keşke. yapmak istediğin şey kötü bir şey de değil yani
Evet keşke herkes senin gibi düşünse ya 😕
kombinlik kıyafet ımmm tarzını bilmiyorum ki :/ oje olarak jel görünümlü ojeleri çok seviyorum Pastel-54, Pastel-88 bunlar çok şirin duruyorlar bence. Bordo istersen Flormar-352. Başka renkler istersen yine bu markalar ideal bence
old money tarzını erkeklere çok yakıştırıyorum bu arada, göz atabilirsin
Bordo bayılıyorum ya. ama senin dedigini ilk defa duydum bakim bi internetten
Bakayım internetten dediklerine bi dakika
Work wear tarzı da iyi
tamaamm
minimalist de giyinebilirsin ona da göz at
Hmm evet çok tatlı. Ama ben daha çok feminen takılıyorum ojeye de bakim
Evet work wear tarz ı beğeniyorum
anladımmm tamamdır
Ojeler çok tatlıymış sanırım dedigin oje numaralarını bir yere yazsam iyi olur kesinlikle almalıyım.
çok sevindiim <3 güzel günlerde kullan şimdiden
Feminen kombin olarak senin tercihin nedir peki daha çok onu yapmaya calisayim ozaman
Çooook teşekkür ederim dediklerinin hepsini temin etmeye çalıscam umarım hepsini alabiliirm.
Sana da iyi günler dilerim.☺️💅💅💅
clean girl, old money, Y2K, basic vs.. ben her tarzdan kombinler beğenebiliyorum tek şeye odaklı değilim pek yardımcı olamam buna :/
Umarım alabilirsiinn <3 Çok iyi günler diliyorum
Anlıyorum genede sagol kız gibi görünmem için pek cok konuda yardımcı oldun. Çoğu insan bunları bile yapmaz çok teşekkür ederim ☺️💅💅
ne demek <3<3<3 ekle istersen beni yardım istediğin konularda yardımcı olabilirim
Tabiki çok iyi olur.☺️
İzle youtubedan
Youtube genellikle sponsorlu oneriler veriyorlar. pek güvenemiyorum ya
Sıralama değişmez bütçene uygun ürünlerle yaparsın
Sıralama fark etmez mi?
Fondöten sürmeden allık sürülmez mesela
Anladım.
Alırsam malzemelerimi denicem