Güzellik & Bakım Kese hangi aşamada yapilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben önce vücudumu temizliyorum peeling sonrasi banyoda o ara iyice buharlastiktan sonra kese yapiyorum. Siz nasil yapiyosunuz? Nasil yapmak gerekir? Güncellemeler+1 yıl .. Kese hangi aşamada yapilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Vücudun iyice yumuşar o zaman kese yaparsın gadası 0 0 Yorumla
siyjesiieb Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl İyi peeling kararmayi da önlüyor he 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen kese yapiyomusun Yorumla siyjesiieb +1 yıl Evett kanka Yorumla Soran +1 yıl Nasil yapiyosun Yorumla siyjesiieb +1 yıl Senin yaptığın gibi işte Yorumla
Ferahxy Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 764 cevap paylaştı. Aynen 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3,1b cevap paylaştı. İlk aşamada 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Vücut önce iyice buharlasmali bence Yorumla Culdesac +1 yıl Bence de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vücudun iyice yumuşar o zaman kese yaparsın gadası
İyi peeling kararmayi da önlüyor he
Sen kese yapiyomusun
Evett kanka
Nasil yapiyosun
Senin yaptığın gibi işte
Aynen
İlk aşamada
Vücut önce iyice buharlasmali bence