İyi akşamlar... Diğeri... Yüzü güzele 3 günde doyarsın huyu güzele doyamazsın ❤️ Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza göz rengi saç rengi mühim değil... (:
Bunun bir çok nedenleri var ki tek bir şey de sınırlama yaparak evleneceğim kişinin nasıl birisi olmasını istediğimi sınırlayamam yani o insanı tanıdıkça uygun olup olmadığını anlayabilirim şimdi sarışın mavi gözlü fiziği şöyle olsun böyle olsun diyebilirim ama öyle bir zaman gelir ki karşına öyle bir insan çıkar ki senin bütün kriterlerini altüst eder O yüzden net bir şey konuşmak istemiyorum sadece saygılı vicdanına namusuna düşkün Müslüman olsun namaz kılsın yeter önceden ben namaz kılan birisiydim yakın zamanda tekrar başlayacağım Allah izin verirse,
evleneceğim kişinin nasıl göründüğü önemli değil ben sevdiğim kadının fiziğine ya da güzelliğine bakmıyorum.. karakteri sağlam olmalı eğlenceli komik olmalı bir de benden yaş olarak büyük ve anaç olmalı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Evleneceğim kişi için nasıl biri mi olmak isterim, evleneceğim kişi nasıl biri olsun mu isterim? İkisi baya ayrı şeyler çünkü ve soruyu okuyunca ilki gibi anladım ben
Kalbi temiz sevgi dolu olsun isterim beni her halimle sevecek ve anlasın isterim Güven koksun isterim Güzelliği belli bi zaman sonra son bulur her insanın Ama anlayışlı ve sevgi dolu bi insan yaslansa bile bu duyguları körelmez