Güzellik & Bakım Duştan sonra ne yaparsınız? Afrodit429067 Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor Podyumdaymısım gibi yürürüm 💄sinir stres herşeyi alır Güncellemeler+1 yıl süper soru seçilmesindeki amacı çözmeye çalışıyorum Duştan sonra ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
BEAUTIFULVICTIM Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Yeni yıkanmış ulviliğiwww.google.com/imgres 0 1 Yorumla BEAUTIFULVICTIM +1 yıl https://images.app.goo.gl/g23NFWADM1r6oTjh9 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Giyiniyom hemen. 2+1 (1+1 gibi) evde 6 kisilik bir ailede baska sansim yok. 2 4 Yorumla Afrodit429067 +1 yıl 8 kişilik aileyiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ev? Yorumla Afrodit429067 +1 yıl Evet evde 8 kisiyiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ev buyuk mu yani 2+1 3+1? Yorumla
Krl_77 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Valla bian önce kurulanıp hayatıma kaldığım yerden devam etmek isterim ama o kurulanma safası işkence gibi gelir 1 0 Yorumla
millamasyon Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Üşümemek için lahana gibi kendimi sarıyorum... 1 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl sıkı giyinip bilgisayar başına otururum fazla sürmez uyku basar kısa bir uyku çekerim 1 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 481 cevap paylaştı. bornozla oturur bır sure pc basında kurumayı beklerım 1 0 Yorumla
maviasil Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bolca kremlenir, yumuşacık olurum... Hafif bir müzik ve bitki çayı eşliğinde en sevdiğim kitabımı aralarım...📚 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne yapacağım hemen üstümü giyinirim Ama birçok kız 20 yaşında olmasına rağmen 40 yaşındaki sevgilisiyle sanal Yaşar değil mı 0 0 Yorumla
normleader Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Duş sonrası yüz için maske uygulamasi sonrasi c vitamini serumu uygularim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bornozla uyumak kalp ben 😂😂 5 3 Yorumla Alemdaralii +1 yıl sonra bi daha duş 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Alemdaralii yav ne alaka direkt öyle uyuyorum 😂 Yorumla Alemdaralii +1 yıl Ah ah biz erkekler öyle uyuyamıyoruz işte, bize diyor ki sen öyle yatacak, o zaman alacak bi daha dujjj 🤣 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Keyif kahvesi iyi gider 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Saçlarımı kurular yatağımda dinlenirim 1 0 Yorumla
Levi01adana Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kurulanirim. Bir süre bornozla yatarım 1 0 Yorumla
CanEzel22 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Duştan sonra hemen giyiniyorum. Stres alıyor gerçekten. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 966 cevap paylaştı. Cilt ve saç bakımı yapar keyif kahvemi içerim💅🏼 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Neden duş yaptığıma bağlı 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 995 cevap paylaştı. gözleri kıpkırmızı olur onun geçmesini beklerim 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Dans ederim 1 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. aynı karşısı kilo inceleme 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Uyurum 1 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı. haa nıyekı 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. giyinirim :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Yeni yıkanmış ulviliği
www.google.com/imgres
https://images.app.goo.gl/g23NFWADM1r6oTjh9
Giyiniyom hemen. 2+1 (1+1 gibi) evde 6 kisilik bir ailede baska sansim yok.
8 kişilik aileyiz
Ev?
Evet evde 8 kisiyiz
Ev buyuk mu yani 2+1 3+1?
Valla bian önce kurulanıp hayatıma kaldığım yerden devam etmek isterim ama o kurulanma safası işkence gibi gelir
Üşümemek için lahana gibi kendimi sarıyorum...
sıkı giyinip bilgisayar başına otururum fazla sürmez uyku basar kısa bir uyku çekerim
bornozla oturur bır sure pc basında kurumayı beklerım
Bolca kremlenir, yumuşacık olurum... Hafif bir müzik ve bitki çayı eşliğinde en sevdiğim kitabımı aralarım...📚
Ne yapacağım hemen üstümü giyinirim Ama birçok kız 20 yaşında olmasına rağmen 40 yaşındaki sevgilisiyle sanal Yaşar değil mı
Duş sonrası yüz için maske uygulamasi sonrasi c vitamini serumu uygularim
Kahve yapar keyfine bakarım
Yabanci slow muzik dinlerim
İlk başta soğuk suyla yüzümü yıkarım
bi sade turk kahvesi teklerim
giyinirim (olması gereken)
Uyumak ya da bakım yapmak.
Bornozla uyumak kalp ben 😂😂
sonra bi daha duş 🤣
@Alemdaralii yav ne alaka direkt öyle uyuyorum 😂
Ah ah biz erkekler öyle uyuyamıyoruz işte, bize diyor ki
sen öyle yatacak, o zaman alacak bi daha dujjj 🤣
Aynada bakarim kendime
Kurulanma giyinme
Uzatırım ayaklarımı filim izlerim
Kremleniriz miss. 🌸
Oturur televizyon izlerim nabaym
Keyif kahvesi iyi gider
Dinlenir üstümü giyerim
Saçlarımı kurular yatağımda dinlenirim
Kurulanirim. Bir süre bornozla yatarım
Kurulanıyorum yoksa başım ağrıyor
Duştan sonra hemen giyiniyorum. Stres alıyor gerçekten.
Dans ediyorum 10 dakika gibi gkfkmgkgk
Kurulanip üzerimi giyerim
Cilt ve saç bakımı yapar keyif kahvemi içerim💅🏼
seks yaparim yine duş alirim
Öylece yatarım sonra usurum kalkarim
Neden duş yaptığıma bağlı
Kurulanırim 🤣🤣
gözleri kıpkırmızı olur onun geçmesini beklerim
Banyoyu temizlerim
Karnımı doyururum😄
Giyinmeden önce kahvemi içerim
giyinirim