Güzellik & Bakım Duştan sonra ne yaparsınız? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Yapay Zekaya Sor İnsan mayışıyor. Sizde mayışır mısınız? Güncellemeler+1 yıl Duş almak çok güzel. Allah susuz bırakmasın😄 Duştan sonra ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Duş aldıktan sonra sigara yakarım sonra da kahve içerim 0 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 556 cevap paylaştı. Yani özel bir şey yapmam zaten hergün duş alıyorum, benim için beş dakikalık sıradan bir aktivite 1 0 Yorumla
Berserk34 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Yalnızsam bir Türk kahvesi yapar ayaklarımı uzatır, kahvemi içerim. 1 0 Yorumla
Oyunadamı4 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ben duştan çıkmadan önce ayaklarımı soğuk su ile yıkarım. Fazla sıcak su ile de duş almam. Çıkınca da mayışmam 0 0 Yorumla
RememberUS Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Ben de mayışma daha çok duş sonrası çektiğim fönden sonra oluyor 0 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Bende de Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ben mayışmamak için duşun sonunda soğuk suyu başımdan aşağı döküyorum 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oturur rahatıma bakarım duş çok keyif veriyor be 😏 beni de Mayıştiriyor 0 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Mayışmak nedir ya uzandıgım yerde kalıyorum üstümü örtenim yok mk 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Bornozumu giyer uzanirim, kendi kendine kuruması hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Tabikid kahve koyup müzik açıp ayaklarımızı uzatıp oturuyoruz. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Genelde giyinir ve uyurum ama bazen de duş alıp konuşurum.. 0 0 Yorumla
bbirkadınn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Benim de uykum kaçar genelde. Ama çok rahat uyunur. 0 0 Yorumla
lead07 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çıplak uyumayı seviyorum duştan sonra. Temiz doğal hissettiriyor. Ama ayda yılda bir yaparım 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 748 cevap paylaştı. Uykum geliyor, bazen uykuya daldığım oluyor duştan sonra. 0 0 Yorumla
35-ÇILGIN-_-ADAM-35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Daha da çok enerjik oluyorum ben daha çok ve bi kaç saat şu an olduğu gibi bornoz ile duruyor um 0 0 Yorumla
MorettiMichael Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Soğuk duş al finalde bir şeyin kalmaz 0 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Usurum oyle Yorumla MorettiMichael +1 yıl Tam tersi ateş gibi oluyor 😉 Yorumla
visualsutdio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Sevdiğim kadından masaj beklerim okşanmak 0 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl NEREne Yorumla visualsutdio +1 yıl O da bende kalsın Yorumla
Rabia4ad Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bornozla gezerim evde 1 1 Yorumla hayyambukowski +1 yıl Güzelmiş Yorumla
hayyambukowski Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Su içerim ya da varsa bi şweps :) 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Serilir yataga uzanirim 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bornozla keyif yapiyorum 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Ayak parmaklarımı sayarım 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güzel bir kahve sigara 0 0 Yorumla
CunnilingusGuy Takip Et Xper 3 Yaş: 90 +1 yıl Sevişmek çok güzel oluyor mis mis 0 7 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Islak islak Yorumla CunnilingusGuy +1 yıl Duşun sıcaklığıyla, mis gibi kokarken o yumuşacık olmuş teni hissetmek… Ne kadar da güzel söyledin “ıslak ıslak” Yorumla CunnilingusGuy +1 yıl Sen ne yapıyorsun duştan çıkınca? Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Saçımı kuruturum.😅 Yorumla CunnilingusGuy +1 yıl Erkeğin kurutsa tarayarak, şefkatle. Güzel olur muydu? 😅 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Olurdu Yorumla CunnilingusGuy +1 yıl Sonra masaj yapsa hoş kokulu bir tütsü yakıp… Yorumla
Yaşamakistemiyorm Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 399 cevap paylaştı. mayışıyorum. 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 457 cevap paylaştı. Evet aynen 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. kahve içerim 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ekstra bakımlar 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 328 cevap paylaştı. Kahve keyfi 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kahve. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Uzanırım iyi geliyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Duş aldıktan sonra sigara yakarım sonra da kahve içerim
Yani özel bir şey yapmam zaten hergün duş alıyorum, benim için beş dakikalık sıradan bir aktivite
Yalnızsam bir Türk kahvesi yapar ayaklarımı uzatır, kahvemi içerim.
Ben duştan çıkmadan önce ayaklarımı soğuk su ile yıkarım. Fazla sıcak su ile de duş almam. Çıkınca da mayışmam
Ben de mayışma daha çok duş sonrası çektiğim fönden sonra oluyor
Bende de
Ben mayışmamak için duşun sonunda soğuk suyu başımdan aşağı döküyorum
Oturur rahatıma bakarım duş çok keyif veriyor be 😏 beni de Mayıştiriyor
Mayışmak nedir ya uzandıgım yerde kalıyorum üstümü örtenim yok mk
Bornozumu giyer uzanirim, kendi kendine kuruması hoşuma gidiyor.
Tabikid kahve koyup müzik açıp ayaklarımızı uzatıp oturuyoruz.
Genelde giyinir ve uyurum ama bazen de duş alıp konuşurum..
Benim de uykum kaçar genelde. Ama çok rahat uyunur.
Çıplak uyumayı seviyorum duştan sonra. Temiz doğal hissettiriyor. Ama ayda yılda bir yaparım
Uykum geliyor, bazen uykuya daldığım oluyor duştan sonra.
Daha da çok enerjik oluyorum ben daha çok ve bi kaç saat şu an olduğu gibi bornoz ile duruyor um
Giyinir işe giderim.
Soğuk duş al finalde bir şeyin kalmaz
Usurum oyle
Tam tersi ateş gibi oluyor 😉
Sevdiğim kadından masaj beklerim okşanmak
NEREne
O da bende kalsın
Bornozla gezerim evde
Güzelmiş
Uyurum yapacak bişey yokda
Su içerim ya da varsa bi şweps :)
Genelde uyurum ya da düşüncelere dalarım
Serilir yataga uzanirim
Röpteşambırımla takılıyorum.
Üstümü giyerim pijamalarımı
Bornozla keyif yapiyorum
Bir 💦 patlatıp sızarım.
Ayak parmaklarımı sayarım
duştan sonra su tabancası ile oynarım
Aile bireyleri gelene kadar boxerle dolanirim
Çok mayışırım koca ayım ☺️
Aksine canlanıyorum
Yok biz insan değiliz, horrr
Güzel bir kahve sigara
Sevişmek çok güzel oluyor mis mis
Islak islak
Duşun sıcaklığıyla, mis gibi kokarken o yumuşacık olmuş teni hissetmek… Ne kadar da güzel söyledin “ıslak ıslak”
Sen ne yapıyorsun duştan çıkınca?
Saçımı kuruturum.😅
Erkeğin kurutsa tarayarak, şefkatle. Güzel olur muydu? 😅
Olurdu
Sonra masaj yapsa hoş kokulu bir tütsü yakıp…
1 bardak su içerim.
uyurum
Duştan sonra uyurum
Kurulanırım 😁
Uzaniyorum
Şarkı söylerim
mayışıyorum.
Evet aynen
kahve içerim
soğuk duş aldığım için mayışmam biraz zor
Uyuyorum
Ekstra bakımlar