Kalça ve göğüs büyüsün sekillensin istiyorum bunun için salona gitsem faydası olur mu? 166 60 kiloyum ( ne şişko ne kemik gibi değilim yani 55 olsam yeter minnoş gobegim var ) göğsümde 90 di kilo verdim son 2 aydır bı dertten o yüzden küçüldü şu an 80 sanırım. O yüzden musun düşüyor sadece soruya mantıklı öneriler detaylıca yazarsanız sevinirim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kalça içim spor büyütürde göğüslere ailikon dışında bir şey yapılamaz. Spor yapıp yağ oranının düşmesi göğüslerinin azda olsa küçülmesi demek
popo çok küçük değil ama göğsün eskisine göre küçüldü o yüzden 😔90 olsa yeter kilo alamam ideal kilom dayım şu an , göğsün küçülme sebebi ani kilo verdim fazla o yüzden
Ani kilo vermen değil yavaş yavaşta versen küçülürdü. Vücudunun yağ oranı. Ki bu göğüs bölgesindede var. Yağlar gidince gçğüslerinde küçülmüş.
Çok küçük değilse ki sanmıyorum kendinle barışık ol. Çokta kafaya takılacak şey değil
Kilo al ama spor yaparak düzenli beslenerek 👍 o zaman düzgün şekillenir kıvrımlı hatun olursun 🥵💦
Kıvrımlı zaten popo çok küçük değil ama göğsün eskisine göre küçüldü o yüzden 😔90 olsa yeter kilo alamam ideal kilom dayım şu an , göğsün küçülme sebebi ani kilo verdim fazla o yüzden
Hiç tavsiye etmem ne kadar küçük o kadar güzel ve zevkli
Spor meme büyütmez kilo almalısın
popo çok küçük değil ama göğsün eskisine göre küçüldü o yüzden 😔90 olsa yeter kilo alamam ideal kilom dayım şu an , göğsün küçülme sebebi ani kilo verdim fazla o yüzden
Büyük meme hiç iyi bir şey değildir ki
Niye?
80 küçük mu büyük mü benim ölçülerime göre
Sarkar. Taşıması zordur. Giyimini etkiler.
80 gayet iyi bence
Cup ne?
Giyimi nasıl etkiler? Evet 90 kennsarkiyordu sanırım şimdi daha dik ama küçük 😔
Cup ne? Ne demek
Dekolte giysen çok kötü durur. Her kıyafette zorla saklaman gerekir. Rahat hareket edemezsin. Yürürken bile dikkat çeker.
Sütyen etiketine bak 80 in 90 in yanında yazan harf
Ee simdide bakıyorlar rahatsız yapacak bir şey yok istediğimi giyoyorum artık ne giysen bakıyor insanlar
Peki sen bilirsin
Harf yazmıyor 90 beden sutyenlerimi giyiyorum hala ama içi biraz boş gibi kalıyor sanki 80 oldu diye düşünüyorum ,90 kenki sutyenim oluyor yani şu an
Bak bu hali daha iyi işte dik bir de
90dan nasıl o kadar küçüldü ya 😳
Git büyüttür
Ameliyat vs olamam gerek yok doğal yöntemler tercihim
Zor büyür öyle
Şinav cekk