18 yaşındayım orta boylu beyaz tenliyim , yüzüm ve fizigim çevrem tarafından cok fazla begeniliyor , bende kendimi cok begeniyorum ama vucudum ve derim ıstedıgım gibi degil gögüslerimde sarkma var , vucudumun çogu yerinde çatlaklarım mevcut bacaklarım hariç her yerde neredeyse cildim cok beyaz ve hassas oldugu ıcın bazı yerlerimde kararmalar mevcut koltuk altı ve üst iç bacagımda. Bazen cok takmasam da bazen kendımu kötü hissetmemi ve kendımı sevmememi saglıyorlar siz bu konu hakkında ne düşüyorsunuz yorumlarınızı merak ediyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bunlarınnn hepsiii normal kafana takma , bende tam beyaz tenli diyilim ama derim hassas ve hep iz kalıyo zor geçiyo boş ver
Ne yapacaz bu hassas ciltleri :")
VAllah bilmiyorum nerede yaraladığımı bile bilmiyorum , birazcık sürtülse bile iz kalıyo zor koruyorum cildimi
Çatşaktan iyidir ya 🥲
Çatlak derken beyaz çizgilermi?
Evet karnında var daha acık pembe
Diz kapağımda var benim ergenlikten beri var ama hiç kafama takmadım bence iyi görünüyo😉
Ya nadiren bir yerde olsa belki böyle düşünebilirsin de bacaklarım hariç neredeyse heryerimde var
VAllahi kız takma kafana inan hayatına öyle biri giricekki senin hiç bir kusurunu görmiyecek hiç merak etme , her halimizle güzeliz onlar kusur diyil, iki bacağımdada var kafama takmıyorum
Takmıyorum zaten de insanların fikrini merak ediyorum bu konuda hani taksakta bir şey elden gelmediği için xknxmx
Evet doğru haklısın insanların gözüne batmaz merak etme
Yüzün ve fiziğin güzel, catlaklar zaten herkeste var göğüsün bu yaşta sarkmaz kafada kurmuş olabulirsin kısacasi tas gibisin hocam
Öyle olmuyor hocam işte görünen şeyi söylüyorum bende :')
18 yaşinda gogusun sarkmaz, catlak beyaz tenlilerde belli olan bisey zaten kaldiki her vucutta oluyor kisacasi güzelsin ama dahada güzel olmak istiyosun bu yüzden kafada kurup dert ediniyon
Olabilir tabiki dediginde.. teşekkür ederim 💜
Bu konu ile takıntı yapmakta haklısın güzellik merkezlerinde beyazlatma ve çatlaklar İçin çözüm buluyorlar kendini daha iyi hissedersin
Çok araştırdım ama faydasını görmeyen cok insan var çatlaklar için özelikle degmeyen bir şey oldugunu söylemişler çogu ve cok can acıtıyormuş..
O zaman spor yap bol su iç
Teşekkür ederim 💜
Rica ederim
Kusur insanın ruhunda olur takılma böyle şeylere, iyi bir insan ol keyfine bak.
Abla spor yap ozellikle gogus calis o sarkma gider. O vucut kararmalarini da takma zaten, sen muz musun bir sey olmaz 👍
Teşekkür ederim tavsiyen için ❤️
Rica ederim ♥️
kusursuz insan mi olur seni seven kusurlarinida sever takma kafana
Bunlara bir kusur olarak bakmanız bile aslında insanı aşagılıyor
hayır kusur olabilirde olmiyabilirde benim ne dusundugum umrunda olmamali senin kendini sevmen onemli
beyaz tenli olduğunu icin cildin hassas olmasi kadar dogal ne var ki
Her insan kendini sever ama dışardaki insanlar ve onların düşünceleriyle şekillenip kendini sevmemeye başlarsın
Her insanın teni bu kadar hassas olamayabiliyor küçüklükten baslayarak vücudunu bol bol nemlendirmen gerekiyormuş geç öğrendik tabi 😅😅
gec degildir hicbir zaman su en onemli sey hala duzene sokup cildine iyi bakabilirsin
Yani belki görünüm olarak azala bilir bilemiyorum
bilemiyorum degil kendine inanicaksin
dedigin seyler buyuk problemler degil gecer elbet yani bas gaza
Of yuri git ya daha ne istiyorsun
Daha ne istiyorsun derken anlamadım
Yuzun fizigin iyiymis dert arama kendine
Haklısın aslında ama ne bileyim sosyal medya yüzünden felan insan kendinde cok kusur buluyor istemesemde etkılenıyorum..
Sacmalama
🥲😊
Bacım o kadar herkeste var.
Sadece kendimizi ve sosyal medyadakileri görünce pek öyle hissetigimi söyleyemiyorum maalesef 🙃🙃
Sosyal medyadakiler bile gercekte sosyal medyadakine benzemiyor.
Kimse çirkin çıktığı, kusurlarının göründüğü fotoğrafları paylaşıyordur haliyle.
Paylaşmıyordur*
Öyle tabi ama istemeyerekte olsa bir güzellik algısının içindeyiz ve bu önemseniyor
Rahatsizsan kapat instagrami. Instagramda gezersen oyle dusunmen normal.
Çevremde öyle aslında özelikle çatlaklarım ile ilgili cok rahatsız oluyorum annem bile " bu yaşta çatlakların var " diye yüzüme vurdugu için önceden ne kadar takmasamda bu laftan sonra takmaya başlamıştım 🙃🙃
O zaman anneni de kapatalim.
Halbuki bunu biz sevmiyoruz 🙃🙃 3 snifta başlamıstı daha keşke o zamanlarda vucudumu nemlendirmeye başlayıp bilincine kavuştursalarmış ama yapabılecegim bir şey de yok
Hamile kalacan gene dagilacak o vucut. Bosa ugras.
Yani oda dogru ama bir genişleme yaşamadan çatlaması da bir sıkıntı
Catlak olmayan insan yok denecek kadar az. Sen görmüyorsun diye yok saniyorsun. Belki memesinde vardir nereden bileceksin?
Görünen yerlerde olmasa onada razıydım aslında karnımda bile var hiç karnımın olmamasına bile hani 125 kilo insanlarda bile oluşmuyorken bende olması cok zoruma gidiyor
Hani fizigim inceliyorum okey ama konu vücuda gelince sinirimi bozuyor banyoya giresim gelmiyor bazen..
Karnin da görünen bir yer degil.
Daha cok görünebilecek yer hani hiç olmadın evin içinde bile crop giydigimiz olabiliyor ki görünmese bile bizim görmemiz yetiyor
Ne istiyorsun ki kusursuz olmayı mı? Bir iki kusurun da oluversin.
Evet aslında , mükemmelliyetçi ve kusursuz yapma veya olma takıntım var.
Büyü geçer.
Büyümekle ne alakası var herkes kusursuz görünmeyi ister?
Hayir sadece ergenler ve ergen kafasindan çıkamamışlar ister.
Ne alakası var bunun ergenlikle hala anlamış degılım karakter meselesi
Bosuna dememisler akil yasta degil bastadir. Harbi ergen dertleri bunlar.
Dert ettigim bir şey degıl olmak isterdim dedim neden birden seni bu bu kadar rahatsız etmeye başladı anlamadım
Cunku bir yastan sonra sıkıyor artik bu muhabbetler. Hiç çatlağın olmasa ne degisecek hayatinda? Bu sefer de burnun şöyle kaşım soyle diye takacaksin.
Şöyle anlatayım her konuda güzellik algısına uyan bir yapım var Allah vergisi olarak çok şükür olması bile cok şanslı oldugumuz şeyler ki hoşuma gidiyor ve ben tamamen dogallıktsn yana bir insanjm. Ve hani bir şeyin güzel olunca her yerim güzel ve benim kendi güzellik algıma uygun olmasıno isterim ama elimden gelen bir durum olmadığı için bir şey yapamıyorum ve insanlarla bunu paylaşmak ve onların fikirlerini duymak beni rahatlatıyor. Büyğtülecek bir durum yok ama olmamalarını isterdim bu kadar
Bunlara takik olursan ve surekli bunlarla mesgul olursan canin sıkılır, bunun çözümü instagram gibi yerlerde cok takilmamak. Kim takilsa boyle dusunur, ozguveni duser. Sen orada takilmaya devam ettikce buram boyle suram soyle diye dusunmeye devam edeceksin, burada sana takma, iyisin vs deseler de anlik iyi gelir belki ama uzun vadede işe yaramaz. Instagrama girdiginde yine iç geçirirsin.
Bunlara takık bir insan olmadım ve beni birilerinin motive rtmesinedr ihtiyacım yok sadece fikirlerini merak ettıgım için sordum. Ve kendımı dıger insanlarla kıyaslayarak çatlaklarımı takmaya başlamadım daha öncede demiştim annemin söyledigi laf beni çok etkiledi ve sanki bu normal degilmiş bir kudurmuş gibi konustugu için hassasiyetim oluştu o kadar
Gayet de takiksin daha ne olmasi lazım takik olmak icin? Ya zaten en yakinlarin asiliyor sana bu fikri, annelerin dedikleri falan etkiliyor iste. Ama senin artık he deyip gecmen lazim. Her laf ettikleri seye takmaman gerek.
3. sınıftsyken daha bende oluşmaya başlamıştı çatlaklarım ve annemın bu konu yüzünden üstüme gelmesi beni bu konuda hasddasiyet kazanmama neden oldu yoksa umrumda degillerdi hiçbir zaman
Annenin çatlağı yok galiba? Neyi yadirgamis bu kadar.
Evet yok 4 tane cocuk dogurmasına ragmen sadece cok nadir mınık cizgiler var onlarda gözükmüyorlar neredeyse zaten
takılma fazla
Sexiii
Böyle düşünmene şaşırdım kusur olarak gören cok insan var
Ama aşırı hassas oldugu için dez avantajı cok..
Orası var ama işte yinede güzel oluyo nerelisin