Anormal değil ama normal de değil. Kim normal ki? İnsanlar artık delirme noktasında. Maddi/manevi yönden bitik halde olan insanlar var. Onlar delirmesin de kim delirsin? Kaygı, stres, mutsuzluk çağımızın en büyük problemlerinden biri. Kimse stressiz, huzurlu bir hayat süremez oldu. Haliyle bu da psikolojik olarak bizleri kötü etkiledi. Yani, iyi kötü bir psikolojimiz var. Onunla idare ediyoruz işte.
Valla bu aralar düşünmüyorum normal olduğunu pek.. Yaşamın çilesi, hayatın yorgunluğu, sorumluluklar, sorunlar, dünyanın halî, hastalıklar, virüsler felaketler, gelecek kaygısı, geçim sıkıntısı, cinayetler, tecavüzler, çocuk istismarları ölümleri derken psikoloji mi kaldı ya kafayı yedik dibini sıyırıyoruz resmen.. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.. Hiç iyiye gitmiyoruz insanlık olarak nolacak bu halimiz kıyamet yakındır artık.. Rabbim insanlığa ders veriyor uyarıyor ama nerde bunu anlayan insanlık yine uslanmıyor kaldığı yerden herşeyi yapıyor.. Napicaz bilmiyorum artık..
İyi olduğunu düşünenlerin de iyi olduğunu düşünmüyorum 🤣 Delilerin hepsi ben deli değilim diyor. Kaygılarım ve korkularım var. Bazen de panik oluyorum. Çok sinirli bir yapım da var. Ee daha ne olsun?
Ben kesinlikle deliyim, yoksa bu hayat çekilmez. Psikolojim iyi diyende sorun vardır 🤣🤣🥳 Malum ülke ortada birde sevgi güven sorunları var. Ooo say say bitmez en güzeli deli olmak. 🥳🥳
Psikoloji bir anlık bir durum ile ortaya çıkarılacak bir durum değil arkadaşım. Yani kötü bir süreç geçirirsin bu seni psikolojik sorunlu etmez. Ama eskiden beri sorunun vardır bunun farkında değilsindir.
Asıl soruna gelirsek. Evet her insanın normal olmadığı zaman vardır. Ama bu normal olmayan zaman aralığını devam ettirirsen bu kötü bu sefer. farklı isimleri olan o psikolojik sorunlara sahip olursun maalesef.
Çok şükür ki , yaşıtlarımın birçoğunun yapmış olduğu saçmalığı yapıp psikolojimin iyi olmadığını söylemiyorum.
Başını sokabileceğim sıcak , huzurlu bir evim varsa ; sevdiklerim yanımdaysa ve sağlık durumları iyi ise üstelik bir de keyfime göre yaşayabildiğim bir hayatım var ise psikolojimin iyi olmaması için geçerli hiçbir sebep yoktur.
Kaygısı olmayan var mı acaba herkesin Küçük veya büyük kaygı ları olabilir pisikolojim dolara dönmüş bir yükseliyo bir düşüyo kendimizi avutmak ve motive etmekte ellerimizde herkeze salıklı günler 🤗💐
Normal bence herkesin derdi vardır kafasına taktiği şeyeler vardır zamam zamam modu düşer zaman zaman neşelenir. Bunlar normal şeyler olduğu için paikolojimin de normal olduğunu düşünüyorum🧚♀️
Anormal değil ama normal de değil. İnsanlar artık delirme noktasında. Kaygı, stres, mutsuzluk çağımızın en büyük problemlerinden biri. Kimse stressiz, huzurlu bir hayat süremez oldu. Haliyle bu da psikolojik olarak bizleri kötü etkiliyor
Burnumda kemik büyümesi var nefes alamıyorum ameliyatı devlet ücretsiz yapıyor ama benim evde yatarken o ameliyatı burunla gecinmem için para lazım oyle sıkıntı psikolojim bozuldu
Evde degilde bir gun falan hastanede kalip sonrasinda eve gecebilirsin, o sirada ise gidemicem para lazim diyorsan 1 hafta ya da 2 hafta durur sonra ise devam edersin, bu arada gecmis olsun