Güzellik & Bakım Ezan okunurken makyaj, bakım gibi şeyler yapılır mı? Kawasaki_Ninja Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 =))Ezan okunurken şarkı türkü eğlence yapılmaz belki makyajda yapılmaz. Ezan okunurken makyaj, bakım gibi şeyler yapılır mı? Cevapla Makyaj Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et
FlowerBoy Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Yani ezan okunurken bir derlenip toparlanmak lazim saygi acisindan ama makyaj yapilir yapilmaz mi bilemem cok garip bir soru 😅 1 1 Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Evet değişik bir soru oldu. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yapanlar var 0 0 Yorumla
Mom90 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl O ne alaka 0 1 Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Az önce ezan okunuyordu güzellik salonunun önünden geçiyordum kapalıydı merak ettim sordum. Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. yapılır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani ezan okunurken bir derlenip toparlanmak lazim saygi acisindan ama makyaj yapilir yapilmaz mi bilemem cok garip bir soru 😅
Evet değişik bir soru oldu.
Yapanlar var
O ne alaka
Az önce ezan okunuyordu güzellik salonunun önünden geçiyordum kapalıydı merak ettim sordum.
yapılır