Jiletten sonra bacağımda böyle şeyler oluştu, daha kötü durumdaydi azaldı şimdi, beni linçlemeyin lütfen😔 kimseye gösteremiyorum, böyle atmak bende istemezdim, utanıyorum ama yardım almam lazim...

Jiletten sonra bacağımda böyle şeyler oluştu, daha kötü durumdaydi azaldı şimdi, beni linçlemeyin lütfen😔 kimseye gösteremiyorum, böyle atmak bende istemezdim, utanıyorum ama yardım almam lazim...
Bunlar çilek görüntü. Yani batık kıl oluşumu olmuş. Utanılacak bir şey yok. Kimsenin vücudu kusursuz değil. Bunlardan kurtulmak için düzenli olarak At kılı fırçayla kuru fırçalama yapmalısınız. Bir de vücut peelingleri de işe yarar. Fırçalama sonrası duş almadan önce peeling yapın. Daima cildinizi nemlendirmeyi de unutmayın.
Teşekkür ederim iyi ki varsınız🌸
Amaaan Allahım bu ne, almayı da başaramamışsın ki. Steril olmayan jilet mi kullandın, kuru kuru mu yaptın ne yaptın sen, traş köpüğü falan kullansaydın. Tahriş olmuş bunun bir tık üstü kıl kökü iltihabı, sık sık nemlendir cildin hassas. Jilet kullanma muhtemelen ağda da böyle yapar, eldiven yöntemini dene, eğer iltihaplanma olayı olursa da mecbur doktara gitmen gerekiyor. Sana tavsiyem kendine en kısa zamanda at kılı fırça alman, her sabah aksatmadan fırçala bacaklarını 5 dakikanı alır. Olabildiğinde sert fırçala ve gel bana teşekkür et.
Korkutmayin lütfen beni ya😔 3 4hafta önce almıştım duş jeliyle jiletide ilk defa kullanmıştım daha. Gillette Venüs turuncu olandı
Teşekkür ederim yardımların için 🌸
Cevap
17Cevap
Bak şimdi çıkış yönlerine doğru alırsan sorun olmaz. Yani yuksrdan aşağı doğru kaydır jileti. Ayaktan yukarıya doğru alırsan batık çıkar
Aşağıdan yukarı almıştım bende teşekkür ederim
Bide kesinlikle utanma bu durumdan. Kimin bacakları tamamen pürüzsüz ki? Etek giyersem farkedilir diye çekiniyosun mesela. Ama iki üç metre öteden belli bile olmuyor. Sen dibinden baktığın için çok büyütüyorsun gözünde. Kimse senin baktığın kadar yakından bakmıyor ki görsün batıkları falan
Teşekkür ederim yardımların için bide morel verdiğin için 🌸
Çilek bacak olmuşsun, sorun yapma geçer. Duştan sonra peeling yap güzelce nemlendir, jilet kullanmanı tavsiye etmem. :)
Üst bacağıma ne yapsam böyle oluyor jilette ağda da böyle yapıyor😔neyle alicam başka
Ne etek giyebiliyorum ne elbise kendimi erkek gibi hissediyorum kötü hissediyorum
Tahriş olmuş. Dikkât et batık olmasın. Ağdayla falan al, jilete bulaşma hiç
Agdada böyle oluyor üst bacağıma naparsam yapayım böyle oluyor
O zaman lazere gideceksin. Tek kesin çözümü bu.
Tahriş olmuş. Epilatörle aldığım halde bende de oluyor bu. Sonra kendiliğinden geçiyor yavaş yavaş.
Tahriş olmuş normaldir, köpük ya da sabunla jiletle, sonra da nemlendir. Kuru kuru jiletle cizince oyle oluyor. Bir sey olmaz gecer.
Tahriş olmuş tavsiyem bacaklarına peeling yap bu çilek goruntusude yok olur
Jilet neden kullanıyorsun ki
Ne kullanicam
Ağda da böyle yapıyor
jilet olunca böyle oluyor bikaç güne gider
3 4haftadir almıyorum bacağımı gitmiyo işte gitmiyo çok kötü durumda
cumkı ter yöne jıletı kulanmısın
Olmasi normal lazere git
Tahriş olmuşa benziyor
Temiz jilet ve köpük kullanmalısın
Daha ilk kullanışimdi jileti duş Jeli kullandim
Duş jeli olmaz işte, tenin de hassas. Neden ağda yapmıyorsun?
Agdada böyle oluyor üst bacağıma ne kullansam böyle oluyor
Hayır utanıyorum burdan cevaplayın lütfen
Bunda utanacak ne var yahu?
Bana da oldu. Kolumu yaptıktan sonra
Sivilcw
Jilet yapar normal
Batikon beybisi
Detaylı bakmak lazim
Jilet kötüymüş
Jiletlemi aliyorsun
Ayn
Allerji yapti kizkardesimde cuma günü cok kötüydü