Güzellik & Bakım Hiç dış görünümünüz yüzünden terk edildiniz mi? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hiç sevgiliniz sizi dış görünümünüz yüzünden terketti mi? Hiç dış görünümünüz yüzünden terk edildiniz mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hayr ama herkes beni begenmek zornda degl 2 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Katılıyorum. Kimse kimseyi beğenmek ve sevmek zorunda değil. Daha önce hiç böyle bir durum yaşamadım ama beğenmeyebilirler normal bence. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Hayır çünkü teklif etmedim. 1 0 Yorumla
irmakdglr Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hayatımda hic terkedilmedim.. Dış görünüs bahanesi ile beni terk edecek kisi ile zaten beraber olmam. 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen bende hiç dış görünüşüm yüzünden terkedilmedim. Güzel biriyim hiç dış görünüşüm yüzünden beni bırakacaklarını sanmıyorum. Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl çok defa hem arkadaş olarak hemde açıldıgım kızlar olarak 1 2 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Ben hiç böyle bir durum yaşamadım genelde herkes güzel bir kız olduğum için yanıma yaklaşmaya çalışır ama ben yüz vermem tabi. Yorumla mertcan2234 +1 yıl anladım şanslıymışsın Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl terk edecekse başından olmasaymış benimle gerçi insanlar da garip olabilir yani 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen öyle katılıyorum. Yani dış görünüşüm için benimle olacaksa başında hiç olmasın bence daha iyi. Yorumla
Oğuzhanınkarısı Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hayır öyle bişey olamaz😃 1 2 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen benimde daha önce hiç olmadı. Dış görünüşüm yüzünden beni terkeden kimse olmadı olmazda ya. Yorumla Oğuzhanınkarısı +1 yıl Zaten bunu yapan karaktersizdir abi kısaca yaa😒 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Evet çok yakışıklıymışım yaşma göre bu yüzden çekip gitti 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hayır olmadı çünkü sevgilim olmadı 😂 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. edilmedim 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet bende hiç edilmedim. Dış görünüşüm oldukça güzel bu yüzden asla terkedileceğimi falan sanmıyorum ben ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayr ama herkes beni begenmek zornda degl
Katılıyorum. Kimse kimseyi beğenmek ve sevmek zorunda değil. Daha önce hiç böyle bir durum yaşamadım ama beğenmeyebilirler normal bence.
Hayır çünkü teklif etmedim.
Hayatımda hic terkedilmedim.. Dış görünüs bahanesi ile beni terk edecek kisi ile zaten beraber olmam.
Aynen bende hiç dış görünüşüm yüzünden terkedilmedim. Güzel biriyim hiç dış görünüşüm yüzünden beni bırakacaklarını sanmıyorum.
çok defa hem arkadaş olarak hemde açıldıgım kızlar olarak
Ben hiç böyle bir durum yaşamadım genelde herkes güzel bir kız olduğum için yanıma yaklaşmaya çalışır ama ben yüz vermem tabi.
anladım şanslıymışsın
terk edecekse başından olmasaymış benimle gerçi insanlar da garip olabilir yani
Aynen öyle katılıyorum. Yani dış görünüşüm için benimle olacaksa başında hiç olmasın bence daha iyi.
Hayır öyle bişey olamaz😃
Aynen benimde daha önce hiç olmadı. Dış görünüşüm yüzünden beni terkeden kimse olmadı olmazda ya.
Zaten bunu yapan karaktersizdir abi kısaca yaa😒
Evet çok yakışıklıymışım yaşma göre bu yüzden çekip gitti
Hayır olmadı çünkü sevgilim olmadı 😂
edilmedim
Evet bende hiç edilmedim. Dış görünüşüm oldukça güzel bu yüzden asla terkedileceğimi falan sanmıyorum ben ya
Reddedilmişimdir
Bilmem. Belki de.
Mümkün değil 😎
Hayirr