Merhabaa 🌸
Benim gibi kömür kaşlı olanlar beni anlar, açıyı sürdüm 20-25 dakikada ancak bir ton kadar rengi kırabildim 🤦🏻♀️

Merhabaa 🌸
Benim gibi kömür kaşlı olanlar beni anlar, açıyı sürdüm 20-25 dakikada ancak bir ton kadar rengi kırabildim 🤦🏻♀️

VişneliBrowni_ sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Siyah rengi açmak çok zor. Bence açıcı sürmek yerine kaş boyaları satılıyor onlardan alıp sürebilirsin. En azından hem kaşların zarar görmemiş olur hemde rengi istediğin tonda açılır diye düşünüyorum. Ben asla kaşlara açıcı sürülmesini doğru bulmuyorum. Hem rengi çok açık oluyor aynı turuncu gibi oluyor hemde yanma ihtimali yüksek genelde.
Yanacak şekilde bekletmiyorum süresini ayarlıyorum ama gerçekten simsiyah bir kaşı açmak çok zor. Kara kaşlı kara gözlü diye övüyorlar ama kara kaşın hiçbir numarası yok benim için. Diyrşum ya neredeyse yarım saatte zor açtım. O da sadece bir ton kadar.
Aynen çok zor ya gerçekten. Aynı şey saç içinde geçerli çok koyu saçı ve kaşı açmak çok zor bir işlem gerçekten.
Acmıstm cok zor olmadı ya sapsarı oldu
Hiç kaş rengimi açmadığım için o konuda bilgim yok. Ben kaşlarımı hep koyulttum hatta kaş kalemi ile. Yani benimkiler de sarışın 🤣
Nesi zor hiç boyanmamış kıl ki kaş sürekli uzayan bir bölge hangi rengi vurursan vur açıcısıs bile tutar
Benim ki zor açıldı doğuştan çok koyu kaşlarım o sebepten sanırım başkalarının ki 3-5 dakikada üç ton açılırken benim ki 20 dakikada 1 ton zor açıldı.
Zor degil aslinda benim tekte sapsari olmustu gerci ben cok acmak istedim ama kivaminda acmak icin videolardan referans alabilirsin
Hayır seni anlamıyorum. Kaşlarımı yoka kadar açabiliyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar