Güzellik & Bakım Kızlar, Kaş rengi kendiliğinden neden açılır bilen? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ya bildiğiniz siyahtı herkese soruyorum kahverengi şu an diyorlar sinir oldum.niye böyle size oldu mu Kızlar, Kaş rengi kendiliğinden neden açılır bilen? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kullandığın serumlardan olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Keşke benim de öyle olsaaaa Şey olabilir belki kullandığın bir ürün yan etki göstermiş olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru haklısın eski haline döner mi acaba Yorumla
Zba000 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Papatya suyu ile actı Bı arkım de bos isler. Bide mesala benim Kasım az. Kas kalemi ne renkse o sekılde renk verebılıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben hiçbir şey yapmadım ama eskisine göre açık Böyle olmasını istemiyorum Yorumla Zba000 +1 yıl Ozaman koyu kahve kas kalemi al. Mac öneriyorum dark Brown hem dogal hem kalıtelı Yorumla
haydaaa04 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Benden açmak istiorum hdhdhd 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya benim kapkara kaşlarım vardı kahverengi oldu anlamadım Yorumla haydaaa04 +1 yıl Güneşten olabilir , ama çok sıcak olması gerek Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kullandığın serumlardan olabilir
Keşke benim de öyle olsaaaa
Şey olabilir belki kullandığın bir ürün yan etki göstermiş olabilir
Doğru haklısın eski haline döner mi acaba
Papatya suyu ile actı Bı arkım de bos isler. Bide mesala benim Kasım az. Kas kalemi ne renkse o sekılde renk verebılıyorsun
Ben hiçbir şey yapmadım ama eskisine göre açık
Böyle olmasını istemiyorum
Ozaman koyu kahve kas kalemi al. Mac öneriyorum dark Brown hem dogal hem kalıtelı
Benden açmak istiorum hdhdhd
Ya benim kapkara kaşlarım vardı kahverengi oldu anlamadım
Güneşten olabilir , ama çok sıcak olması gerek