Ya bunu aldim daha once yurt disi versiyonunu (cam sise) kullaniodum ama ondaki renk bunun gibi deildi nasil duzeltebilirim...

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Rengi açılmaz ama kendi renk tonununun biraz koysun da fondoten alırsan ikisini karıştırırsaın bu arada bende fıtme kullanıyorum efsane :)
Iyide bu ztn koyu biraz daha koyu bidi alirsam cok deismez
Renk tonun kadar cilt tipinde önemli, o yüzden belki olmuyordur, mesela fit me yağlı ciltler için uygun, ve sıcak alt ton için
Cildim cok yagli o konuda pek sorun yasamadim
Bence eğer üşenmezsen gratis ya da watson a gidip tester fondöten denemek istediğini söyle, ona göre hangisi yüzüne uyarsa al
Bende nötr alt tonluyum ve sarı alt tonlu fondötenler hemen belli oluyor suratımda
Muhtemelen ole yapicam cunku cok sari suruo cidden
Fondöteni nemlendirici ile karıştır. Rengi bir ton açılır.
Fondötenin içine normalde kullandığınız nemlendiriciden birkaç damla ekleyin ardından fondöteni iyice sallayın ve nemlendirici ile karışmasını sağlayın nemlendirici fondöteni seyreltir ve renginin 1 ton açılmasını sağlar.
Nemlendirici krem kat içine ya da sürmeden önce elinin üstünde karıştır
Nemlendirici ile karıştır ya da açık tonlarla karıştır
İbnemisin sen ya hep seni görüyorum buralarda
Ne bicim sozler bunlarnndbdd
Neden fondoten kullanıyorsun ki? 😅
Yani ben açık olan fondotenim varsa ikisini karıştırıyorum.
Bna acik gelen fondoten bulsam opup basima koycam kendi rengimde bile zor buluom hshdhd
Doğru diyorsun. Açık fondotenler zor bulunuyor :/
Olmazsa concealerlan karıştırabilirsin
Nemlendirici krem ile karıştır.
İntten araştırsana
Nemlendirici klise yariodu ama bunla kullaninca yapisi civikti daha da bir cividi cok kotu oldu
sürme ya bu yaşta
O sarı alt tonlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar