Güzellik & Bakım Kızlar bu saçı bir ton daha açsam hangi renk olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Mor şampuan kullandım dahada açmak istedim ama bilemedim hangi renk olacağını Kızlar bu saçı bir ton daha açsam hangi renk olur? Cevapla Şampuan Soruları Şampuan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
10bykrst Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yo yoo hayır açma. Kumral mı oluyo bu bilmiyorum ama bu yakışmış cidden 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Gayet güzel duruyor, bir ton açığı fazla soluk durur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Alacakaranlıktaki bella swanın 20 yaşındaki hali gibisin :) 0 7 Yorumla Coccyx34 +1 yıl Alakası yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bitane ünlü daha vardı onada benziyor ben baya benzettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hani topitop yiyen kız😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emily browninge benziyor :) Yorumla Soran +1 yıl Hiç benzetemedim kendimi 😂 Yorumla Soran +1 yıl O kadın güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence sende bi o kadar güzelsin fotoğrafına düştüm 🌸😊 Yorumla
Chancingsociety Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bir ton daha açmak daha hoş durabilir ten rengi ile kıyaslayınca... Bu ten rengine uyumlu giyim ve saçı bulmak önemli... 0 0 Yorumla
fgdilek Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Aslında saç rengin çok güzel sana yakışıyor bence dokunma derim 1 0 Yorumla
efsane3444 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yok hiç karışma maşallah çok güzelsin saçlarında güzel 0 0 Yorumla
Ecemaysegencc Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Sen bilirsin ama gayet güzelsin 0 1 Yorumla 10bykrst +1 yıl Siz de esmer güzelisiniz efenimm Yorumla
ergen0101 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl bu senmisin? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Noldu yakışmamış mı Yorumla ergen0101 +1 yıl idare eder Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yo yoo hayır açma. Kumral mı oluyo bu bilmiyorum ama bu yakışmış cidden
Gayet güzel duruyor, bir ton açığı fazla soluk durur
Alacakaranlıktaki bella swanın 20 yaşındaki hali gibisin :)
Alakası yok
Bitane ünlü daha vardı onada benziyor ben baya benzettim
Hani topitop yiyen kız😃
Emily browninge benziyor :)
Hiç benzetemedim kendimi 😂
O kadın güzel
Bence sende bi o kadar güzelsin fotoğrafına düştüm 🌸😊
bence dokunma sende güzelsin saç renginde güzel
Bir ton daha açmak daha hoş durabilir ten rengi ile kıyaslayınca... Bu ten rengine uyumlu giyim ve saçı bulmak önemli...
Aslında saç rengin çok güzel sana yakışıyor bence dokunma derim
Yok hiç karışma maşallah çok güzelsin saçlarında güzel
Sen bilirsin ama gayet güzelsin
Siz de esmer güzelisiniz efenimm
Gayet iyisin sana da yakışıyor
Saçın doğal mı yoksa boya mı?
Elleme böyle güzelsin
Omg güzelmişsin
Bu kıza aşık olunur aga
Sakın açma hatta uçlarını koyu sarı yap
Mor şampuan bu tondaki saçta işe yarıyor mu🤨
kumral