Güzellik & Bakım Kızlar, Tırnak neden yamuk uzar? (Resimli)? LawinyaW Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne yaptıysam düzeltemedim şu tırnağı sürekli sol tarafı içe doğru uzuyor? Orta parmak? Dikkatli bakın orta parmağımın tırnağının sol kısmı içe doğru 😂😂 Kızlar, Tırnak neden yamuk uzar? (Resimli)? Cevapla Resim Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et
pekkomik Takip Et Master Yaş: 45 , eic 70% +1 yıl Yapısal, benim de bir tırnağım farklı uzuyor. 0 2 Yorumla LawinyaW +1 yıl Çocukluğumdan beri bu tırnak böyle uzuyor, ne yapsam bir çözümü olmalı..Sen bir çözüm bulamadın mı? Yorumla pekkomik +1 yıl Ben pek rahatsız olmadığımdan, çözüm de aramadım. Ama işinin ehli bir manikürcüye sor, bir çözümü varsa onlar biliyordur. Yorumla
Soulless_Angel Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Nasıl kesersen öyle uzuyor. 0 1 Yorumla LawinyaW +1 yıl Çocukluğumdan beri bu tırnak böyle uzuyor, ne yapsam bir çözümü olmalı.. Yorumla
gizemlimelek22 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Öyle kestiğin için olabilir 0 1 Yorumla LawinyaW +1 yıl Çocukluğumdan beri bu tırnak böyle uzuyor, ne yapsam bir çözümü olmalı.. Yorumla
En İyi Cevaplar