AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
181Cevap
Kişiden kişiye değişir ama genelde ilgi çektikleri doğrudur.
Türk kızları gezip tozarken şen şakrak yatağa girince uyuz eşek gibi
Güzeller tabiki birde bizim kızları gibi ego sahibi değiller
Rus veya başka uyruk fark etmez bakımlı ve temiz olmadıktan sonra güzel görünüşü etkilemeye yetmez beni. Yabancılarda kıllı ve bakımı az olan ama güzel görünen çokmuş.
Eskiden Yazın otellere dansçı kizlar getirir dik arkadaşımla Seçilmiş 18-20 yaş Rus kizlar hepsi ayrı ayrı güzel di neden bu Ruslar ilgi çekici
Allah kolaylik versin nediyim keşke onlardan biriyle evlenseydin
Hiç evlenmeyi düşünmedim dinime uygun değil Müslüman olsa düşünürdüm
Bence trip atmadıkları ve güzel oldukları için
Ne kadar güzel olsalar da 35den sonra çabuk yaşlanıyor vücutları
Sadexe fiziki güzelliklere takilmamali
@ucankazmorton benim öyle bı derdim yok fiziksel ve genel olarak qayet iyiyim😅tabi insanların tercih meselesine göre değişir, Ruslar etrafımda baya var sarışın erkek sevmiyorum o yüzden ilgimi çekmiyor, kadınları qayet güzel görüntüye sahib karaketerleride aşırı rahat, kıskanç ve fesat türk kızından bin kat iyidir, tabi eksik taraflarıda var soğuk görünüyorlar ne kadar güzel olsalarda ve fazla alkolden dolayı vücutları erken kırışıyor
Gülü seven katlanir Gençken seven yasliykende katlanır ama şu gerçek seksleri iyi
@ucankazmorton tercih meselesi belirtdiyim gibi, bana göre de gerçek oki türk erkeği cinsellikte iyi değil
Onda da haklisin bence genelleme yapmamakta birlikte erkeklerinde gideceği cokkk yol var. Kural şu partnerini tatmin etmeyen erkek seks yapıyorum demesin
@ucankazmorton yok sorsan hepsi seks için doğmuş biz ne anlarız 😅
Yok be anlaşılır o zaten ilk dakikasında direkt giriyorsa kaç ondan kaç uzak dur
Bu arada kızlarda çok süper değil oda var
@ucankazmorton sen nasılsın peki tipin felan
Sustun
Turk kizlari ozelllikle istekli olursa sexste cok iyiler bizim kizlar bal boş ver Ruslari😊😊
Yataktan cikmak istemiyo insan
Türkler başkadır
Turk erkegi candir boylu poslu. D
Ya bu işin Rusu Türkü yok belki sen onlardan güzelsin bilemeyiz
Yoo aslında 35 den sonrada heryerleri gayet güzel benim 10 yılım geçti rusyada. Çokda düzgün efendi insanlar. ego yok popolar kalkik degil sevdikleri insana çok sadıklar...,... Yani daha birsürü sayılır
Sadece güzellik değil, ego yok, samimiyet var. Rus arkadaşlarım var. Sadece arkadaşlık bağı var. Ve onların da içinde " insan " olanlar var.
Zor şartlardan kaynaklı, marjinal durumların onların tümüne de mal edilmesi doğru değil.
bembeyaz oluyorlar genelde vajinaları pürüsüz ve pembe
Insallah bulursun bir rus
sürekli var kü burada yazın
Onlar çok güzel olduğun için değil bizimkilerin çok Tripli olması ve her zaman başı ağrıyor olmasından kaynaklanıyor çekicliikleri
Tam olarak açıklamaya yazdığın şey.
Inşallah bulup evlenirsin
Anlaşabileceğimi sanmıyorum
Niye bulursun bence
Rus arayan bulsun :)
Dişil enerjileri çok fazla
Umarim insallah evlenirsin bir rusla
Rus değil erik dalı oynayan Litvanyalı bir gaciyla evlenecegim
O da iyiymiş ama bu dediginden sonra turkle evlenirsen sacma olur
Kız yollu olmasa şimdi evlenme dairesindeydim😓
Kadınlık yapmayı biliyolar ama konu yatak değil
tamam inşallah bulursun bir rus
Umarım teşekkürler
Mesela senin davrandığın gibi davranmazlardı şu an
Nediyim ruslar kadinlik iyi yapiyor diyorsun eminim ki turk bir kadinla asla evlenmezsin bu dediklerinden sonra evlenmek türkurdunu yalamis olursun mutluluklar
Tipik Türk kızısın
Teşekkurler eve turk kiziyim ve mutluyum sadece dedigine cvp verdim ben sana bir kotu söz soylemedim soylediklerini anlaman icin tekrarladim
Peki peki alâ çekilebilirsin
Yani Rus bir konuştuğum oldu mu hatırlamıyorum ama Ukraynalı bir kızla konuştum 4-5 yıl kadar çok sıcakkanlı ve sohbeti güzel
Evet konuştuğum kız Rus mavi gözlü uzun boylu fit vücutlu
Nerede gordum
Flörtüm fotoğraf da görüntülü herşeyini gördüm
Herseyini😅 mi
Evet herşeyini onlar türk kızları Gibi değil ki rahatlar size desek sapik diyorsunuz
Aile baskisi maalesef ama oyle acik turk kizlarinada yollu gozuyle bakiyorsunuz
Alakası bile yok siz kulaktan dolma laflara takıyorsunuz sana desem hemen abaza dersin mesela
Orada kadinlarin yetistirilmesi cook ayri orada bir cok erkek nufusun azligindan dolayi kadinlar tek baslarina islerini görmeye baslamislar ve özguvenleri var hayri
Haklısın sanırım sen mesela bu konularda rahat misin yoksa klâsik Türk kızları Gibi mi düşünüyorsun
Yanii 😂 soyle diyeyim asla egolu birisi degilim fakat yapim gorunusum havala durdugum icin egolu göruyorlar
Fiziksel özelliklerin ne
Normal bir tipim
Merek ettim
Bir Ağzım bir burnum iki gözum var ve beni yüruten iki ayagım var
Bakalım bi
Sarısin mavi gozlu kız varken konustugun bana bakmazsin
Guzeller ve istedikleri kadar ruslarla evlenebilirler banane onlar istemiyorlarsa istemesinler alman erkeğiyle evliyim ve mutluyum turk erkekgin kahrini ruslar çeksin😂
Hayır dişiliklerini çok iyi kullanıp çok fazlaca cilve yapmaları
Bizim Türk kızlarımızın tırnağı bile olamaz o Rus kızlarının tek bir tanesi bile
Vallahi ben çirkinlerini de gördüm onun için çok güzeller diyemem
Güzellik illaki belirgin fark. Ama yatakta harikalar.
Hayır, itaatleri... Türk kızları kendini bir şey sanıyor ve kaybediyor.
Güzel olan var çirkin olan var ama Rus diyince hep kötü kişiler canlanır aklımda sevmiyorum
Bence ruslar diye bi kavram yok. Kendine bakan kadınlar seksidir. Kadınsı enerjisini ortaya çıkaranlar seksidir. O nedenle ruslar diye olayı basite indirgemeyeceğim.
İletişimde çok daha iyiler. Özgüvenleri daha yüksek ama saldırgan bir ego değil bu. Kendilerinden eminler. Yaşamayı daha iyi biliyorlar.
Evlen bir rusla
Ciddi ciddi düşünüyorum aslında 2. Üniversite hazırlığındayım belki ortalarında bir yerde Rusça'ya başlarım
Hem küçükken sanat eğitimi alıyorlar. Müzisyenim ortak bir zemin oluşturabiliriz bence
Farkindamisin bilemem fakat dogal denge diye bu dunya boyle bir kural var şimdi butun erkekler rusla evlense kadinlarda yabancilara yonelicek ve simdi dikkat ediysen yonelmeye basladilar daha neler olacak merak ediyorum
Ama hanımefendi bu benim suçum değil son 5 senedir yanlız yanlız yaşıyorum. Bende mutlu olmak istiyorum. İlgi görmek istiyorum. Çabalarımın karşılığını görmek. İnsan yerine konmak istiyorum. Bende insanım. Böyle diyosunuz bize Türk kadınları Türk erklerine gösterdikleri direnci zorluğu yabancı erkeklere göstermiyor. Bir birliktekikte duygusal tuvalet muamelesi görmek istemiyorum yaaa
tamam bir sey demedim
Yüz hatları fizikleri çok güzel çekiciler ayrı olarak eşlerine düşkün olanları fazla bu arada eşim Rus ve kendilerine çok bakıyorlar kilo almıyorlar
Bakımli kadinlar gercekten çekici
Türk kızlarının gereksiz tripleri kadar güzeller. Yani çok fazla. Hem fiziksel hemde davranışsal olarak çok farkları var.
Allah onlari yaratmiş bizi artiklardan yapmış 😄
Çünkü Türk kızları gibi egolu kendini beğenmiş değiller
Güzellik olarak pek fark yok aslında kızların çoğu güzel oluyo zaten millet farketmiyor (en azından erkekler için) rus kızlarının tercih edilme sebebi daha ilgili ve sadık olması olabilir
Komşunun tavuğu kendisine kaz gibi görünürmüş
bu cevapla bana neden gönderme yaptın anlamadım :D bence türk kızları genede daha iyi zaten benim sevgilim hiç olmadı sevmem böyle işleri ben
Belli bir yaşa kadar. 35-40 olunca çirkinleşiyorlar.
Irk farketmiyor kişiye göre değişen bir şey bu
Böyle soru sorulur mu hayır çünki çekici ve güzeller ondan amma her insan digil şahsen bıixim komşu rus hiç çekici diğil yuz güzeli sadece
Ne demiş Süleyman Çakır abimiz; şu ruhların bir ruletini güzel birde karıları 🤣☝️
Umarim evlenirsin
Sen rahat ol o iş bende 😎
tamam
Allah vergisi yani Slav ırkı oldukları için güzel oluyorlar..
Evlenirsin umarim
Evlilik zorlaştı malum ekonomik buhrandayız.:)
Turk kizlari ozelllikle istekli olursa sexste cok iyiler bizim kizlar bal boş ver Ruslari😊😊
Yataktan cikmak istemiyo insan
Rusya kadınları erkek arar Rusya'da yaprak zor bulunur biraz
Anladım
Yani ben gittim Rusya ya orada öyle ama bizim türk kızları da güzel daha fazla bişe sormak istersen sorabilirsin başka konular hakkında da olabilir 🙏✉️
İlgili olabilir de rusu nerden bulacak 😄
Ruslar veya Slavlar ilgimi hiç çekmiyor hatta çoğu uzun boya sahip bundan dolayı da bana itici geliyorlar.
Asyalı kadınlar daha iyi
Ego tatmin etmemeleri ve karşısındakine bokmuş gibi değilde insan gibi davrandıkları için.
Evlenip yuva kurarsin inşallah rusla
Daha seksiler ve egolu değiller erkeklerine sahip çıkıyorlar
Inşallah bulursun bir rus
Eyvallah gerek yok ben düşünceyi yazdım 😂
Yorumun icin teşekkurler😂
Tr kızı kadar zor değiller. Herşeye hayır demiyorlar. Kafa insanlar bi çok şeye uyarım diyorlar.
1 adet rus alırsin o zaman
Öyle bi amacım yok
Seks konusunda rus ve ukraynalı kadınlar iyidir
Hemen herkese verirler kadınları
Fizigin çok guzel maşallah boy baya uzun sanirim
Aşşırı sexilerde ondan
Her güzelin bir kusuru var genelde fizik olarak iyiler
Belkide dediğin gibidir
Sahiden de güzeller, gözlerinin maviliği yeter.
Güzellik var hizmet var güleryüz var kanaatkar trip yok hayır yok vs. vs. ...
Göbekli erkekleri seviyor olöalarınsempatik geliyor oyüzden benim için böyle
Bence öz Türk kadınlarından sonra dünyanın en güzel kadınları
Dişilik ten ziyade güzeller🤗
Alırsin 1 ane
🤗 nasip ama sizde güzelsiniz
Gözler fena ruslarda
Yaa evlenirsin onlarla
Niye olmasınm
Bende diyorum evlenip cocuk yaparsin
Belkide olurr
Bilmem bence en güzel millet Türkler Türk kızları
Hayal edemeyecegin kadar güzel ve zarifler.
Insallah evlenirsin bir rusla
Gerek duyarsam evlenirim, paşa gönlüme bagli. Umarim sende rus kiz arkadas edinirsin.
Rus kız da olur erkekte
Tercihine göre artik
Tornadan geçmiş gene sahipler
?
Tornadan çıkmış gibi pürüzsüz güzellikleri oluyor
Maşallah umarim rusla evlenirsin
Haha yok bana göre değiller
Seksi çok iyi yaptıkları için
Haklısın umarım kendine alirsin
Yok almim
Güzel ve Çok Seksiler
Alırsin birtane
Emin ol şu an Amerika'da yaşıyorum daha güzelleri var 😉
Amerikali kız ve ingiliz kíz arasinda bir fark var mı yani fiziksel olarak
İngiliz kızını bilmem ama Amerikalı ve Rus Kadınlar arasında fark var 👍
Ingiliz ve amerikan aynı irk değilmi nasıl fark oluyor ben bir fark göremiyorum fakat ingiliz aksani cok çekici ama ingiliz kızlar amerikanca konusmasi daha guzel geliyor nasıl diyeyim ingiliz aksanı erkeklerinde daha cok yakısır ayrı bir hava katiyor yani nasıl diyim rus kizlardaki aksan gibi guzel
Konu bi anda Irklar arası Güzellikten Aksana nasıl geldi 😅
Bilmem bir anda amerikan diyince bunlar aklima geldi
Amerika bam başka bir Dünya 👍
Konuşmak isterdim seninle fakat biraz ukala geldin gozume ondan by by
Beni tanımadan bana nasıl Ukala diyebilirsin Gerçekten anlamıyorum
Görüntü ve ateşli olmaları
Inşallah bulursun bir rus evlenip cocuk yaparsin
Gerek yok aramıyorum
Aşırı derece sevgisi ilgisi
Insallah nasip olur sana
Evliyim güzelik
Kotu o zaman karına sabır diliyorum umarim yol yakinken anlayip yeni bir hayat kurar
Asıl bana lazım da sabır neden kursun ki
Evli olup baska kadinlar aklinda olan bir erkekge kimse evlenipte cocuk yapmaz cunku umarip cok gec olmadan birisi ona akil verip farkin varir umarim
Sizin görüşünüz kimsede aklım yok zaten
Size kolay gelsin fazla konuşmaya gerek yok
Ben nededim simdi istersen ver esinin telefon numarasıni ben konusayim bir guzel
Çok komiksin gerçekten sana bol şanlar🤨🤨
Benden daha bol şansa ihtiyaciniz var siz yorumunuz icin tesekkur ederim🖒
teşekkür ederim ihtiyacım yok merak etmeyin
evet güzeller var aralarında
Onlar peki nasil ve nerede gordun
birçok defa rusya ya gittim
Evlenilecek kisiler mi
yok tamamen hanım olmaları
Iyi bir tane all
:) senide kuma alayım canını sıkma
Yorumumdan çık lütfen
Soğuk hava güzelleştiriyo galiba ☺😅