Kaç tane aşırı kilolu bir rus kadın gördün şöyle bir düşün bakalım. Ben görmedim çünkü hepsi spor yapıp kendine bakıyor. Tabi biyolojik olarak uzun boylular, renkli gözlüler, yüzleri çoğunun güzel bir de ego durumları Türkiye’ye oranla çok çok daha az bunlara rağmen. Çünkü kendilerini dünyanın merkezine koymuyorlar. Bunlar da onları güzel yapıyor.
04 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle şöyle izah edeyim Rus ve Ukrayna ve arkadaşlarım var,
Türkiye'deki kadınların kendilerine has bir özellikleri var Lakin bu Ukraynalı ve Rus vatandaşların Türkiye'deki kadınlarda olmayan başlıca özellikleri var,
Mesela ısırmıyor,
Her erkeğe Gül dağıtmıyor,
Konuştuğu kişilerin sadece konuşmak ve babında olduğunu biliyorlar,
Tutarlılık netlik ve saygı mevcut. Evinin erkeğine karşı muazzam bir hoşgörü var05 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir beklentim yok sadece yorumuna binaen cevap verdim
- +1 yıl
Rusça da biliyorum konuşuyorum ama benim rusla Ukrayna ile Türk de böyle bir evlenme beklenti içerisinde olduğumu söylemedim Onların da Türk kadınlarından öğrenecekleri var Türk kadınların da onlardan öğrenecekleri var sadece bunu izah etmeye çalışıyorum
- Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle soru sorup sonra insanları yargılamanız, polemik yaratmanız, hatta aşağılarcasına inşallah rus ile evlenirsin yorumlarınız oldukça itici
gelelim sorunuzun cevabı evlenmem zira evliliği düşünmüyorum ama kriterlere bakınca hem t-ürk kadınlarından çok daha güzel ve çekici aynı zamanda da kapris kompleks naz vs yok
04 Yorumla- +1 yıl
Ben neden aşağilayım polemik yaratmak diyorsunuzda ben söylediklerini onaylıyorum inşallsh bulursun diye tam tersi neden diye saldıriya geçsem tartışma o zaman cikacak insanlarin bahtina gore versin ben burada bir problem görmüyorum aşağiladimida sakina düşunmeyin lutfen insanlarin fikirlerine onay veriyorum burada bir sorunum yok bu arada evliligi düşünmuyorum demissinizde yaşiniz 53 bencede düsunmemeniz daha mantık diyeceklerim bu kadar yorumunuz için teşekkürler
- +1 yıl
boş versene ne amaçla o kelimeyi kullandığınızı benim kadar siz de biliyorsunuz döneklik yapıyorsunuz, neyse yaşımın size bir zararı var sanırım ya da sitede yaş sınırı var da ben mi bilmiyorum acaba
- +1 yıl
Her kezin beyin yapısi farkli çalişir sizinlede uyustuğu söylenemez kelimeyi kullanma şeklim sizin düşuncenize gore gerçekten ayri bu bir ikide daha evlenmeyi düşunmuyorum diyorsunuz evli oldunuzu düşunuyorum duşunmemenizide normal buluyorum bunu belirttim eğer benden cvp bekleyecekseniz bu konuda 53 yasina gelmiş birisi hala rus diyorsa kariniza sabır diliyor çokgec kalmis ama nereden dönerse kâr yurt dışinda bulundum ve sizin kadar karıya kız görunce salyalari akan bir abaza erkek toplumu görmedim ondan tc erkekleriyle evlenen maalesef akli başinda değil cogu cahil kadinlarimiz yurt dışına açıldığinda erkek nasil olur onuda gorecekler yol yakin yavas yavas artiş gösteriyor yabsncı damat orani umarim 6 7 milyonu bulur bu rakam sizin gibi tiplerle evlenen sadece cahil turk kadinlari kadinlarimiz eğitimli bir bireye dönuştukce size asla bakmayacak bunuda diyim bu arada dönek demissin bu lafi da güzelce iade ediyorum size😏😏
- +1 yıl
öncelik ile sizin iyi bir Türkçe kursuna gitmenizi insanlara karşı ön yargılı davranmamanızı devamında ise bu kadar yanlış yazı şekli ile insan içine bile çıkmamanızı tavsiye ederim de bunu anlayacak kapasite yok sizde bakın hala ilk yazdığımın arkasında duruyorum, polemik ve kaos ile beslenen bir kişiliksizlik görüntüsünü değiştirin, vaz geçin, evli değilim ve evli olsam bunu gönül rahatılığı ile yazarım, yurt dışında yaşamanız beni zerre ilgilendirmiyor memlekette insan yerine koyulmamışsınız demek ki zavallı soğan cücüğü zavallı insancıksınız hadi şimdi başka kapıya zamanımı tüketme benim
+1 yıl1- Ulaşması kolay
2- Evrimsel olarak insan genetik anlamda kendisinden uzak genleri çekici görür. Sarışın olmaları biz esmer erkeklere farklı bir gen içgüdüsü yaratarak çekicilik kılıyor
3- Cinsel sınırları Türk kadınları gibi değil. Daha özgürler.
4- Daha sadıklar
014 Yorumla- +1 yıl
Gerçekler rahatsız edebilir ama öyle..
Benim Rus sevgilimde oldu Türk sevgilimde oldu. Aradaki farkı benden daha iyi kimse bilemez. O kalem gibi dünyada eşine ender rastlanan güzellik o kadar mütevazi ve sadık ki biz burada ne Kezbanların kendini kraliçe sanıp afra tafra yapmalarına şahidiz.
Tüm Türk kadınları için demiyorum. Genellemede yapmak istemiyorum ama maalesef o damarı var Türk kızlarının kimse kusura bakmasın - +1 yıl
Bakımlı ya da bakımsız, pas verse ne olur vermese ne olur :D Hiç öyle gelsinde kızlar bana pas atsın derdim olmadı. Birisinin beğenmesine ya da sevmesine ihtiyacım yok ama seven kişide karşılığını misli ile bulur ;)
- +1 yıl
Kadınların bana pas vermesi çok önemli değil. Tipe bakıp tekin olmadığımı nasıl anladın? :D
- +1 yıl
😏tatli durmaya çalışmışsın ama olmamış bu dedimi sakına unutma bir insan duruşuyla bile kendini ele verir konusmasına gerek bile olmaz o insanin tekin biri olup mu olmamasi için tabi genel olarak konuşuyorum bir insanın yüz ifadesi bile herşeyi ele veriyor gizliden iyi mi? kötü mü? acımasız mı? Merhametli mi? Doğal mi bunu her yönden anlaşılabilir örnek vereceksem bazı insanlarla bile ayni ortamda olsam eğer negatif iseler tanimasam bile o insanla ayni ortamda olmak istemem bazı insanlar bilincsizce negatif enerji saliyor ve bu beni aninda rahatsiz ediyor ya da vatan sevgisi ulkedeki insanlari seven sayan kisi bile anlaşılir o kişinin duruşundan tamtersi olan insanlar ise farkli bir yuz ifadesi olur ki gerçekten bu insan şeytan dersin tabi bu dediklerim senin için geçerli degil genel olarak örnek verdim
- +1 yıl
Anladım. Ama bu insan kaybetmene neden olur. Çünkü insanların büyük çoğunluğu göründükleri gibi bir kişiliğe sahip değildir. İnsan kazanmak senin için önemli bir mesele olmaya bilir ama size hayatınızın çok önemli bir noktasında önemli bir dokunuş yapabilecek insanı belkide dış görünüşü ile yargılayarak kaybedecek ya da iyi olduğunu düşündüğün birisini hayatına alarak hayatını olumsuz yöne sürükleyeceksin. Yüz yüze görüştüğün insanların mümük hareketleri belki azda olsa fikir verebilir ama fotoğrafa bakarak insan yargılamak çok doğru değil.
Diğer yandan ben tatlı olmaya çalışmıyorum inan :D Öyle bir gereksinimim yok. Dudaklarımı çok beğeniyorum o nedenle o fotoğrafı kullanıyorum :D - +1 yıl
Yaş kaç bu arada?
- +1 yıl
Gençsin ama akıllısın :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
177Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır güzel değiller erkeklere kolay veriyorlar gadası
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı.
u +1 yılgüzelleri vardır evet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 kez Uzun süreli ilişkim oldu ve devam ediyor Rus insanların en büyük özelliği sert titiz ve daha dikkatli olmaları güzellik genel olarak bariz var , Şunu özellikle söyleyeyim insanlardaki Rus ve saçma algı aptalca bir önyargı. Artık ülkemiz avrupa kuzey tüm dünyada özgürlük önplanda
Asıl bakmamız gerekn şey Rusyada 18 yasından küçük cocuk sokağa akşam cıkamaz ailesiyle olmak zorunda, sokaklara gidip bakın tertemiz , insanlar birbirlerinin hayatına müdahale etmiyor , herkesin kötü önyargısı maalesef çok saçmaGüzel ahlak ve dikkatli titizliğe önem veren aynı zamanda inanılmaz disiplinliler en azından benim tanıdıklarım
11 Yorumla
+1 yılKadının kadın gibi davranması daima erkek için cekim kaynağıdır. Erkeğe devamli hesap soran, surekli üstunlük taslamaya calışan, erkeğe baskı yapmaya çalışan, aşırı duygusal davranması gibi seyler her erkeğe itici gelir. Rus Turk vs ayrım yok her millette guzel ilgi ceken hanimefendi kadın gibi kadın var. Ama yasanılan cevre ve aile egitimi bunu etkiler. Demekki sonuc olarak bizim bazı aile yapımızda birtakım kezbanlıkları anne baba kızına öğretiyorki böyle sonuclar ortaya cıkıyor. Hepsi icin demiyorum bazı kesim diyorum.
10 Yorumla
+1 yılyani antalyaya tatile gittigimde bariz türk kadınlarıyla us kadınları arasındaki farkı görüyosun sadece güzellıkte degil cok cekici ve kadınlıgı ön planda türk kadınlarının en büyük avantajı ahlak ve namusları ve dünyada dünyanin en güzel kadını olsa ahlak namus olmayınca eeli ebedi yenik düser ahlaklı ve namuslu kadınlara
11 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 586 cevap paylaştı. Strese sokmuyorlar Türk erkeğinin kıymetini biliyorlar.
Ama Türk kadınlarının farkı hem hamaratlar bir o kadar da kolay lokma olmuyorlar bu yüzden böyle güzellik konusunda evet güzeller bunu inkar edemem yani demem o ki sadece iş belden altta bitmiyor.12 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 381 cevap paylaştı. Rus kadınları sade insanlar
benim bi teyze oğlum vardı eşi rustu kadına yapmadığını bırakmadı içti aldattı çalışmadı
hatta eve Rus yenge bakıyordu bi şirkette Rusça Türkçe çeviri yaparak müşteri danışmanıydı ama bizim hıyar teyze oğlu melek gibi kızı kaybetti Rus yengemiz sonunda teyze oğlunu boşadı
bence insanları milletlerine göre ayırmak yanlış
insanların ırkı dini dili alışkanlıkları farklı farklı olabilir
insanların kişilikleri önemlidir
10 Yorumla
+1 yılRus kadınları hayatın akışına tereddütlere takılmadan ilerleyecek kadar dişil uyum sağlıyorlar, kendilerini ortaya koyarken ozguvenlerini hissettiriyorlar, boş düşünceler ile kendilerini harcamiyorlar, erkege kadın olurken kendileri kadar erkeklerinide tatmin ediyorlar, kaprisleri olmaz, sevgiye hayır demiyorlar, nasıl biz erkekler kadın gibi kadına adam oluyoruz rus kadınlarıda adam gibi adama kadın oluyorlar, kendilerine bakmayı bilgili ve bilinçli olarak yapıyorlar, rus kadınlar için aile fertlerinde önce ailesinin mutluluğu ve refahı gelir, erkeğin arkasında değil yanında olurlar, her konuyu sorun ederek mutluluklarını ertelemezler, rus kadın her zaman değerlidir
23 Yorumla- +1 yıl
Bunu anlamanın kolay yolu rus bir kadınla tanışın, arkadaş olun ve uyanın
- +1 yıl
Belki
+1 yılGüzellikten ziyade karakter meselesi. Beni tr de nikah masasına oturtabilecek bir hatun cikmadi henüz. İşimi kazancimi sorduğu an bitiyor benim için. Tatil bölgelerinde tanıştıgim yabancılar hiç sormadi gezdik sohbet muhabbet üstelik yabanci dilim pek yok Google sağolsun. Benimle ben olduğum için arkadaşlık ettiler. Bu bende güzel bir anı biraktı. Mutlaka yurtdışına çıkıp gerçek dünya ile tanismaliyiz. Kapasitemiz burada gördüğümüz muamelerden daha yüksek.
30 YorumlaHiç rus bi kadınla birlikte olmadım ama güzel ruş kadınlar var gördüğüm kadarıyla özelikle sarışın mavi gözlü olanlar bana çok çekici geliyor ikinci çekici gelen şeyse bana🙈🙊 rus kadınlarla birlikte olan erkeklerden duyduğum kadarıyla çok ateşliler ve türk kadınları gibi ay oram acıdı buram acıdı demiyorlarmış o konuda çok iyi ve dayanklılarmış test edilip onaylanmışlar 😃 buda bazı erkeklerin onlara koşmasında ki bi sebep diyebiliriz 😁biraz ayıp olduysa özür dilerim ama dürüstçe bi açıklamada bulundum kusura bakmayın lütfen net bi şekilde sorunuza cevap verip ancak bu şekilde açıklayabilirdim afınıza sığınıyorum
17 YorumlaSahiden de güzeller, gözlerinin maviliği yeter. ve ne istediklerini ve yasamayi biliyorlar. bizim türk. kızlarina iltifat olarak güzelsin ve seksi sin dediginde hele burdaki bazilarina hemen sapik muamelesine maruz kaliyoz. lakin onlar mükemmell bu da böyle biline ya tibe lublu
10 Yorumla
+1 yılBenim yakalanmama gerek yok çünkü eşim Rusya-Kıbrıs mix 😅
"Rus kızlarımı Türk kızlarımı diye sorsalar , hiç düşünmeden Türk kızları derim. Çünkü düşünürsem Rus kızları derim "
Bu sözü bir arkadasımın profilinde görmüştüm yıllar önce.
Haklılık payı var mı genel olarak evet ziraa Ruslar bakımlarına çok özen gosteriyor. Bu yüzden genel bir algı var bu konuyla ilgili.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeklerin, Rus kadın sevme nedeni; Samimi davranmaları. E tabii bu da erkeklerin işine geliyor. Ama benim tercihim değil; Çünkü, tanımadığı insanlara bu kadar samimi davranan kızlar, tanıdıklarına ne kadar samimilerdir? Ve erkeklerin, sizleri kıskandırmak için Rus kızlarıyla kıyasladıklarını unutmayın. Ben, ülkemin kızlarından yanayım. İnsan, kendi ülkesini övmeli, bize ne elin Rusundan?
10 YorumlaTürk kızları ile anlaşamıyoruz hep bi trip bi şöyle böyle falan uğraşmıyoruz ruslarda ego yok hem tatilarda
12 YorumlaTabiki dee evet 🥰göz nizam var fizik boy pos endam cilve naz say say bitmez cinsellik sıcak oluşları enerjik antalyadan selamlar
115 Yorumla- +1 yıl
1-
Ruslar bakımlıdırlar
Türk kızları bakımsız oldukları gibi bide su üstüne çıkabilmek için her türlü bahaneyi anında üretmekten kaçınmazlar.
örn: ben rahat bir kişiliğim, tarzım bu. Hergün saç yıkanmaz sonra dökülür
2-
Ruslar uzun boyludurlar
Bizimkilerin Popoları yere yakın olduğu gibi akılları da yere yakındır.
örn: ortalama Türk kızı boyu türkiye de 1.62 dir. Bu oran Rusya'da 1.76 lardadır.
3-
Ruslar parasız da olsalar eğlenmeyi bilirler
Paranız olmadan heleki bir Türk kızını dışarı çıkarmaya çalışın...
örn: canım bu akşam parkta içelim gel süper eğlenecez... şaaaaaakk... terk
4-
Ruslara yapamadığı birşeyi söylediğinizde öğrenmeye çalışırlar
Türk kızına söylediğinizde alacağınız cevaplar vardır.
örn:Daha iyisini yapan birini bul o zaman !!! benden bu kadar !!! yeter !!!
5-
Ruslar her türlü teklife açıktırlar mantığını anlatabildiğiniz sürece.
Türk kızlarının ilk cevabı her zaman hayırdır
örn:Canım bu yaz tatile çadırla gidelim mi? -canım ben annemlerle gidiyorum!!!
6-
Ruslar seksi zevk için yaparlar veya normal olarak üreme amaçlı.
Türk kızları zorunluluktan yaparlar. Kaybetmemek için.
örn: seksten sonra gelen soru da bunu hedefler. canım beni seviyor musun?
7-
Rus kızları sorunları olduğu zaman siz sormadıkça söylemezler
Türk kızları merhaba bile demeden başlarından geçeni veya ne kadar üzgün/yorgun/acılı olduklarını anlatmaya başlarlar
örn: merhaba canım... karnım çok ağrıyor bugün !!! bi adam takıldı peşime... !!!
8-
Rus kızları sırt kaşımayı bilirler çünkü hassastırlar.
Türk kızları daha çok "tımar" olarak bilinen şeyi yaparlar
örn: e- canım o tırnakların ne kadar uzunmuş !!!
T. k.- harttttt... harttttt
9-
Rus kızları duygusaldır ve sonuna kadar götürmeyi hedefler
Türk kızlarının işine gelmediği yerde tekmeyi yersiniz.
10-
Rus kızları sorgusuzca güzeldirler... Bunu tartışmak bile gereksizdir. Hatta acıyan gözlerle bizimkilere bakarlar...
Türk kızları her zaman en güzeliz derler olmasalarda bunu kapatabilmek için her daim bahaneleri vardır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzellik değil bağlayıcı olan. Türkçe konuşmalar hoşlarına gidiyor ve bu onlara s@ks çağrıştırıyor, bu da bizim erkeklerin hoşuna gidiyor. Tamamen para çokomel ilişkisi.
Bizdekiler ne konuşmayı biliyor ne de s@ks konusunda iyiler.12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilmem
- Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir millettin kadını ekstra ilgimi çekmiyor ama bazı milletlerin kültürel yapısı gereği bazı alışkanlıkları var ya da yok... ayıp kavramının alt ya da üst sınırı farklı olabiliyor buda bazı insanları etkiliyor özellikle o kültüre yabancı olanları etkiliyor
00 Yorumla
+1 yılRus milletinden ise çok güzeldir diye bir şey yok.
Güzellik görecelidir. Bizimkilerin bence sevdikleri şey, kadınların kızların teklif eden erkeğe şans vermeleri pis sapık kıro muamelesi görmemesi.
Yoksa sürüyle rus Ukraynalı arkadaşlarım var, hiç birinden kadınlığını cilve yapan, açık saçık görmedim. Bizim Kızlar daha davetkar giyiniyorlar00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kezban değiller
Fizikler çok güzel
Beyaz tenliler
Sarışınlar
Mavi gözlüler12 Yorumla
+1 yılBence uzun boylu ve güzel olmaları, o kadınlara çuval giydirsen de güzeller yapcak bir şey yok
12 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim ama ben turk kizlarini tercih ediyorum. Dilini bilmeyiz izini bilmeyiz 🤣🤣
+1 yılTürk kızları kadar paragöz değiller. karaktere daha çok önem veriyorlar ayriyetten çok da güzeller
12 Yorumla- +1 yıl
İnşallah knka umarım olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılRusya'da yaşıyorum ve şunu söyleyebilirim; Rus kızları çok farklı bir auraya sahipler çünkü kendilerine has bir stile sahipler her zaman. Kişisel bakımlarından hiçbir şekilde taviz vermiyorlar kesinlikle. Görünüşte soğuk gibi duruyorlar ama çok sıcak kanlı ve pozitifler. Eğer size karşı bir ilgisi var ise bunu belli eder ve sizinle konuşurlar. Saçma triplere girmezler ve sevdiklerine karşı çok bağlılar. Burada yaşadığım süre boyunca insan olduğumu hissettim.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim, kısmet
Cevap sahibi+1 yılSen de umarım kendi istediğin ve mutlu olacağın birini bulursun
canım tripli türk kızı gibi değiller çünkü, bir erkeği beğendiğinde bunu belli ediyor duygularına pranga vurmuyor ve buda gayet doğal bir tepki olduğundan erkeğin hoşuna gidiyor. Keşke biraz örnek alsanızda insanlık ateşi bulsa...
110 Yorumla- +1 yıl
Aslında italyan erkekleride türkten farklı değil onu söyleyeyim -tip ve trip olarak- yani bir türkle çık en azından dilini anlarsın iletişim kurabilirsin italyana gerek yok🤣 her kız söylediğin üzere aynı değil katılıyorum ve o açıdan görüşümü yıkabilen biri çıkarsa neden olmasın dedim zaten ama gerçekten şu zamana kadar aklı başında insan halinden anlayan bir türk kızı çıkmadı karşıma, bu durumda nasıl düşünmem gerekir?
- +1 yıl
Karşılaştığin her kiz seni anlayamiyorsa neden kendinde problem bulmiyorsun artık italyanlar turkten farksiz demissin..😂ben buna gulerim görmesem farkli derdim sadece italyanlarda sarışınlik yok fakat altin oran ve yuz hatlari cok cekici foto atardim ama burada olmaz benzerlik hiç yok belki bizim gibi sarışın olmadiklari için bir benzerlik gorebilirsin fakat farklı bir auralari var
- +1 yıl
Zaten ben her karşılaştığım insanın beni anlamasını beklemiyorum, benim belkide mesleğim gereği kafa yapım daha değişik çalışıyor da olabilir ve bu yüzden anlaşma oranım düşük olabilir fakat anlaştığım insanlar bile bir yerden sonra anlaşılmaz oluyor çünkü türk kadının doğasında kaostan beslenmek var malesef🤣 hepsi düzgün arıyorum diyor ama nerede mal var bulup alıyor :) kendimi ayrıca çok sorgulayan bir insanım ve artık kendimde suç bulamıyorum çünkü gerçekten son zamanlarda insanların çok değişik tavırlarda bulunduğuna şahit oldum.
Ek olarak bana italyan erkeği fotosu atma lütfen ben napayım erkek fotosunu🤣 italyan erkeklerinin de kafa yapısı ve görüntü olarak aynı olduğunu duymuştum italyaya gitme fırsatım henüz olmadı. - +1 yıl
Italyan foto atmamin sebebi goruntü olarak turklerle ayni oldunu soylemişsin ondan birde fotoda gor dedim arti sunuda bilmeni isterim nazik saf iyimser kavgacı kadinlar vardir sen butun tc kadinlarini aynı karaktere sokuyorsun senin konustugun kadinlari bilemem eğe oyleyse konusmayida kes
- +1 yıl
Bütün tc kadınlarını aynı kefeye koymak istemiyorum tabiki istisnalar illa vardır fakat bu zamana kadar çıkanlar hep kaostan beslenen tipler oldu ve tabiki konuşmayı kestim zaten başka bir iletişim seçeneği kalmayınca. Sonucta yüzde olarak kaostan beslenen çok kadın var maalesef, bu arada söylediğin ayrım sadece kadına özel değil erkeklerde de bulunur ama konu bu değil, tc kadınının çoğunda bulunan trip hastalığı. Ek olarak görüntü olarak türklere çok benziyorlar bence italyanlar hala bunu savunuyorum😄
Yüz hatları biraz farklı biz Akdeniz iklimi insanları Ruslar gibi soğuk iklim insanlarını fazla görmediğimiz için görünce çekici oluyo sanırım. Bir de kadınlar yine iklim etkisiyle bembeyaz tenli
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Temiz ve bakımlılar hergün kremmi sürülür vücuduna komutanım öyle derdi rus sevgilisi anlatırken
13 YorumlaBen de farkettim Rusların ve diğer Slav etniklerin %99u güzel kadınlardan ve yakışıklı erkeklerden oluştuğu. Galiba genetik yapılarıyla alakalı.
20 YorumlaTürk kadınları candır, lütfen yanlış anlaşılmasın ama Rusların geni çok farklı. Bu da onları çekici yapıyor erkeklerin gözünde tabii ama karşıma kara kaşlı, kara gözlü bir Türk kızı çıktı mı Rus falan tanımam ben. Hâlâ unutamadım. Oradan biliyorum.
02 Yorumla
+1 yılRenkli gözler, ince vücut, vb güzeller yani karşılıksız kalan ya erkek değildir, ya da hiç erkek olmamıştır
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Güzelleri geçekten güzel , güzel olmaları fiziklerinin çok iyi olmaları dişiliğini kullanmasına gerek kalmıyor bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim sevdigim rus hem ahlaki hem vijdani hemde kadinsi olarak bir cok türken cok guzel yok herkese veriyorlarmış. Burdaki ikinci gun cinsellik yasayacagim diyenler rus degil herhalde, hermilletin iyiside var kotusu de, turkler cok miy miy disilik yani cinselligi silah olarak kullaniyor, mutlu olmak icin degil baskalari icin hayat yasiyorlar
10 Yorumla
+1 yılGuzeller ayrıca egoları yok Türk kızlarına selam yaz şey diyor daha farklı giriş yapman lazım ananı silkmem gerekiyor onun yani
12 Yorumla- +1 yıl
Rus bizim ter kokan kızlardan daha sadik
Güzellik & Bakım konusunda 356 cevap paylaştı. Zevk meselesi tabi ama bence güzeller. Pürüzsüz olanları çok fazla.
10 Yorumla
+1 yılDişiliklerini Kullanmasını İyi Biliyorlar Ama Allah içinde Güzeller
10 Yorumla
+1 yılGüzellikleri ile, dürüst olmaları ile, sadık olmaları ile, egolu olmamaları ile, menfaatçi olmamaları ile, ve kadin gibi kadin oldukları için?
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim inşallah
- Güzellik & Bakım konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğinin evini ocağını yatağını sıcak tutan kadın baş üstünde olur her zaman.
22 Yorumla- +1 yıl
Insallah bulursun bi rus
- +1 yıl
Rus sevmiyorum ben
+1 yılHayır şöyle bi algı var tamam mı bakın, türk kadınları hrr erkekle konuşmuyor, ama onlar her erkekle konuşuyor vakit geçiriyor en azından şans tanıyor yabancılar için sadece ruslar değil.
00 YorumlaRus kadınları erkeğine tapan birisidir sevdimi gözü kimseyi görmez ama aldatırsan seni doğduğuna pişman eder
04 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 605 cevap paylaştı. Rus kızları fazla geniş olduğundan dikkat çekiyor yüz olarak güzel olsa da fiziken hiç güzel değiller ve 35 yaşına gelince de bedenen çöküyorlar çok çirkin oluyorlar.
00 Yorumla
+1 yılEvet genel olarak güzeller ama asıl mevzu sıcak kanlı arzulu istekli ve sınırsız olmaları , bir de erkeklere çok düşkün olmaları.
013 Yorumla- +1 yıl
Ha ha ha ha iyiymiş 😃👍
- +1 yıl
Artık senin daha başka şeyler arzulayıp daha başka bir şeyle beslenmen gerekli.
- +1 yıl
O zaman çık geç kalmışsın
- +1 yıl
E tamam yabi daha ne zamanından bahsediyorsun gelmiş de geçiyor
- +1 yıl
Buradan yazamıyorsun özelden yaz gerçek yaşını
- +1 yıl
Yok sordum sadece. Sen bilirsin benim için sorun yok.
bazıları aşırı zayıf onları ben güzel bulmuyorum ama onun haricinde rus ve ukrayna kızları gayet iyiler
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNazikler, hoşgörülüler ve insancıllar en önemli özellikleri ise kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmıyorlar!
10 Yorumla
+1 yılBir dönem Konuştuğum biri vardı çok düşkünler, sempatik ve güzeller ama ben rusları sevmiyorum bize bizden başkası yalan
11 Yorumla- +1 yıl
İşte bu👏
Kuzeye gittikçe kadınlar güzelleşir erkekler çirkinleşir
28 Yorumlabence çok güzeller sütte leke olur onlarda olmaz
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet çok çekici Trabzonlular bir arkadaş ruhlar gelene kadar bizim karılar dikiş bilmiyormuş onlar gelince farlettik nasıl iyi dikisiliri dedi
00 Yorumla
+1 yılNormal kadın işte. Şahsen ben sevmiyorum. İçlerinde tabii iyileride var ama viski votka gibi şeyleri çok içiyolar.
00 YorumlaKusursuzlar, kadınsılar vücutlarıyla her şeyleriyle yani.
06 YorumlaEskiden rus kadınları çok hoşuma gidiyordu aslında halâ hoşuma gidiyorlar ama türk kızları gibisi yok be bence en güzeli türk kızları 🌸
03 Yorumla- +1 yıl
Bu taktik ise yaramaz,😄
- +1 yıl
Tamam kardeş yolunda başarılar 😄
+1 yılÇok haz etmem ama kezban türk kızlarına tercih ederim
03 Yorumla- +1 yıl
Yok ikisiylede evlenmiyim
+1 yılGüler yüzlü fizikleri bakımı iyi ego türk kizlarına karşı daha da az konuşurken erkeğin işini kolaylastiriyorlar
04 Yorumla- +1 yıl
Ben Rus için ölüp bitmiyorum
Sadece Türklere göre rusları tavlamak daha kolay
Türk kızlarının çoğu süründürüyor
Ama tabiki Türk kızı tercihim
Birde toplumumuz olarak yedek parça gibi takıntımız olmasa süper olacak (yedek manita)
Keşke tek samimi sadık biri çıksa karşıma. - +1 yıl
ortada emek var ve hani vazgeçmesi herkes için zor
birde için cinsel tarafı var onlar herkesle yapmak istiyor ve yapıyor diye biliyorum.
Disiligi kullanmakla alakası yok direk yüzleri ve fizikleri güzel
023 Yorumla
+1 yılTabikide genelleme yaparsak tek ruslar değil slav ırkların nerdeyse hepsi güzel : )
012 Yorumla- +1 yıl
Antalyada bulundum çünkü uzun süre.
- +1 yıl
Bide bunu benim bilmeme gerek yok aklı olan herkes bilir ki doğu slavlarının hepsi olmasa da çoğunluğunun güzel olduğunu : )
- +1 yıl
Eh yani bunların bulunduğu ortam soğuk bölge dolayısıyla beyaz oluyorlar ve göz renkleri güneş çok görmediği için renkli olarak kalıyor bunu internetten bir araştır derim burdan şimdi elim yorulur yazarsam :D
- +1 yıl
Ahaahshah babası türk dedin : )
- +1 yıl
Ama olsun gerçek asya türklerinin arasında öyle kızlar var ki bana göre slavlara taş çıkartırlar.
mesela doğu türkistanda ben hasancan kayanın videosunda görmüştüm türkistanlı bir kız çok güzeldi ve önüme 100 tane slav getirseler o kıza değişmezdim mesela : ) - +1 yıl
Pardon yanlış yazmışım...
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliyim Rus bir sevgilim var.
Çok başka bir kadın. Anlayışı bakışları ilgisi sevmesi anlatması zor.12 Yorumla- +1 yıl
Yabancı kadın candır aga tattık. Kesinlikle katılıyorum sadece rus kadınlarda değil. Sorun bizim kezbanlarda bence.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem güzel hem egosuzlar insanlara tepeden bakmıyorlar
10 Yorumla
+1 yılHem çok güzel hemde eşlerine kocalarına daha sadık ve daha iyi hizmet ediyorlarmis, bı arkdas soyledi 10 yıldır çorabını Rus karısı giydiriyormuş, yani hizmette sınır yok daha ne olsun , bizmklein burnu bir karış havada, kaprisleri de cabasi
14 Yorumla- +1 yıl
Kısmet neyse o olur, ama onların artıları daha çok,
- +1 yıl
Haklısın
Bizim ulkemizde ithal olan herşeye rağbet var.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 482 cevap paylaştı. Renkli gözlü olmaları ve de trip atmamaları😂
10 Yorumla
+1 yılBeklentisi az oluyor. Kaprisi az. Mutluluğa önem veriyor. Kanepe koltuğa değil.
00 Yorumla
+1 yılEn guzel kadin ya esidir ya da sevgilisi bundan otesi yoktur
00 YorumlaRus kadınlar erkeklerine saygılı ve sadık oluyorlar
012 Yorumla- +1 yıl
@avigor o kadar saygılı ve sadıklar ki adamın parası bitince cocugu alıp ülkelerine geri kacıyolar bi daha ne kadının suratını görüyosun ne de cocugun :D :D
- +1 yıl
@Kara_gece bi benzeri uzaktan akrabamın basına geldi, ap*tal turkolardaki rus kadın sevdası olmasa kaz gibi yolup da ortada dızlak bırakamazdı zaten bu kadınlar, valla helal olsun hepsine
- +1 yıl
@Kara_gece bi kadın bi erkege banka gözüyle bakacaksa bunun zaten ırkı olamaz, ama elin kadını rusyadan kalkıp gelecek o kadar yakısıklı rus erkekleri icinde bulamadıgı askı maymundan hallice ortadogu genlerine sahip bi türkoda bulup onunla ask evliligi yapacak buna hangi mal inanır
- +1 yıl
Yakışıklı Rus erkeği mi, pardon sesli güldüm buna.
Benim birçok arkadaşım Rus ile evli ve bir çoğunun tipi olmamasına rağmen kızlar bir içim su gibi güzeller. Siz kadınlar hala tiple ve ceple Rus kadınların tavlandığını zannediyorsunuz.
Münferit bir olay anlatayım da üstüne atlar mı dedim balıklama atladın. Size bakmıyoruz, ilgilenmiyoruz çünkü satırlarında kokan o çok bildiğinizi, tanıdınızı düşünüyorsunuz ya, değil. Bu yüzden siz daha çok bekar gezersiniz, yaşlanınca bu lafların ceremesini çekersiniz.
Not:Çok iyi niyetli Türk kadınları bu tabirden ayrı tutuyorum, bu tip insanlar ortaya çıksın diye bu sözlerim.
Пошел ты.. - +1 yıl
@Kara_gece türkiyedeki maymunlara kıyasla gayet yakısıklı erkekleri bünyelerinde barındırıyolar sarısın renkli gözlü. sana göre tipsizdir... siz daha cok bekar gezersiniz derken? pardon sanki ülkedeki tüm kadınlar bi türk bulup evlensem diye pesinizde kosuyordu da siz yok ben türk kadını istemem diyorsunuz neyin kafası bu :DD artık hicbir kadın anasının pasası olarak yetistirilmis bi erkege tahammül göstermiyor kendi kendine yetebildigi icin, aklı olan bi türk kadını gitti bi ülkede prensle evlendi zaten türkiyeye dönse suratınıza tükürügünü bile atmaz hahshahs
- +1 yıl
Tamam, git onların altına yat sen..😄
Prensle evlenen de gelmesin.
Böyle düşünenler de gitsin.
İnsanların annesini ortaya atma, annesi olmayanların zoruna gider. O da sana git ananı... der.
Sen hala s@lak s@lak tipten, paradan bahsetmeye devam et, bunlar önemli tabii ki senin için...😄 - +1 yıl
tamam :DDD
- Devamını Gör (131)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne