Direkt de söyleyebilirsin anormal ne tarafı var ki söylemenin? Ben temizliğe fazla önem veriyorum kokan birine asla katlanamam diye çıtlat, zeki biriyse anlar zaten. Zeki değilse de ne işin var zaten onunla😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılTemizlik de var tabi sadece spor mevzusu degil erkegon yüzüne bakinca burnunda kıl görmek hos olmuyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli yaştan sonra insan değişmez kendi o halde mutlu ve benimsemiş demekki sorun olarak görmüyor ve sende sırf huyu güzel diye değiştirmek için uğraşırsan bu işin sonunda senin huyların ve psikolojin bozulur sonra bir ilişkide olmaz
08 Yorumla
Soran+1 yılZaten psikolojim pek sağlam değil. Duzelmiyor olmuyo gbi ki ayni boydayız bi ne bilim dugune gttik damadin arkafasi ben de gelinin arkadasiyim yani bi duzgun bisey giyersin falan yok yani
Cevap sahibi+1 yılİşte daha fazla bozulmadan ve onu kırmadan bir şekilde ilişkiyi sonlandırman gerekli
Soran+1 yılAilesiyle arasi pek iyi değil bazi seyler hosuma gitmiyo da bitsn dersem uzulecek kirilacak biliyorum. Annem de biliyo ciddi gozuyle bakiyo seytan diyo esyalarini topla git sehirdisina calis dönme
Cevap sahibi+1 yılYani şöyle ki insanların ne dediğini umursayarak belli bir süre yaşarsın ailen bile olsa hayat senin hayatın evlendiğinde kapıyı kapattığında aynı evin içinde o insanla sen olacaksın ve diğerleri dışarda olacak.. kendi kararlarını ver ve mutlu olmayacağın bir şey yapma hayat kısa çünkü
Soran+1 yılEvet hayat cok kısa en cok da en yakinindaki insanlarin lafları yaraliyor işte. Hep diyorum evlenip mutsuz olmak istemiyorum diye ama anlamiyolar. Hayırlısı diyorum bakalım
Cevap sahibi+1 yılDemeye devam et bir süre sonra onlarda vazgeçer pes etme
Hakkında her şey için hayırlısı olsun
Soran+1 yılAmin cumlemiz icin tesekkurler yorumun icin iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. İyi geceler 🌺
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana kadın eli değmesi lazım de… ve ben senin herşeyini ayarlamak istiyorum de … dişil ol…
erkeğe dersen ki ben senin herşeyinim sekreter gibi bu seksi olur
ama dersen ki sen şöylesin adam ol bu erkeksi bir hareket ….
dişil ol
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben anlamiyorum bak yaninda gayet düzgün bakımlı makyajli duruyorum yahu insan bi düşünür bu kizin yaninda nasil bakimli dururum giyinisimi nasil yakistiririm begendiririm kendimi diye yok yok
Cevap sahibi+1 yılOzaman uğraşmicaksın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence direk söyleyebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBence tanıştıran kişi diyecek ki bak o kız nasıl kendine bakıyor, aslında sen de biraz tarzını değiştirirsen zayıflarsan bence çok yakışacaksınız birbirinize gibi şeyler söyleyebilir daha etkili olur siz de direkt söylememiş olursunuz?
212 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı, biraz çeki düzen vermesi gerektiğini anlatmalilar
Soran+1 yılYani evet bu da bi yol. Ama su da var annesi ben o arkadasiminizin dugunundeydik hatta annesi arkamdan cok guzel giyinmis demiş. O damadin arkadasi ben de kizin oturduk konusurken birden annesi ben yıllardır diyorum bi zayiflatamadim hic söz dinlemiyor dedi. Ki annesi yıllardır demis arkadasi diyince dinleer mi bilmiyorum. Zayiflamak icin Şu an cabaliyo ama bana göre yarım yamalak cabaliyo gibi geliyo çünkü mantiken yillarin kilosunu oyle az yemekle yuruyus yapmakla veremez. Belki ben yanlis düşünüyorumdur sıkı diyet ve spor salonu çalışması arti yürüyüş gerekmez mi?
- +1 yıl
Kendi istemesi lazım başka türlü o konfor alanı alanindan çıkamaz kolay değil evet süreç ve sağlam irade gerekiyor.
Soran+1 yıl@burakcicekreal evet irade gerekiyor ben gidip de biseyler diyince kötü ben oluyorum tartıştık bile uzatmadim konuyu kapattim. Kilo sadece görüntüyü degil sagligi da bozuyor. Bi kere dedim tip degil karakter önemli diye demez olaydim
- +1 yıl
Güncellemenizde çok haklısınız gerçekten. Özellikle o kadar göze batacak sekilde bakımsız olmamalı insan hele bir iliskisi varsa. Eskiden beri bir diyet veya spor gecmisi olmadigi için başlarda zorlanır ama motivasyonunu kaybetmezse, biraz sonuc alırsa sizler de destek olursanız kendinde degisiklik yapar illa. Spor salonu kas yapmak icin gerekli ama zayiflamak icin olmazsa da olur. İnanip ta baya bir beslenmeyi azaltirsa ve koşu, bisiklet, ip atlama falan yapabilip hareketi arttırırsa zayıflar. Ama tabi spor salonu daha sistemli, donanimli yer, koşu bandi, bisiklet, basamak vs. imkanlari var, motive edici bir yer. Salona alışırsa cevredekilerin etkisiyle de oraya uyum saglar, varsa farkederse kendi eksiklerini düzeltme ihtiyacı hisseder diye düşünüyorum.
- +1 yıl
@burakcicekreal haklısınız 👍
- +1 yıl
İşte en büyük hatayı tip önemli değil dediğin an yapmışsın! Madem tartistiniz biraz egosunu sars bakalım biraz diğer erkeklerle kıyasla, ne tepki verecek?
Soran+1 yılBütün imkanları salonda bulabileceği icin gitmesini istedim. Hatta gecenlerde dedim bogaz kismin gidi yani gitmis faydasi oluyo bak simdiden belli diye o gunden sonra hepten saldı. Sabirla sakinlikle yapmasi gerekenleri söylüyorum sonuç yok hani sabrimin taşıp en son ağır konusmak zorunda kalmaktan korkuyorum. Insan sonucta kirmak istemiyorum da.
Soran+1 yıl@burakcicekreal zamanla karakterinde de sorun gördüm acik açık söyledim. Kaç ay oldu ona karsi ilgi bile duymuyorum hani sirf huyu iyi diye konustum bazi seyler hosuma gitmiyo giyim bakim bazi seyleri cok kafaya takmak zamanla anladim bunlari simdi de kirmak istemiyorum hani düzelir diye bekliyorum ama boşuna gbi gelmeye basladi. 4 aydir zorla spor salonu mesela.
- +1 yıl
Bazılarında kompleks olabiliyor, birinin dediğini yapınca sırf o dediği için üsteler diye, başına kakar diye yapmamayı tercih edebiliyorlar bazı insanlar
- +1 yıl
O zaman hiç vakit kaybetmeden kendinden soğutma stratejisinu uygulamaya geçebilirsin. Uğraşma yok huyu iyi yok şunu beğeniyorum. Zamanını heba etme yaziktir
Soran+1 yıl@burakcicekreal haklısın
+1 yılSorf huyu iyi diye birliktelik mi olur len. Ten uyumu diye bir şey var. Sen giyinmesini bilmeyen, bakımsız biriyle olduğuna göre senin de öyle olduğun çıkarımını yapabilir miyiz. Davul bile dengi dengine uyarmış
119 Yorumla
Soran+1 yılAksine kendime bakarım. Ailesiyle arasi pek iyi değil. Bakimli kisilerle de konustum ama yok yani sadece erkek olduklari ortada adam olani yok.
- +1 yıl
Erkek olmuşlar ama adam olamamışlar gibi kıytrıktan bi zımbırtı gördüm bugün. Aynısını yazdın he.
Çıkar karşına moruw çok da takma kafana ya. Ama o çocuktan yol yakınken ayrıl. İlgi görüyorum diye sevmediğin herifle olup bencillik yapma
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Hiç oldu mu geri dönemediğiniz? ↗
Şurrda gördüm tespiti. Soruyu soran sen misn yoksa kddfb
Soran+1 yılYok ben degilim bu. Surekli kullanmiyorum zaten arada bir gelir yazar giderim
- +1 yıl
Ben şakasına yazdım ya. Öyle olsa da olmasa da ben değilim denilecek zaten.
Neyse kanka ben kaçtım. Sana bolca aşk meşk tutku ihtiras diliyorum bye
Soran+1 yılAşkın ne olduğunu hatirladgim gün amin dicem söz iyi geceler
- +1 yıl
Jssjdkd bak öğrendiğim değil hatırladığım diyorsun. Demek ki hala unutamadığın biri var. Git kap onu çok geç olmadan
Soran+1 yılBenden uzak Allah a yakin derler ya tam olarak o iste.
- +1 yıl
Güzel günleri yad etmek gerek, sonrası ne kadar acı olsa da.
Neden hep imkansız olana aşık oluruz ki
Soran+1 yılImkansiz ilgi cekici olduğu için. Ask cok farklı bir sey ki ne kadar seversen sev sevilmeyince sadece acısı kalıyor. Sonuç olarak ruhsuz olabiliyorsun. Yeniden sevebilecegim aklima bile gelmiyor
- +1 yıl
İmkansız olana aşık oluyor. Ben de dediğine katılıyorum.
Bu imkansızlık ilgi çekici geliyor. Hoşlanıp aşık oluyoruz. Bu imkansızlık yüzümüze çarptığında da acı çekiyoruz. Aşık olunan kişi de aşık olana aşık olsaydı bu imkansızlık olmazdı ki. Bu olmayınca ilgi çekici de olmazdı ve aşık olunmazdı. Biz fark etmesek de içten içe zarar görmeyi, acı çekmeyi arzuluyor gibiyiz.
Soran+1 yılAtlattim o gunleri darisi aci cekenlerin basina artık. Bazen zorlamamak lazım. Kendine deger vermeyi unutmamak lazım.
- +1 yıl
Ruhunu canlandıracak kişiyi bulduğunda bak bunları nasıl unutuyorsun.
Ben de evlilikten tiksiniyorum mesela. Ama asla evlenmem demiyorum. Çünkü biliyorum ki bir gün sağlıklı düşünemeyeceğim kadar aşık olabilirim. Ve asla yapmam dediğim şeyleri düşünmeden yapabilirim
Soran+1 yılUmarim gönlüne göre olur gönlüme göre olur..
- +1 yıl
Umarım amin, amen, kozmos duy sesimizi
- +1 yıl
İyi geceler
Soran+1 yılIyi geceler yorumun icin tesekkurler
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim.
+1 yılKendinize önem verin farkedecektir size göre çeki düzen verir karşı tarafa bunu söylemek onu değiştirmek küstahça olmuyorsa yapacak bir şey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAksine hic umrunda olmuyor
+1 yılBöyle şeylerde kimsenin tadını kaçırmaya gerek yok uygun değilse yoluna bakacaksın. Kimseyi değiştirmeye uğraşmanın manası yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında haklısın 32 yaşına kadar duzelmeyeni ben nasıl duzeltcem
- +1 yıl
E yani boş ver o nedenle
Soran+1 yılHaklısın iyi geceler tesekkurler yorum için
- +1 yıl
Rica ederim iyi geceler 🌼
+1 yılTeşvik edici yaklaşımınız nasıl oldu ne gibi söylemde bulundunuz?
010 Yorumla
Soran+1 yılZayıflaması için burun kaş icin soylemlerde bulundum yrim yamalak spora gidiyo iste olan bu
- +1 yıl
Aslında buna karşı iştaha gelmesi gerekir misal anlık fotoğraf ile birde şhop yapılarak filan canlansa belki ilham olabilir ama kendisi farklı bir küt kalıp içerisinde kalmıştır
Soran+1 yılBi wp fotografi var iyi dicem bigun bu fotgraftaki kim dye ayip olur dye demiyorum
- +1 yıl
Haklısınız aslında değişmek gelişmektir ve bunu insan gerçekten içtenlikle ilham alıp fark etmeli mesela bir ufacık adım atıp değişimi fark etse inanın sonrasını liste liste yapar ben kendimden biliyorum yaptırdığım şeylerin sonuçlarını sürekli sürekli yenilikşer katıyorum motivasyona da iyi geliyor
Soran+1 yılPek umrunda oldugunu düşünmüyorum bakin siz kendinizin farkindasiniz sürekli yenilikle ugrasiyosunuz ama o öyle degil. Temmuzdan beri konusuyoruz ayni sehirdeyiz daha gecen ay başladı spora hep biseyleri bahane etti. Hani biriyle tanışacaksan gorusmeyi dusunduysen yürüyüş yapmaya bile başlamak buyuk adım ama yapmadı. Ki bunun yaninda giyim yuz bakımı da yok. Giyim anlamiyosa etrafa sorsun ne giymeliyim dye yakisani bulsun. Ben arada söylüyorum ciddiye mi almiyo cani mi istemiyo çözemedim
- +1 yıl
Elbet birgün farkına varacaktır umarım geç olmadan üzücü ders almadan farkına varır çünkü buda bir nevi sağlık imaj ve saygı hususlarını kapsıyor eğer mutlu olmak istiyorsa yakışan adımları atmalı ruhunu ısıtmalı
Soran+1 yılUmarim gec olmaz bazıları o darbeyi yemeden pek duzelmiyor ama bilemiyorum artık
- +1 yıl
Oda artık kendi bileceği iş çünkü kendi düşen ağlamaz bu devirde iletişim ulaşım bilişim çağı bir sürü örnek var rehber kaynak var kaldıki erkek giyimi ayrıntı teferruat bile olmadan uyumlu oluyor siz gene kendisine yüksek dozajlı ilham sunun baktınız olmadı en son kendisi bilir ceremesini çeker mesela damar noktası zaaf noktası nedir ordan kontak kurmayı deneyin
Soran+1 yılEn basitinden instagramda giyim icin sayfalar var ordan bile bulabilir ve zor değil gercekten değil. Kibarlik yapiyorum oyle kontak kuruyorum ama birgün icimdeki pislik ortaya cikacak az kaldi 😅 yapmak isteyen her türlü yapar da bosuna ugrasiyor gbiyim bakalim
- +1 yıl
😂😂 öğrenecek hepsini yavaş yavaş öğrenecek çünkü artık sorumluluk bilinci ona sinyal verecek ben sürekli gördükçe heyecanlanıp hevesleniyorum ne pantolonlar filan var bittim resmen 🤩🤩
- Güzellik & Bakım konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılDüzeltmek istediğin ve değiştirmek istediğin biriyle birliktelik kurma.
01 Yorumla
Soran+1 yılOrtam kiz peşinde degil diye ve huyu iyi bana karşı
+1 yılbir defa bakım yaptıtrt. devamı gelirse ne ala gelemez ise el fatiha
01 Yorumla
Soran+1 yılArtik en son o olacak kuaforle konusup yaptrtcam kuaföre rezil olmasin diye duruyom
Güzellik & Bakım konusunda 411 cevap paylaştı. Tavsiye verebilirsin su model bu makyaj su elbise sana yakisir
04 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim ya aynı durum keten gömlek yakışır dedim baktığı bile yok
Soran+1 yılNeden yani bu kadar zor mu. Kiz arkadasin sana dese bazi seyleri duzeltmeye mi calisirsin yoksa durur musun.
yakınlaşınca kokun iyi gelmiyor gibi nezaket içeren dilde söylenebilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece koku olsa sorun keske deodorant parfum hediye edip halledilir. Burun kilina ne dicem hava alabiliyon mu dye mi sorayim
Sence kilo verse iş yapar mı? Hadi kili verir giyinir felan ama koku sıkıntı agam birde konuşma tarzı nasıl acaba hoşlanıyor musun konuşurken ondan
03 Yorumla
Soran+1 yılVakit iyi geçiriyoruz aslinda. Sorun su ki üstüne dusmuyor hani bi gaz verirsin ya bisey yaparken benden elestri degil gaz bekliyo yaparsin falan demem lazim. Ya çalıştığı is ağır değil güvenlik sonuçta salona gidip calismak yerine annemle tartistim diyip yatiyo hani oyle 5-10 kilo da degil fark baya var. Kıl tuy konusunu soyledim dedigim gni üstüne olmuyo.
Soran+1 yılNasil da anladin beni tesekkurler
+1 yılSeni çok seviyorum A ama biraz kendinede bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten seviyorsan her hali ile kabullenmen gerekir ama ille de rahatsızsan huyuna giderek güzelce söyleyebilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılGercekten sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman oyalama kimseyi. Ne demişler yaşattığını yaşamadan ölmezsin
Soran+1 yılOyalamak değil sevdigini alamiyorsan seveni alacaksın
Cevap sahibi+1 yılYerine göre haklısın
+1 yılAçık açık, nazik bir şekilde söyleye bilirsin.
00 YorumlaKimsenin hayatını değiştirmeye çalışma isterse. kendisi düzelir sen böyle beğenmiyorsan bırak ayril
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKibarca şöyle yapsan daha yakışıklı olursun gibi söyleyebilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılDedim ya şöyle böyle yap diye kac hafta gecti hâlâ aynı
Cevap sahibi+1 yılO zaman biraz odunluk var güzellikle değil biraz iğneleyerek söyleyeceksin
Soran+1 yılKilo mevzusunda iglenedim dedim sanki az fazlan var da salona gitmiyosun dedim bi dunya tribe girdi ve bir sürü laf soyledi.
+1 yılBeraber yürümeye eşlik edermisin de ve tesadufen Gratise götür ve kişisel bakım ürünleri reyonunda dolaştırıp belki jeton düşer
03 Yorumla
Soran+1 yılYani evet bu da çözüm fakat şöyle bir durum var internetten siparis verecektim kendisiyle de paylaştım durumu ama degisen yok. Zayıflaması konusunda da baski yapinca laf ediyo neymis biseyler yapiyomus destek olacakmışım dogruyu söylüyorum aferin 3 kilo verdin deyip kutlama mi yapayım
- +1 yıl
Eyvah onay bekliyorsa vay onun haline üzgünüm ama bir cacık olmaz sen havada bulut onu unut
Soran+1 yılOlmaz mi dersin. Bana da öyle geliyor gibi
+1 yılonun içsel sorunlarına yoğunlaş çocukluğunu sor kendini boş verdiği noktayı bul ve senin sorunun bu de ona
01 Yorumla
Soran+1 yılPsikolog degilim ki. Kac yasina gelmis ben tek başıma nelerin üstesinden geldim mukemmel cocukluk gençlik geciren birileri cok az. Kendime göre benim de sorunlarim oldu ama kaşımı biyigimi aldım giyimime özen gosterdim. Ki senin de kötü donemin gecmistir bi başkasının da
Kırmadan deme yanıma Yakış biraz kendine bak sadece kalple olmuyor yanıma Yakış de.
00 Yorumla
+1 yılbaşkası hakkında kötü yorum yap. anlamıyosa zaten uzak dur bence
00 Yorumlasirf iyi biri diye bir insanla beraber olmak mantiksiz bence goze de hos gelmeli yanina yakismali
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkendi bakımın için yaptıklarını anlat
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlattım
Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. Kendine biraz çeki düzen vermelisin de
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle direk mi
Soran+1 yılGecenlerde kilosu ile ilgili konuştum hani kızlar unutmaz da birlestrir yeni surumle önüne koyar ya aynısını yaptı dedim daha da karsmam naparsan yap
Soran+1 yılHayırlısı
+1 yılLeş gibisin diyerek
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle direk denir mi ya
- +1 yıl
Kadınlar der
Soran+1 yılBaska türlü anlamaz haklısın
- +1 yıl
Erkek şişman ise ne yapmalidir?
Deki böyle olsan nikah basılır yeter
00 YorumlaBöyle yapsan çok daha güzel olursun de
00 YorumlaKırmadan söylenmiyor ya
00 Yorumla
+1 yılBilemiyorum, her türlü kırılır gibi sanki
00 YorumlaKalpten zariflikle söylersen zaten kırıcı olmaz
00 Yorumla
+1 yılNazikçe söylersen anlar
00 Yorumla
+1 yılYol yakınken siz ondan ayrılın
00 Yorumla
+1 yılNasıldesende karşıtaraf kırlır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöylelerine nasıl bakıyorsunuz aq
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu sorguluyorum düzeltmeye çalışıyorum
Düzeltmen çok zor
012 Yorumla
Soran+1 yılCookkkk hem de.
Soran+1 yılEvet bu konuda haklısın da aklima düzgün erkeklerinin ex 1 ex2 ex 3 yazdıkları geliyor iste
Soran+1 yılYani adam kac yaşına gelmiş anasina desem olmaz kendine desem kırılır. Gerci boyleleri darbe yemeden bakmiyor kendine de neyse
Soran+1 yılNe bilim hata kaza belki hırs yapar falan
Soran+1 yılO konuda haklısın alışkanlık söz konusu
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için iyi geceler
Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. az kıra kıra de
011 Yorumla
Soran+1 yılIste ne diyim bi ara soyledim tamam dedi bitti gerisi yok
Soran+1 yılFaydasi oldu mu
Soran+1 yılUyumsuzluk olunca cidden olmuyo hani ileriyi düşünüyorum belki benden bisey kapar da ogrenir dye yok yani. Yan yana oturdugumuzda bile hic hani ilgimi çekmiyor. Soyledim de bazi seyler aylik bakim yaptırıyorum dyo neresine yaptryo bilmiyorum surat aynı
Soran+1 yılKafam kazan oldu yeminle. Son kez konusup bi caresini bulmalı
Soran+1 yılIki yas var aramizda zaten ciddiyet icin tanistrildik sorunlar su ki hic bakmiyo kendine burun kulak yanak kılları giyim yok kilo var
Uzaklas
00 YorumlaDirek soyle
00 Yorumla
+1 yılİnsan degil misin de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHediye alarak😂
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu düşündüm ya daha önce de citlattim şöyle yap diye tik tik ses yok
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor işin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne