+1 yılBen geleneksel kodlar üzerine yetişmiş ataerkil düşünceye sahip bir erkeğim. Ben bir hata yaptım. Çok büyük bir hata yaptım. Feminist bir kadına sevdalandım.
Normalde ne feminizmi, ne de feministleri sevmem. Bir insan olarak saygı duyarım ama sevmem. Çünkü bütün insanlar ve hayvanlar alemi birkaç istisna canlı türü hariç ataerkildir.
Benim ona tutulup bağlanmama sebep olan şey feminist görüşleri değildi. Bir alfa kadını olmasıydı. Güçlü ve cool bir kadın olmasıydı. Ona bir obje değil mana gözüyle bakıyordum. Ona aşık olduğum günden beri hiçbir cinsel arzu duymaz oldum ona karşı. %100 aşk, %0 şehvet.
Daha önceki yazılarımda da belirtmiştim. Erkeğin olduğu gibi kadınların da alfası, betası, omegası var.
Beta kadınlar, beta bir erkekle sadede maddi imkanları olduğu için sevgili olur, evlenir. Çünkü bir beta kadını, arkasında herhangi bir erkek olmadığı sürece maddi anlamda kendini geçindirebilecek güce sahip değildir. Onlarla olan ilişkileri bir arzu değil ihtiyaç ilişkisidir. Çünkü beta bir erkeğin maddi kaynakları dışında hiçbir özelliği, cazibesi yoktur kadınların gözünde. Güçlü genetik materyallere sahip alfa özellikler taşımazlar. O yüzden kadınlar, bu tip sadece maddi açıdan ihtiyaç duyar ama duygusal/cinsel yönden hiçbir arzu hissetmezler.
Aynı şekilde erkekler de beta kadınlarla sadece bedava seks yapmak için sevgili olur. Beta bir kadın, erkeğin gözünde seks objesi olmaktan ileriye geçemez. Çünkü beta kadınların bir erkeğe cinsellik dışında verebileceği hiçbir değer yoktur. Çünkü her hal ve hareketiyle erkeğe maddi finansal yönden muhtaçlık hissi veren kadınlardır. Erkekler, beta kadınlara cinsel olarak zaaf gösterir sadece. Ama duygusal olarak bağlanamazlar. Erkekler, sadece yüksek değerli alfa kadınlara aşık olur. Kadınlar da duygusal olarak sadece yüksek değerli alfa erkeklere bağlanır.
Nasıl ki erkek popülasyonu içinde hem yaş, hem fizik, hem mental olgunluğa erişmiş statü sahibi sosyo ekonomik imkanları olan yüzde 10'luk kaliteli bir erkek zümresi varsa aynı şekilde kadınların içinde de hem yüzü güzel, hem fiziği iyi, hem akıllı, hem de güçlü karakterli yüzde 10'luk bir aristokrat kadın grubu vardır. Erkeklerin/kadınların yüzde 90'ı ise ya çirkindir/tipsizdir, ya fiziği kötüdür, ya sosyo ekonomik imkanları kısıtlı (erkekler için söylüyorum. Çünkü kadının maddi sorumluluğu yoktur. Kadında maddiyat aranmaz.) ya aptaldır ya da karaktersizdir.
Alfa kadınlar, erkeğin gözünde bir obje değildir. Çok yüksek bir değer ihtiva eder. O yüzden erkekler, alfa kadınlara saygı duyar, hayranlık duyar. Onlara şiir döker, onlara serenatlar yapar, onlara destanlar yazar. Çünkü onlar erkeğin gözünde alelade bir kadın değildir. Bazen yar gibidir, bazen ana gibidir, bazen abla gibidir, bazen öğretmen gibidir. Bir erkek beta ve omega kadınlarla sevişir, oynaşır ama bağlanmaz. Lakin aynı erkekler, gerçekte alfa kadınlarına arzu duyar, onlara saygı duyar, onlara hasret duyar, onlar için gözyaşı döker.
Ben de bir alfa kadınına bağlandım. Sapına kadar ataerkil bir erkek olmama rağmen ve karşımdakinin ultra feminist olduğunu bilmeme rağmen... Hiç sevmediğim feminist zümresinin içinde bir kadına aşk duymak, hayatımın en büyük hatası ve hezimetidir bana göre.
Peki ataerkil olmama rağmen ona niçin aşık olup bağlandım. Çünkü özümde duygusal karakterli eril enerjisi düşük bir beta erkek olduğum için. Nasıl ki beta kadınlar, alfa erkeklere bağlanıyorsa beta erkekler de alfa kadınlara duygusal açıdan zaaf gösteriyor.
Ataerkil kodlarla yetişmiş bir erkek olarak bu utancı daha fazla taşıyamıyorum artık. GURURUM İSYANA KALKTI VE AŞKIMIN ÖNÜNE GEÇTİ.
Onu takipten çıktım, onun yörüngesinden çıktım. Artık bir daha da girmeyeceğim o yörüngeye. Okumayacağım onun yazıp çizdiklerini bir daha. Çünkü bir erkek, bir kadına aşık olmuşsa onu artık sonsuza dek kaybetmiştir.
HİÇBİR KADIN, KENDİSİNE AŞIK OLMUŞ BİR ERKEĞİ TERCİH ETMEZ. BİR KADIN, KADINLARI KENDİNE AŞIK EDEBİLECEK YÜKSEK DEĞERLİ ALFA ERKEĞİNE ARZU DUYAR. BİR KADIN GÜÇLÜ OLMAKTAN ZİYADE GÜÇLÜ ERKEĞİ İSTER YANINDA.
Bundan sonra hiçbir kadına aşk ve bağlılık duymayacağım. Bu hayatı hiçbir kadın için değil sadece kendi menfaatlerim doğrultusunda yaşayacağım. Kendimi hem fizik, hem mental, hem de sosyo ekonomik anlamda geliştireceğim ve her yönde güçlü, yüksek değerli bir alfa olmak için canımı dişime takacağım ama HERHANGİ BİR KADIN İÇİN DEĞİL SADECE KENDİM İÇİN.
https://www.youtube.com/embed/LZIU83gUSyY20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır hiç olmadı zaten bir kişiden gittiysem ya da bir yerden ayrıldıysam bir daha dönmek istemem. sadece hata yaptıysam dönerdim ki hata da zaten genellikle yapmam, insan olduğumuz için herkes hata yapıyor bazen. ama aşk konusunda ise ilişki bittiği zaman da geri dönüşü olmaz. çünkü aşk dediğin kalıcı olur kişi bir ayrılıp bir geri dönüyorsa oyuncak yapmıştır o kişiyi zaten
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılOlmadi istemedim.. gerek yok.. önüme bakiyorum.. yeni hikayeler lazim.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Oldu. Almanya'da yaşadığı için ayrılmıştım
241 Yorumla- +1 yıl
Oha 😒
- +1 yıl
İyi ki kurtulmuş senden üzül sen, kahrol 😒
- +1 yıl
“Sadece yazları görebilecektim” ne demek ya 😒
- +1 yıl
Onu baştan düşüneceksin
- +1 yıl
O nerden bilsin senin ondan hoşlandığını
- +1 yıl
Sus be
- +1 yıl
Sanmam 😅
- +1 yıl
Göz aşinalığı
- +1 yıl
Her yerde görüyorum oğuz 😅
- +1 yıl
Aa pavyona mı düştün 🥹
- +1 yıl
Ay ona ben de denk geldim aurası harika 😃 sarışın falan
- +1 yıl
Pavyona beyin fukaraları gider zaten :D aferin sana
- +1 yıl
Ouzz :D pavyona gidip para yediren erko kişileri olduğundan olmasın sakın? Kötü bir yer, nokta. Millet alkolle iki gram beynini de kaybediyor oralarda djkds işte tarlayı üstüne yapmak vs alkış mı tutalım
- +1 yıl
Bara gittim, pub’a gittim.. millet sakin sakin oturmuş içiyor :D kimseye zararı yok. Pavyon öyle mi silahlı adamlar bilem var dhsj gerçi hiç gitmedim
- +1 yıl
Sanırım bu pub ve barın hangi ülkede olduğuna göre değişiyor 😅 neyse. Maço erkek nedir bilmiyorsun ve saçmalıyorsun. Pavyona giden kırodur, cahildir, kültürsüzdür, karısı çalışır o gider oradaki kadınlara yedirir vs Maço erkek bunları yapmaz, gerçek anlamdaki maço yani Türk erkeklerinin maço diye tanıtmaya çalıştığı tip değil.
- +1 yıl
Evet tartışma ben haklıyım 😒
- +1 yıl
Ne kabul edecem haklıyım 😒
- +1 yıl
Ahaha sen de haklısın 😃
- +1 yıl
Haklı olduğunuz konular farklı
- +1 yıl
Olduğumuz*
- +1 yıl
Oke bb
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana samimice fikrimi söyliyim mi? Dönemediğinse ve aklında kalansa dönmelisin. Bilirsin ki seni paramparça edecek, seni hor kullanacak, kahredecek ama yine de dönmeli insan bir dönem gelip de keşke dememek için. Dönersen eğer çok yıpranıp hırpalanacaksın ama dibi gördüğün için sağlam yukarı çıkıp diyeceksin ki iyi ki gördüm artık rahatım kalbim ve aklım orada değil diyip yenilenirsin. Bazı insanlarda böyledir kahrolacağımızı bile bile kahroluruz.
14 Yorumla- +1 yıl
Bazı defterler kapandı, kapatıldı. Dönülmüyor o zaman işte, hırpalanmaktan korkulur mu ucunda Aşk varsa 😏 sağlam yukarı çıktığım yerdeyim. Aslında soruyu şarkının altındaki yorumdan aldım djdjw
- +1 yıl
Ben bilmem. Bu aralar sen değişik sen gibisin
- +1 yıl
😥 sonumu iyi görmüyor musun
- +1 yıl
Bi kaç gün daha analz edeyim sonra şeederiz 😄
Geri dönmek istediğim ama dönemediğim oldu yıllar önce. Yaşanmışı tekrar denemenin anlamı yok. Hayat uzun bir maraton. Önümüze bakmak en mantıklı hareket sanırım.
20 Yorumla
+1 yılGeri dönmek istemedim ki. Aksine bana geri dönmeyi isteyenler oldu Allah'tan geri kabullenmek gibi bir hataya da düşmedim çok şükür. Birilerinin hayatından çıkıyorsak geri dönmeyi unutmak lazım. Bir söz vardır; Bitti o şiir, başka mısra gereksiz diye. Çok doğru bir sözdür.
11 YorumlaGeriye dönmek çok saçma bence, ben eskiden hep geçmişimi düşünürdüm çocukken iyi şeyler yaşadım evet ama lise dönemlerinde aşk konusunda hiç yaşamadım yüzüm gülmedi ama artık üzülmeyi bırakıp geleceğime odaklanmalıyım
Ve bıraktım da artık önüme bakıyorum geçmiş sana hiçbir şeyi kazandırmıyor gerçekten, şu an da ekpss odaklıyım ve üni sınavına, bunu başaracağım yapacağım hayatım düzelecek inanıyorum kendime 😊10 Yorumla
+1 yılHep oluyor. Düne dönemiyorum mesela. Köşeyi hiç dönemedim. Oysa ki hayatım dönme dolap bende beygiri. En kötüsü hep olduğum yerdeyim. Ne ileri ne geri bari olduğum yeri güzelleştireyim diyorum bazen olmuyor bazense çok zor. Ben takılı kaldım sanki. Birisi silkeleyip iki üç tane de patlatmasa yürümeyeceğim galiba hiç ileri.
14 Yorumla- +1 yıl
Ha ha ha 😅
- +1 yıl
Ho ho ho 😄
- +1 yıl
Yaa üff be
- +1 yıl
Paff küfff ölmedi mi çek bi çek kafan dönmedi mi 😂😂
İkilemde kaldığım dönemler oldu. Ama şimdi iyi ki dönmemişim diyorum. Eminim ki sadece zaman kaybı olacaktı.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Oldu ben yurt dışında çalışırken kız arkadaşım kan kanserinde öldü çok istedi yanında olmamı ama dönemedim
14 Yorumla- +1 yıl
Üzücü 😓
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin.
+1 yılGeri dönemediğiniz derken, nerden🤔 Soruyu biraz daha açar mısın Sosi hanım, anlayışım kıt biraz : ))
16 Yorumla- +1 yıl
Gayet açık herhangi birine, bir yere dönmek isteyip dönemediğin oldu mu :D
- +1 yıl
Herhangi birini geride bırakmışsam geride kalmaya devam eder, dönmem...
Herhangi bir yere geri dönmek istersem dönerim... - +1 yıl
Bırak bu işleri djkd
- +1 yıl
Bırakamam, mümkünatı yok : )) Sonra kendilerini bir şey sanıyorlar 😂
- +1 yıl
Bırak sevginden kendini bir şey sansın nolur ki? Senden bir şey mi eksiliyor 🙄
- +1 yıl
Sen sevginden geri dönüyorsun, bu sefer senin değerin bilinmiyor ve senden vazgeçiliyor. Tecrübe konuşuyor, geride bırakılan şey geride kalmalı ve asla geri dönülmemelidir...
+1 yıl110 Yorumla- +1 yıl
Bir iki cümle yazaydın
- +1 yıl
Şimdi sen Urfalıyı beğenmedin mi, söylüyor işte
- +1 yıl
Duygularına tercüman mı olmuş?
- +1 yıl
Yok, duygularımın hepsini yedim. Yazdım saysan ne var yani, ölür müsün.
- +1 yıl
Amaaan iyi be.
- +1 yıl
Dünya bir çile.
- +1 yıl
Sensin çile
- +1 yıl
Öyleyiz reis.
- +1 yıl
Oke bb
- +1 yıl
bb
+1 yılDönemediğim değil, dönmediklerim var.
Neresinden dönersen dön, dönek derler. 😈16 Yorumla- +1 yıl
Döneklik başka bir konu 🙄
- +1 yıl
Fark etmez aynı şey
Büyük lokmalar yiyip
Bitti gitti nefret ediyorum
Söylesin böylesin
Deyip sonra geri dönen dönektir😂 - +1 yıl
Yooo değildir verdiği sözden dönen dönektir, sürekli fikir değiştiren falan. Bu kesinlikle aşk ilişkilerinde geçerli değil 🙄
- +1 yıl
Birileri eskisine dönmenin bahanesini ve vicdanını rahatlatmanin yolunu yapmaya çalışıyor ama asfalt bile eski zifti tutmaz.😂
- +1 yıl
Yooo genel konuşuyoruz burada
- +1 yıl
Peeeekii😌👍
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılDönmediğim oldu hep. Arkaya bakmam ben boynum ağrır
113 Yorumla- +1 yıl
Boynunu çevirme sende sadece 😒
- +1 yıl
Aklım hep ileri derken bu narin , ponçik bedenim nasıl geri dönsün kız 🤔😂
- +1 yıl
Narin ve ponçik mi eh yuuuuh 😃
- +1 yıl
Cümle çok yavan olmasın diye kattım onları 😂
- +1 yıl
Gerçekçi olmamış hdjd
- +1 yıl
Şu süslü cümleler olayını çözemedim gitti ya 🥹
- +1 yıl
Apaçi laneti djdj
- +1 yıl
Saçlara yarım kilo berber jölesi vurup geleyim ben 😂😂
- +1 yıl
Yakışır, bildiğin şeyleri yap sen :D A101e falan git kız kes
- +1 yıl
Hee bak ona bakacaktım ben 🤔 nasıl ya a101’de kız mı oluyor?
Bu şimdi mi soylenır 🥹 - +1 yıl
Ay ne bileyim nerdeydin sen kızlara bakmaktan alışveriş sepeti tespiti yapamıyordun
- +1 yıl
Kızlara demezsek yalnız birden fazla kızdan bahsettiğin için elim ayağıma dolaştı şu an 😂😂
- +1 yıl
🙄 Allam yarappiiim
+1 yılOoo helal söze bayıldım 👏👏Valla bizde extten next olmaz ondan dönmeyiz.
14 Yorumla- +1 yıl
Hangisine beybisi?
- +1 yıl
Fotonun altında yazana
- +1 yıl
:D içimizden geldiyse demek
- +1 yıl
Kesinlikle😘
Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı. Kalbim duraksız haykırışlarla diyerek dönmek istesen de dönemiyorsun... Aynı vaziyetler yoksa tekrarlanırdı. Cuma vakti girdi herkes yerinde mutlu olsun 🤲🏻
10 Yorumla
+1 yılDurum neyi gösterirse göstersin Herşeyi Tadında Bırakmak Gerek Eğer Yanlış Anlaşılma Olmamışsa Bir hayat hikayen olmalı Sana Saygı Duyacak Özel Bir Hayatın
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet oldu… ama böylesi daha iyi hep acabam olurdu.. içime sinmezdi.. kalp ve mantık uyumu önemli… biri eksik olunca olmuyor… 🥲
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen gittiğin yeri döndüğünde eskisi gibi bulamayabiliyorsun. Karşında kapı duvar dönmek istesen de dönemiyorsun...
110 Yorumla- +1 yıl
Geri döndüğünde kim demiş eskisi gibi bulabileceğini her şeyi
Cevap sahibi+1 yılGiden ben değildim o yüzden sorunun muhattabıda ben değilim
- +1 yıl
🙄 muhatabım kim ise o gelsin
Cevap sahibi+1 yılPeki söylerim ona
- +1 yıl
Oke
Cevap sahibi+1 yılEkleyemedim Mesaj kutusu kapalı sormadan da eklemek istemedim.
- +1 yıl
Anladım hayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılAmin
Cevap sahibi+1 yılSoruya seni etiketleyecektim de çokta bir önemi yok sanırım, silersin cevabımı. Neyse salıcakla kal...
- +1 yıl
Niye ben durduk yere trip yedim şimdi
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadı, seviyorsam gururumu da hiçe sayarım tabi değiyorsa. Biriyle kolay kolay bitirmem, bitiriyorsam bir daha da zaten geri dönmek istemem.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Ben bir ilişkiyi bitirmemek için fazlasıyla emek veririm, öyle ki bu süreçte içimde ne varsa geri dönülmeyecek boyutta bitirene kadar.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGeri dönmek insanın kendisini harcaması ve ezdirmesidir, kendisini israf etmektir. Geri dönmeyelim, gömelim gitsinler nett🍀🗝️
10 Yorumla
+1 yılYıllar yıllar önce oldu tabi. İyi ki de dönememişim dedim sonra çünkü çok dehşet bir gerçekle karşılaşmıştım. 😂 Kendisi itiraf etmişti bir de.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u +1 yılGeri dönmeyi istediğim kimse yok ki.
Oluru olsaydı zaten gitmezdim, bitmezdi...10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yok geri dönmek istemme bı kere gittiysem finito
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılOlmadı. Gururum el vermedi kendime saygımdan diyelim.
10 Yorumla
+1 yılOldu... Geriye bakmamak , yoluna devam etmek gerekir. Bende bunu yaptım...
10 Yorumla
+1 yılGeri dönmek isteseydim bir mesaja bakardı dönmedim dönmeyeceğim
10 Yorumla
+1 yılDönmek isteyen dönüyor. Bahane arayan istemiyordur.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Evet oldu söz verdik nereye kadar gidecekse gitsin dediğimiz olmustur
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yarı yolda bırakanları o yolda bırakıp kendi yolumu değiştireli çok oldu...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet ciddi ciddi gurur yapıyoruz karşılıklı. Ne o adım atıyor ne de ben bakalım ilk kim pes edecek.😔 Aslanların ne bitmez gururları varmış.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYok olmadı şeyler...
10 Yorumla
+1 yılYakışıyor mu geri falan 😁
132 Yorumla- +1 yıl
Yok yakışmıyor, yakışmayacak
- +1 yıl
O zaman geri yok, daima ileri ileriiiii 😅
- +1 yıl
Bakacaz artık
- +1 yıl
Yakışmıyor sana şu ruh hali
- +1 yıl
Ruh halimden memnunum 😒
- +1 yıl
Ben memnun değilim, sen Bihter ziyagilsin, kendine gel!😅
- +1 yıl
Allah korusun :D değilim
- +1 yıl
Kimsin sen?😁
- +1 yıl
Sosyetic diyorlar 😅
- +1 yıl
Millet belirlemiyor senin kim olduğunu 😁
- +1 yıl
Ben belirlemişim onlar uyum sağlıyor
- +1 yıl
E sen maske takıyorsun onlar da maskeye göre hareket ediyorlar, çok sıkıcı
- +1 yıl
Hee yeşil maske takıyorum :D maske filmine özendim jdlsaj
- +1 yıl
Kelime oyunu yapma bana hshsh
- +1 yıl
Çoksel oyundur 🙄
- +1 yıl
O zaman 2 kelime, yerli ve konusu sen 😁
- +1 yıl
Aha neymiş :D
- +1 yıl
Fotoğrafı değiştir 😁
- +1 yıl
İnada bindiriyorum fark etmiyorsun 😓 üzücü.
- +1 yıl
Ben sadece ne olduğunu söyledim, fark etmemek için aptal olmak gerek 😅
- +1 yıl
Hem sen ne dersen kesin doğrudur ve de sen hep haklısındır, tartışıyor muyum hiç?😁
- +1 yıl
Aaa süper şu an inada bindi gidiyor :D
- +1 yıl
Ne gidiyor? 😁
- +1 yıl
Anladın sen, anladın.
- +1 yıl
Sana hiç şunu yap bunu yap der miyim ben hiç..
- +1 yıl
Der miyim değil diyebilir miyim? 😃
- +1 yıl
Niye diyemeyeyim😁
- +1 yıl
Şimdi yanlış anlamazsan eğer :D “hangi sıfatla?” Pp değiştir vs hani sevgilim olsan eyvallah djks ama yorumlaştık diye.. yapma nolursun dhsjs
- +1 yıl
Bu kadar ciddiye alacağını tahmin edememiştim, takılıyorum sadece.
Tekrarı olmaz hanımefendiciğim - +1 yıl
Güzel.
- +1 yıl
İyi forumlar
- +1 yıl
Bilmukabele
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Bizde R yok geri gidemiyoruz
115 Yorumla- +1 yıl
Aa kötü gereksiz kibir, ego
- +1 yıl
Çünkü siz şeytanın ta kendisi misiniz :D
- +1 yıl
Bir şeytan atasözü der ki; biz Allah yolundayız djdl
- +1 yıl
Hıı sorma :D o benim hani aramızda kalacaktı
- +1 yıl
Niye 😕
- +1 yıl
Şeytan da bir melekti kovulmadan önce 😥
- +1 yıl
Hmmm şey kem küm 😃
- +1 yıl
Teşekkür ederim Colin bey 😅
1 yılOlmadı. Işık hızında doğuyorum
10 YorumlaHangisini söleyim bilemedim açıkcası.
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum kime geri doncem
10 Yorumla
+1 yılDönmek istesek gitmezdik
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tipi olanlar arızalı olur genelde ve bahtsız
10 YorumlaOlmadı tamamen bıraktım kafa rahat
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlurdu istesem dönerdim gurur işte.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. olmuştu eskide kaldı öylece
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılİyi ki de geri dönmemişim diyorum şimdi☺
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Geri dönmek istemedim ki hiçbir zaman
10 Yorumla
+1 yılYok ya olmadı.
10 YorumlaGeriye dönmek bana göre değil..
10 YorumlaArdımda kalanlarla ilgilenmiyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. dönmediklerim oldu genlde dönmem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok dönmem geriye de bakmam
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Bittiyse bitmiştir geriye dönüş olmamalı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılolmadı
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeride kaldı her şey
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı. Oldu
10 Yorumla
+1 yılNe gibi
10 YorumlaHayır olmadı.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılGeri dönen oldu.
10 Yorumla
+1 yılHiç olmadı ya
10 YorumlaEvt EVT
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden ki ama neden
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOldu🥲🥲
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?