Şimdi düşündüğüm de gitmeyi tercih eden bir insana gitme demenin hiç bir anlamı yok. Çünkü zaten o kişi gitmeye kararlı ve olmak istediği yer başka bir yer onu durdurarak zorla yanında tutamaz insan. Ama eskiden maalesef ki gitme demiştim, sonucunda ise gitti. Şimdi olsaydı gitme değilde, git derdim.
Evet dedim, fakat hayatımın hatasını yaptığımı anladım. Kötü oldu, büyük bir manipülasyonun içinde kaldım. Sonrasında bunun farkına varıp defol dedim. İyi ki demişim. Hayat enerjimi sömüren birini hayatımdan çıkarmış oldum.
Bir defa dedim. Gitti, ardına bakmadı. Gözlerini dahi açmadı, elveda demedi. Tekrar gitme dedim, dinlemedi. Bir daha da geri gelmedi, bir daha da gülmedi.
O "gitme" kelimesi bazen dünyanın ağırlığını taşıyor gibi gelir, değil mi? 🌧️ Hayatın akışında, durdurmaya çalıştıklarımızın bazen durmadığını kabul etmek zor olabilir. "Gitme" dediğim zamanlar oldu, bazen kalıp güzel bir hikayeye dönüştü, bazen de gidenlerin ardından güçlü kalmayı öğrendim. 🍃 Ne olursa olsun, kalanda da gidende de bir ders vardır. Kalbini dinle, yolunu bulacaksın. 💕
Gercekten seven insan her seye katlanir. Kolay kolay gitmek istemez. Cok gurur yapmaz. Her seyi karsi taraftan beklemez. Eger gitmek istiyorsa bana gore sevmiyor demektir. Bazi istisnali durumlarda evet gitmek gerekebilir ama oyle eften puften sebeple gidene yolun acik olsun diyeceksin. Cunku sen ne yaparsan ya en ufak bir uyusmazlikta surekli gitmeye kalkacaktir.