AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben yaptırmazdım
Aynen bende yaptırmam. Allah'tan estetiklik bir durumum falan yok çok şükür. Yoksa ben estetik falan olamazdım ya korkuyorum çünkü.
Sanırım dürüstlüğüme. Bazen aşırı dürüst olmak işe yaramıyor gibi. 🤔
Yine de yaptırmam gibi, yok vazgeçtim. Böyle iyiyim. 🙃
Aynen bende yaptırmam çok şükür estetiklik bir durumum falan yok. Kendimi estetiksiz bile güzel bulan biriyim ben estetiğe ihtiyacım yok.
En güzeli. 👍
Hayatımız estetik olmasın.
Kaş arasına botoks olabilir. Fazla beyazım. Şimdi baslamazsam 40 yaşında neden erken başlamadım diyebilirim.
Benimde sadece kaşlarım çok seyrek kaş yaptırmak isterdim onun dışında yüzümde memnun olmadığım hiçbir yer yok yüzümü seviyorum.
Ben de yüzümü çok seviyorum. Ama ben biraz araştırma yaptım. Mimikler ufak ufak belli olmaya başladığında erken müdahale edilirse 10 ya da 15 yıl sonrası için daha iyi oluyormuş. Ben 30 yaşındayım. Hadi şimdi erken çok belli olmuyor diyelim ama 1 2 yıl sonra müdahale etmeye başlamak bence doğru olur. Tabi bu benim fikrim.
Göğüs dikleştirme ayrıca kollarımda da sarkma var ora da olabilir
Yani evet ufak tefek şeyler belki olabilir. Hani kilondan memnun değilsindir örneğin kilondan dolayı olursun bu kişiye göre değişir bir durum bence.
Estetik yaptırmak istemem memnunum.
Sadece Ses tellerim olabilir 😅
Aynen bende yaptırmak istemem. Benimde estetiklik hiçbir durumum yok çok şükür. Kendimi her halim ile seviyorum estetik falan benlik değil.
Beynimi 😂😂 gereksizleri sildirmek isterdim onun dışında boy uzatma olabilir 1.63 üm 😁
Estetik yaptırma şansım olur ama Allah'ın verdiği güzelliği bozmak doğru olmaz günah olmasa bile saçma bence
Aynen öyle katılıyorum. Allah ne güzel hepsini yaratmış tam olarak gidip Allahın verdiği o güzel yüzü mahvetmek bence olmaz ya günah diye düşünüyorum benn
Kesinlikle Rabbim hepsini belli bir oranda yaratmış şikayet etmek doğru olmaz
Ztn yaptırıcam burnum ama şöyle küçükken düzdü darbe aldım ve şiş kanıyor rahatsız ediyor
Yani rahatsız isen eğer bu durumdan yaptır. Estetik zaten gerekli olunca yapılan bir şey. Ama bazıları güzel olan yerlerini bile isteye yaptırıyor.
Imkanim var ancak yaptirmam cunku kendimi boyle begeniyor ve seviyorum. Makyaja dahi ihtiyac hissetmiyorum. Daima dogalliktan ve sadelikten yanayim.
Aynen benimde imkanım var çok şükür ama estetiklik bir durumum yok çok şükür. Kendimi bu halim ile seven ve beğenen biriyim.
Yaptırmak istemezdim ben estetik ya
Aynen bende istemem kendimi bu halim ile beğeniyorum çok şükür estetiklik bir durumum falan yok.
Dudaklarım küçük sadece oraya ihtiyaç bar sanırım
Benimde kaşlarım biraz seyrek sadece onu yaptırmak isterdim onun dışında çok şükür estetiklik bir durumum falan yok.
Gözlerimi hafif çekik yapabilirmiyiz acaba? Jsjs
Aynen bende isterdim bunu ya. Gözlerimi seviyorum ama çekik göz daha güzel ya. Özellikle makyaj falan yapınca çekik göz daha ayrı duruyor.
Kesinlikle ama evet böylede seviyorum sadece imkan varsa biraz çektirelim zhhssj
Hiçbirine böyle gayet iyiyim
Aynen bende bu şekilde kendimi daha güzel buluyorum. Allah'tan doğuştan güzelim hiçbir yerimde estetiklik hiçbir durum yok çok şükür.
Şansım olsa bile estetik yaptırmak istemezdim.
Aynen bende aynı şekilde. Çöl şükür estetiklik hiçbir yerim yok. Burnum zaten doğuştan çok güzel aynı bebek gibi bir burna sahibim o yüzden ihtiyacım yok.
estetik yaptırmayı düşünmem
Aynen bende düşünmem kendimi bu halim ile daha çok seviyorum. Allaha şükürler olsun ki burnum falan iyi ki çok güzel yoksa ben ameliyat falan olamazdım.
burun, seneye yaptırcam zaten
Su anlık yok
Aynen benimde yok çok şükür. Her yerimi seviyorum yüzümde estetiklik bir durumum yok çok şükür Allah'tan burnum falan güzelde.
Burnumu ama korkuyorum
Bence korkma korkacak ne var. Zaten sen hiç duymayacaksın narkozun etkisi ile. O yüzden eğer yaptırmak gibi bir düşüncen var ise ol derim.
Asla istemezdim
Aynen bende istemezdim. Kendimi her halim ile seven biriyim. Çok şükür estetiğe ihtiyacım falan yok. Yoksa ben ameliyat falan olamam ya korkudan.
Öyle olmalıdır
Burun
Burnumu 👃
Kaz ayaklarımı
Burun ya da dudak
Memelerimi büyütmek isterdim
Penisimi 18. cm 30 cm yaptirmak. isterdim
Gidik
Aynen ya gidik benimde var biraz bende o gitsin isterdim tamamen. Ama ameliyat olmadan gitsin isterim doğal yollar ile. Ameliyat olamam çünkü korkuyorum.
Göğüs büyütme
Bişektomi isterdım