Güzellik & Bakım Estetik yaptırma şansınız olsa nerenizi yaptırırdınız? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Estetik yaptırma şansınız olsa nerenizi değiştirmek ile başlardınız? Estetik yaptırma şansınız olsa nerenizi yaptırırdınız? Cevapla Estetik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Yaptırmazdım.. ama yüz olabilir 1 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ayaklarıma mümkünse onları biraz törpülerdim, kuzenim gibi fazladan parmağım yok ama azcık düzeltilebilirdi 1 1 Yorumla Psigareşh +1 yıl Tavuk ayaklarına benziyorlar hamd olsun onlarda var Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yaptırmak istesem yaptırırdım ama istemem doğal kalayım 1 0 Yorumla
Kimoluyorsunuz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl El yüz baş ayak eller direklere kadar. Bunların dışında meme popo bacaklar dahil :) 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Baştan aşağı yaptırmam lazım. Surat ve saçtan başlayacan.🤦 1 0 Yorumla
serenum Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yaptırmak istemem hiçbir yerimi. 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet bende istemem bende memnunum her yerimden. Estetik olmadan da bence gayet güzeliz.
asyaaalia Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Burnumu yaptırsam yeterli 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Umarım yaptırırsın. Eğer yaptırma ihtimalin falan var ise bence devlette olma derim özel çok daha iyi. Yorumla
eLzaa123 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Yani yüzüm iyi ya ne bileyim 🤷♀️😕 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet benimde aynı şekilde. Çok şükür estetik gerektirecek bir durumum yok yüzümden oldukça memnunum.
Prensennnssss Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yanaklara ve buruna küçük bir dokunuş yaptırıldım 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bir yeri duzeltsem her yerim bozulur 1 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 395 cevap paylaştı. Gamzesiz olmayı isterdim 1 0 Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Günah ya. 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Günahmı değilmi bilmiyorum ama yani insanlar bazen memnun olamıyor maalesef bunda bir Günah yoktur bence. Yorumla
hapşuuuu749201074 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Korkarım yaptırmam 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet bende korkardım allahtan estetik gerektirecek bir durumum falan yok çok şükür ya. Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. komple yüzümü :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaptırmazdım.. ama yüz olabilir
Ayaklarıma mümkünse onları biraz törpülerdim, kuzenim gibi fazladan parmağım yok ama azcık düzeltilebilirdi
Tavuk ayaklarına benziyorlar hamd olsun onlarda var
Yaptırmak istesem yaptırırdım ama istemem doğal kalayım
El yüz baş ayak eller direklere kadar.
Bunların dışında meme popo bacaklar dahil :)
Baştan aşağı yaptırmam lazım. Surat ve saçtan başlayacan.🤦
Yaptırmak istemem hiçbir yerimi.
Evet bende istemem bende memnunum her yerimden. Estetik olmadan da bence gayet güzeliz.
Burnumu yaptırsam yeterli
Umarım yaptırırsın. Eğer yaptırma ihtimalin falan var ise bence devlette olma derim özel çok daha iyi.
Yani yüzüm iyi ya ne bileyim 🤷♀️😕
Evet benimde aynı şekilde. Çok şükür estetik gerektirecek bir durumum yok yüzümden oldukça memnunum.
Yanaklara ve buruna küçük bir dokunuş yaptırıldım
Sanırım göğüsler ve ayaklarım derdim
Gerek yoktur, zira yeterine memnunum
Bir yeri duzeltsem her yerim bozulur
Gamzesiz olmayı isterdim
Günah ya.
Günahmı değilmi bilmiyorum ama yani insanlar bazen memnun olamıyor maalesef bunda bir Günah yoktur bence.
Korkarım yaptırmam
Evet bende korkardım allahtan estetik gerektirecek bir durumum falan yok çok şükür ya.
Göğüs isterdim sadece çünkü cok kafayi takiyorum
Burun klasik
yok.
Burnumu yaptırırdım.
Yaptırdım
komple yüzümü :D
Burun
Memelerimi kgjk